Nelly vs. Nella

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
16.2.14 14:52

Když už, tak Nella. A ještě líp Nela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
16.2.14 14:54

@lleennttiillkkaa To jsou blbé výmluvy, nemusí být přece všechno v angličtině. Stejně bude mít nejspíš české příjmení. Beru to tak, že k příjmení v českém tvaru jedině jméno v českém tvaru :D Ale stejně i kdyby měla cizí příjmení, stejně se mi ty 2 „L“ nelíbí, taky by mě zajímalo jaký to má význam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.2.14 15:02

@lleennttiillkkaa já se ptala na tyhle dvě jména ve tvaru a ne na 1 nebo 2 L ve jméně :) my pro své děti vyloženě česká jména dávat nechcemme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
16.2.14 15:11

Nelly pokud je příjmení ‚z ciziny‘, Nella pokud je české-neklasické příjmení a Nela pokud jste Vopršálkovi ;)

• Citovat
  • Upravit
5
16.2.14 16:24
@bimbama píše:
Když už, tak Nella. A ještě líp Nela.

Taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
16.2.14 16:44

Sestry neteř je Nela :mrgreen: a říkáme jí Nelinko :lol: A pak to mám spojené s českou herečkou kterou máme rádi Nela Boudová mě se to jméno líbí :lol: za mě NELA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
16.2.14 17:15

Proč zrovna s dvěma LL? :nevim: Jste cizinci? A to vysvětlování že není Nela ale Nella? Top snad nechcete udělat… :think: Ale vaše věc..za mě JEDNODUŠE NELA

• Citovat
  • Upravit
27247
16.2.14 17:20

@Lucuska01 mno a já se zeptala, proč 2 L. To jméno není český tak jak tak, jen by mě to zajímalo, co vede rodiče k tomu, dát jméno, který bude tomu člověku komplikovat celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
16.2.14 17:21

@lleennttiillkkaa Já tvůj názor respektuju a stotožňuji se..pak to dopadá jako taková Sophie Zábranská…celý život bude vysvětlovat že není sofie :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
27247
16.2.14 17:26
@Sandra752 píše:
@lleennttiillkkaa Já tvůj názor respektuju a stotožňuji se..pak to dopadá jako taková Sophie Zábranská…celý život bude vysvětlovat že není sofie :zed: :zed:

mno právě. Dobrý den já jsem Nelly, ano slyšíte dobře ne Nela, ale Nelly a prosím Vás s dvěma L, prosím vás vy jste tam napsali s jedním, i když jsem vám to zdůrazňovala. Dobrý den vy jste tam sice napsali 2 L, ale já nejsem Nella, ale Nelly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
16.2.14 17:27

Jen dotaz a v cizine se jmeno Nella pouziva?. To asi spise Nelly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
16.2.14 17:34

Já mám dceru jménem Nela a kamarádka pekla dortík pro známou a tam v rodině měli holčičku jménem Nelly a když psala na ten dort NELLYNKA tak jí to přišlo hodně divné což mě taky, ale každého věc pokud máte trošku cizí příjmení tak klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
16.2.14 20:17
@moky píše:
Za mě Nela a s jedním L :pankac:

Za mně taky.Pro mně je to zdvojování trapný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
17.2.14 12:00
@lleennttiillkkaa píše:
No jo, jenže jsme v EU, co když se jednou odstěhuje do ciziny?(není to z mojí hlavy, ale už mi to bylo jednou řečeno)

No já myslím, že i v cizině by to s tím jedním „l“ zvládli přečíst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
17.2.14 20:32

Tak to máš pravdu z jedním to zní lépe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...