Kočárek do letadla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.2.20 04:55

@Manhattan muzu se zeptat mate v kocarku pri cestovani i fusak?
Letim za 12 dni wizzair sama s malym tak se trochu desim jak to tam vsechno poberu. Chci si maleho dat do nositka a mame jen prirucni zavazadla takze 2 batohy to snad zvladnu hodit na zada. Prosla by mi treba bunda v kocarku v tom fusaku? Diky za odoved :)

• Citovat
  • Upravit
312
16.2.20 04:59

Háčkuji se. My letíme pozítří a dovolila jsem si dát jen pláštěnku do koše pod kočárem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.2.20 07:37

Pláštěnka je v pořádku. Hlavně, ať ji máš dobře zajištěnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
16.2.20 13:14
@Anonymní píše:
@Manhattan muzu se zeptat mate v kocarku pri cestovani i fusak?
Letim za 12 dni wizzair sama s malym tak se trochu desim jak to tam vsechno poberu. Chci si maleho dat do nositka a mame jen prirucni zavazadla takze 2 batohy to snad zvladnu hodit na zada. Prosla by mi treba bunda v kocarku v tom fusaku? Diky za odoved :)

Nemelo by vadit. Ja davam dospodu do kocaru vzdycky bundu, nebo neco objemnejsiho co nechci tahat… zapnu to na zip, kocar slozim (mam dve casti) a nikdy jsem problem nemela. Obcas jsem tam takhle ulila treba zimni kombinezku co se mi nevesla do kufru :palec: take letam hodne sama, kdyztak se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
4.8.21 10:36

Holky nevite u WIZZ air jak je to s hlubokym kocarkem? Mam Cybex, korba se da dat do placky a cely kocar strcit do transportni tasky. Jen nevim, zda ho odevzdat u odbaveni nebo az u letadla a zda se za nej plati … letime z Vidne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7703
28.7.23 15:44

Obnovuji diskuzi, protože si pořád nejsem jistá. Manžel stále tvrdí, že s sebou nemůžeme vzít do letadla kočárek, protože i po složení je větší než rozměry příručního zavazadla. Ale tím tedy myslí, že ho nemůžeme vzít nahoru na palubu, jinak (do zavazadlového prostoru) ho přece vzít můžeme, ne? A mělo by to být i tak zadarmo nebo ne? (Nepoletíme nízkonákladovkou). Předem moc děkuju za odpovědi, zda to chápu správně já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36385
28.7.23 15:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
28.7.23 16:19
@Marieke píše:
Obnovuji diskuzi, protože si pořád nejsem jistá. Manžel stále tvrdí, že s sebou nemůžeme vzít do letadla kočárek, protože i po složení je větší než rozměry příručního zavazadla. Ale tím tedy myslí, že ho nemůžeme vzít nahoru na palubu, jinak (do zavazadlového prostoru) ho přece vzít můžeme, ne? A mělo by to být i tak zadarmo nebo ne? (Nepoletíme nízkonákladovkou). Předem moc děkuju za odpovědi, zda to chápu správně já.

Vem kocar, před dveřmi do letadla nebo schody ho složíš, hodíš na hromadu k dalším a vyřešeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7703
28.7.23 16:31

Děkuju!
@jege Ten druhý odkaz je super rozepsaný, díky, ten jsem nenašla, když jsem pátrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
28.7.23 17:03
@Marieke píše:
Obnovuji diskuzi, protože si pořád nejsem jistá. Manžel stále tvrdí, že s sebou nemůžeme vzít do letadla kočárek, protože i po složení je větší než rozměry příručního zavazadla. Ale tím tedy myslí, že ho nemůžeme vzít nahoru na palubu, jinak (do zavazadlového prostoru) ho přece vzít můžeme, ne? A mělo by to být i tak zadarmo nebo ne? (Nepoletíme nízkonákladovkou). Předem moc děkuju za odpovědi, zda to chápu správně já.

proč byste měli brát kočárek na palubu?
do zavazadlového prostoru kočárek samozřejmě můžete, necháte ho u schodků do letadla nebo ho sami složíte a zřízenec ho naloží, po příletu vám kočár buď vyjede na páse s kuframa nebo už bude stát u pásů opřený o zeď - zažila jsem obojí,
samozřejmě je to zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario