Kde sehnat štěňátko, Příbram?

6971
12.4.13 17:07

Nemá někdo štěňátko-

Pěkné odpoledne.. Sháním štěňátko malého vzrůstu-fenečku pro tetu, které její fenečka po 15-ti letech zemřela.. Podmínkou je malý vzrůst a aby to bylo chlupatý, kudrnatý:).. Je tu někdo takový, kdo má štěňátka teď k odběru a je někde poblíž nás?- Středočeský kraj okres Příbram..
Děkuji (jen tak to zkouším touto formou, na internetu jsem hledala, nikde nic, tak zkouším vše)
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
12.4.13 17:20

@Terulisekk Koukni sem: http://www.facebook.com/stene.v.nouzi , můžeš jim i napsat přímo požadavky a většinou hned o nějakém vědí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
12.4.13 17:20

Pokus se podívat na WWW.HAFICI.CZ, možná budeš úspěšná. Popř. se podívej do útulků, i tam mají štěňátka. Přeji štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
12.4.13 17:21

@Terulisekk Zkusila bych utulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.4.13 17:22

@Terulisekk V tom mém odkazu jsou právě vyselektovaná štěňátka skoro ze všech útulků, takže nemusíš procházet jednotlivé stránky se stovkami psů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
12.4.13 17:24

@Litta ty jo těch tam je :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.4.13 17:25

@girlie sage Viď? Občas fakt skvosty, ani nevím, proč to sleduji, asi nějaký způsob sebetrýznění. Mám doma bíglici a dalšího bych nezvládla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.4.13 17:26

Zkus www.avizo.cz..

nam po 12 letech taky umřel pes.. :( a tam se nam podařilo najit :-)) příští týden si pro něho jedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
12.4.13 17:29

@Litta jo musela jsem odejít, ale budu si tu stránku pamatovat až jednou příjdu o svoji prďolínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
12.4.13 17:31

Děkuji všem!!:-).. Ona teta chtěla štěňátko od naší fenečky, ale bohužel ta se připustit nenechá (alespoň máme po starostech) ale teta nemůžu zůstat dlouho sama, už takhle se jí stýská a tak jí chcem sehnat co nejdříve nějaký štěňátko..Jdu to všechno zkouknout, snad vyberu!!děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.4.13 17:33

@Terulisekk Tak se pak pochlubte, až se podaří najít ideálního čumáčka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.4.13 17:38

@girlie sage Naší je teď 11 a loni v létě jí chvíli bylo fakt hodně špatně, měla menší mrtvici a já když ji viděla, tak jsem se zařekla, že dalšího psa vidět trpět teda nechci. Teď na ní vůbec není nic znát, mladá (krásná :lol: ) veterinářka nám ji z toho dostala naprosto bez následků, dokonce psice tak jako omládla. 8) Ale vím, že po ní si taky brzy pořídím nového. Prostě to tak je. :nevim: Ale koukám po leopardím psu, prý má dokonalou povahu a moc se mi líbí, jak je každý úplně jiný.
 http://cdn-www.dailypuppy.com/…-05_w450.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
12.4.13 17:47

@Litta Ta je nádherná :srdce: vypadá jako štěně 8o :srdce: Mojí bude letos dvanáct. Má chudák rozpadlý rameno, ale zatím se s pomocí dlouhodobých prášků drží a je bez bolestí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.4.13 17:57

@girlie sage To taky JE štěně, je to ten leopardí pes na ukázku, ne moje bíglice, asi jsem to podala trochu zmateně. ;) Zlaťák krásnej, přítel má starou labradorku a ta už jen tak smutňoučce kouká. :( Bude to smutné… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
12.4.13 18:05

@Litta nádhernej pes.. opravdu vyjímečnej..taky se bude asi špatně shánět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný