Kočárek do letadla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2230
18.1.13 09:25

Cucací bombon nebo pití, něco aby polykal. mladší jsme ještě bombony nedávala tak dostala flašku se sunarem (byl jí rok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
18.1.13 09:32
@spiky01 píše:
Cucací bombon nebo pití, něco aby polykal. mladší jsme ještě bombony nedávala tak dostala flašku se sunarem (byl jí rok)
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.2.13 10:52

Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli nevite, zda-li jde odbavit kocar rovnou s velkym kufrem…letime z Brna a minule jsme si brali kocar dovnitr do haly, kde se ceka na letadlo. Museli jsme odelat kolecka aby prosel scannerem. Ted poletim sama a nechce se mi tam s tim zapasit…tak bych ho nechala uz pri odbaveni. Ale nejsem si jista jestli to tak jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.13 04:36

Odbavit kocarek se da, doporucuji ho necim zabalit, at neni potom spinavy. Dite ma narok na kocarek zdarma, takze je jen vase volba jesli ho odbavite hned a nebo az u vchodu do letadla.

• Citovat
  • Upravit
4751
1.6.13 14:07

Využiju a zeptám se taky, kočárek až k letadlu bych chtěla vzít, oni ho složí, nebo letí tak jak ho nechám? někdy nám blbne skládání na zappovi, tak jestli to mám nechat opravit, nebo se tím teď nezabývat :nevim:. A když vezmu vodu na mlíko v dětský láhvi a čaj v něčem podobným, tak mi to pustěj sebou do letadla? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
1.6.13 14:12

Co vím já, tak kočárky skládaj. Jinak vodu pro dítě ano, ale musíte jí před nima ochutnat, aby viděli, že nemáte nic škodlivžho, výbušninu nebo tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
1.6.13 14:12

@evinax - tak nechas ho u letadla slozeny, kdyby nesel slozit, tak nevim co s tim udelaji :nevim: v Praze jsem vodu na mliko vzdycky mela, nekdy jsem ji musela ochutnat. V cizine tam uz si to nepamatuji, ale asi jsem to taky nejak mela. Zalezi kam letite. My leteli jednou z Frankfurtu a tam byl vsechno dost problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
1.6.13 14:18

No ono se hlavně sundavá z toho kočáru ta sedačka a pak se teprve složí konstrukce :think:. Tak že by bylo lepší vzít nějakej jinej?
Letíme z Prahy do Maroka, letíme poprvé, a s dětma, tak jsem z toho vyvalená už teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.6.13 14:39

@evinax
zalezi s kym letis - nektere nizkonakladovky nepusti sebou k letadlu kocarek, ktery je z vice kusu.
slozit ho musis kazdopadne.
voda, napoje a jidlo pro dite nejsou problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
1.6.13 16:13

Urcite se musi dat slozit, v normalnim stavu ho nikdo do letadla nevezme, vodu nevozime, pozadam o ni v letadle pokud je treba, mame zapp xtra a poridili jsme na nej i tasku, dali jsme ji pak rovnou se zavazadlama, cetla jsem na internetu ze se hodne ztraci ty nastavce na autosedacku a tak pokud si lidi vzali zapp az k letadlu a dali to ve dvou castech, nebo se jim protrhla ta korba apod :nevim:

• Citovat
  • Upravit
agora
1.6.13 19:47

Kocarek slozite, oni na nej daj visacku. Mliko a dalsi nebyl nikdy problem. Leteli jsme do ameriky a meli toho zasoby, nikdo se nesklebil.

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
1.6.13 20:03

Jeste u toho kocarku ze dvou casti si dej pozor abyste meli na kazde casti nalepku zvlast, nekde se ptaji, ale nekde ne, uz nam ty nalepky i dali do ruky a meli jsme si to nalepit sami - to bylo taky neco :lol:

• Citovat
  • Upravit
4751
1.6.13 21:01

Děkuju, tak teď přemýšlím, jestli ho vůbec brát :think:, ale ber něj to asi jeětě nezvládnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
1.6.13 21:09

@evinax - neblazni bez kocaru. Holcina je jeste malicka. Ja kocar tahala jeste snad ve ctyrech a pul ( mela jsem Zapp, ale ten puvodni). Vecer jsme nekam vyrazili a maly uz byl unaveny a prudil, takhle sedel, on v tom umel i spat :mrgreen: nikdy jsem nemela v letadle problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
2.6.13 09:10

@kačka25 no už jsem to zas přehodnotila, kočár pojede s náma. Manžel do mě hučí, ať vezmu klasickej sporťák (máme quinny speedi), ať má pohodlí, když někam půjdem :nevim:.
Není s tím problém do toho letadla, že je větší než golfky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí