Kočárek do letadla

40
4.11.12 18:37

Kocarek do letadla

Potrebovala bych poradit poletime poprve a nevim jak to funguje z odbavenim kocaru mam 6 mesicni dceru a vozime ji jeste v korbe ale chceme sebou vzit aji sportovni cast.je to cam cortina x3. Letime do anglie.. mate nekdo zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
4.11.12 18:44

U odbavovací přepážky dostanete cedulku na kočárek (mám dojem, že jsem dostala i nějaký lísteček), ten odevzdáte až před vstupem do samotného letadla (a tam jsem myslím odevzdala i ten lístek). Takhle jsem to měli v červnu od společnosti Travel service.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.11.12 18:49

A nevite jestli se neco doplaci za kocar? musi mit urcite kila nebo to je jedno? a musi se nejak zabalit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.11.12 18:53

@Katrin2 je jedno kolik má kilo, nebalí se, já v něm měla celou dobu dítě, to jsem vyndala až když jsem nastupovala do letadla (ještě jsem ho vyndala jednou - kočár musel projet rentgenem). Víš, se kterou společností letíte? Najdi si její webovky, měla by tam mít více info. Jinak bych doporučovala vzít nějaký horší kočárek, nezacházejí s nima jak v rukavičkách. My máme na tyto příležitosti hodně obyč, u kterého by mne nemrzelo jeho zničení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
4.11.12 18:56

Nebalíš ho nijak, my za kočár nic neplatili-ale měli jsme golfky. jukni an stránky společnosti se kterou eltíte nebo jim zítar zavolej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.11.12 19:00

Dekuji za rady.My letime az pristi mesic letenky budeme teprve objednavat..my tam prave letime na delsi cas k rodine…a nechce se mi tam kupovat novy kocar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.11.12 19:02

Neplati se za jeden kus kocarku. takze treba golfky jsou v pohode. kamaradce se stalo, ze platila za extra zavazadlo, protoze mela zvlast podvozek a korbu.
jestli budete brat podvozek, korbu i sportovni cast, tak jedno zaplatite urcite. zvazila bych, jestli nutne potrebujete oboji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.11.12 19:06

Ja sem prave chtela vzit jen sportovni verzi..ale natalka je fakt drobek v te sportovni verzi uplnd plave..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
4.11.12 19:10

S kocarama a velkyma zavazadlama se vyplati wizz air…letam s nimi na Luton. Za kocary se myslim neplati a kufr muze mit 32kg :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
4.11.12 19:10

Jo a letadla maji ruzove :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.11.12 19:13

@Katrin2 To bych se divila, ze by v zimnim fusaku mela ve sportaku tolik mista ;) Taky bych asi vzala jen jednu cast. Jinak pokud Ti na kocarku zalezti, zvaz, jestli si nekoupit nejakou ojetinu za dva tri tisice jen na Anglii… Kamaradka to tak udelala cestou do USA, takze se o nej v letadle aspon nebala ;)

Jinak jak rikaji holky, s kocarkem muzes az k letadlu. A priprav se na to, ze muzes cekat na odbaveni kocarku: patri mezi nadmerna zavazadla, a my treba pri priletu z dovoleny dostali kufry hned (meli jsme kliku, jinak je vzdycky dostavame posledni :mrgreen: ), ale jeste jsme 20 minut cekali na odbaveni kocarku s dcerou na ruce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.11.12 19:14

Jee..tak na to se podivam dik za tip.:D a za dite do dvou let se neplati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.11.12 19:17

Vidite na to sem zapomela ze tam bude jeste fusak..tak to tu korbu necham tady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.11.12 19:17

@Katrin2 Do dvou let se neplati, ale musis ho mit na kline. Jinak se taky informuj na moznost priplatit si misto: my jsme cestou na dovolenou sedeli na trojsedadle a slecna u okna musela jit curat, kdyz konecne dcera usnula, a tim nam ji vzbudila :( Cili doporucuju rezervovat (nebo i priplatit) misto na dvojsedacce, nebo v prvni rade ci nad kridlem, kde Te bude moct pripadne obejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.11.12 19:29

Letime vlastne ja, pritel a jeste syn 4pul roku a mala 6 mesicu..a mela by to byt jen hodina a pul cesty.si myslim ze to nejak zvladnu z malou na kline..A kufry se musi balit do folie nebo nemusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí