Focení miminka na pas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24211
26.1.15 16:23

Holky, mám dotaz. Jaký je postih když ztratím dítěti občanku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.1.15 16:26

Diky za odpovedi :kytka:. Me tohle prijde nedomysleny. Krom vlastniho dokladu by bylo dobre mit dite zapsane i ve svem pasu nebo OP. Asi teda jeste aspon 2 mesice pockam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.1.15 16:29

@elen-ka zadej na google, chtela jsem ti dat odkaz, ale emimino je padle na hlavu a nechce mi to dovolit. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.1.15 16:31

Malemu jsme delali pas asi ve 3m. letel s nim uz asi desetkrat, naposled ted ve 2,5 letech. jo, dite ma byt poznat, ale my cestujem porad a on se porad meni, prece nebudu delat pas co pul roku :nevim:

stejne se na to nikdy nikdo nepodival, letecke spolecnosti je to fuk, celnici uz nejsou a cizinecka policie tady ani nemrkla okem, kdyz jsme s nima neco resili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
26.1.15 16:35

Pas je na pet let, ale dite si musí byt podobne. Ja bych udělala třeba jeste az za dva tri mesice, to uz se nemeni tak strasne rychle. ;) ted jsem hi dceru také nechávala udělat a dokud si bude podobna, tak není potřeba ho měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
26.1.15 16:45

Já jsem to řešila a ten pas je sice na pět let, ale sami úředníci doporučujou tak po dvou letech udělat novej. Možná na ten starej projedete, možná ne, to záleží na tom, jak bude agilní úředník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
26.1.15 16:52

Malýmu jsme dělali pas v jeho 5 měsících. V jeho 1,5 roce jsme letěli s cestovkou do Španělska. Byla jsem pas i malého ukázat tam kde se dělají pasy jestli to je ještě ok. Jako že mě se zdá stejný, ale přece jen jsem matka a tak moc to nepoznám. tam mi řekli, že to je v pohodě. Do Španělska jsme odletěli v pohodě. Ale zpátky měli kecy že si není podobnej atd. Ale nakonec nás pustili. Pokud si nejste jistý podobou tak doporučuju vzít aspoň rodný list. Ten by to u nás vše vyřešil v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
24.6.15 07:43

Fotografování mimo úřad, kde?

Dobrý den maminky. Byla jsem na úřadě informována, že mám donést 2fotografie na pas, že oni nefoti. Zajímalo by mě kde se dá (2lete) takhle vyfotit jinde? Omlouvam se nemám zkušenost. Vím o těch foto budkách v metrů apod. :D to asi nebude to pravé. Fotolab nebo musím k nějakému speciálnímu fotografovi? Děkuji a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
24.6.15 07:44

*metru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
24.6.15 07:46

@nikypiky92 normalne k beznemu fotakovi, fotolab. Oni tam maji ty jednobarevne pozadi, coz je nutne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
24.6.15 07:46

To máte na rychlo pas? Jinak to asi vyfotí v kterýmkoliv fotolabu,… kde dělají průkazkové foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
24.6.15 07:52

Na ty pasove fotografie jsou dost prisne podminky, pokud nechces riskovat, ze ti ji nevemou, tak radeji nech vyfotit u fotografa. docilit toho v budce neni jednoduche (zkouseli jsme :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
24.6.15 07:53

Pokud mas doma kvalitni fotak, muzes si vyfotit dite i sama doma a ve fotolabu ti to oriznou na pozadovanou velikost.Ale dite nesmi mit otevrenou pusu, nesmi mu byt videt zuby apod, nesmi krcit nos nebo mhourit oci…a musi byt focene zepredu (nesmi mit otocenou hlavicku).My jsme ted tak syna fotili, pred bilou zdi :mrgreen: Vyjde to levneji (4ks u nas za 50Kc), ale zase ve fotolabu to maji za chvili s nalezitostmi, ktere takova fotka ma mit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
24.6.15 07:59

Holky děkuji. Ptala jsem se na pas jak klasický tak i ten rychlo a říkali, že mám mít 2fotky. Tak já zajdu do fotolabu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
24.6.15 08:00

@nikypiky92 na klasický nás fotili před 14dny přímo tam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie