Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Cucací bombon nebo pití, něco aby polykal. mladší jsme ještě bombony nedávala tak dostala flašku se sunarem (byl jí rok)
@spiky01 píše:
Cucací bombon nebo pití, něco aby polykal. mladší jsme ještě bombony nedávala tak dostala flašku se sunarem (byl jí rok)
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli nevite, zda-li jde odbavit kocar rovnou s velkym kufrem…letime z Brna a minule jsme si brali kocar dovnitr do haly, kde se ceka na letadlo. Museli jsme odelat kolecka aby prosel scannerem. Ted poletim sama a nechce se mi tam s tim zapasit…tak bych ho nechala uz pri odbaveni. Ale nejsem si jista jestli to tak jde?
Odbavit kocarek se da, doporucuji ho necim zabalit, at neni potom spinavy. Dite ma narok na kocarek zdarma, takze je jen vase volba jesli ho odbavite hned a nebo az u vchodu do letadla.
Využiju a zeptám se taky, kočárek až k letadlu bych chtěla vzít, oni ho složí, nebo letí tak jak ho nechám? někdy nám blbne skládání na zappovi, tak jestli to mám nechat opravit, nebo se tím teď nezabývat
. A když vezmu vodu na mlíko v dětský láhvi a čaj v něčem podobným, tak mi to pustěj sebou do letadla? Díky
Co vím já, tak kočárky skládaj. Jinak vodu pro dítě ano, ale musíte jí před nima ochutnat, aby viděli, že nemáte nic škodlivžho, výbušninu nebo tak ![]()
@evinax - tak nechas ho u letadla slozeny, kdyby nesel slozit, tak nevim co s tim udelaji
v Praze jsem vodu na mliko vzdycky mela, nekdy jsem ji musela ochutnat. V cizine tam uz si to nepamatuji, ale asi jsem to taky nejak mela. Zalezi kam letite. My leteli jednou z Frankfurtu a tam byl vsechno dost problem.
No ono se hlavně sundavá z toho kočáru ta sedačka a pak se teprve složí konstrukce
. Tak že by bylo lepší vzít nějakej jinej?
Letíme z Prahy do Maroka, letíme poprvé, a s dětma, tak jsem z toho vyvalená už teď ![]()
@evinax
zalezi s kym letis - nektere nizkonakladovky nepusti sebou k letadlu kocarek, ktery je z vice kusu.
slozit ho musis kazdopadne.
voda, napoje a jidlo pro dite nejsou problem.
Urcite se musi dat slozit, v normalnim stavu ho nikdo do letadla nevezme, vodu nevozime, pozadam o ni v letadle pokud je treba, mame zapp xtra a poridili jsme na nej i tasku, dali jsme ji pak rovnou se zavazadlama, cetla jsem na internetu ze se hodne ztraci ty nastavce na autosedacku a tak pokud si lidi vzali zapp az k letadlu a dali to ve dvou castech, nebo se jim protrhla ta korba apod ![]()
Kocarek slozite, oni na nej daj visacku. Mliko a dalsi nebyl nikdy problem. Leteli jsme do ameriky a meli toho zasoby, nikdo se nesklebil.
Jeste u toho kocarku ze dvou casti si dej pozor abyste meli na kazde casti nalepku zvlast, nekde se ptaji, ale nekde ne, uz nam ty nalepky i dali do ruky a meli jsme si to nalepit sami - to bylo taky neco ![]()
Děkuju, tak teď přemýšlím, jestli ho vůbec brát
, ale ber něj to asi jeětě nezvládnem
@evinax - neblazni bez kocaru. Holcina je jeste malicka. Ja kocar tahala jeste snad ve ctyrech a pul ( mela jsem Zapp, ale ten puvodni). Vecer jsme nekam vyrazili a maly uz byl unaveny a prudil, takhle sedel, on v tom umel i spat
nikdy jsem nemela v letadle problem.
@kačka25 no už jsem to zas přehodnotila, kočár pojede s náma. Manžel do mě hučí, ať vezmu klasickej sporťák (máme quinny speedi), ať má pohodlí, když někam půjdem
.
Není s tím problém do toho letadla, že je větší než golfky?