Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pěkné odpoledne.. Sháním štěňátko malého vzrůstu-fenečku pro tetu, které její fenečka po 15-ti letech zemřela.. Podmínkou je malý vzrůst a aby to bylo chlupatý, kudrnatý:).. Je tu někdo takový, kdo má štěňátka teď k odběru a je někde poblíž nás?- Středočeský kraj okres Příbram..
Děkuji (jen tak to zkouším touto formou, na internetu jsem hledala, nikde nic, tak zkouším vše)
Děkuji ![]()
@Terulisekk Koukni sem: http://www.facebook.com/stene.v.nouzi , můžeš jim i napsat přímo požadavky a většinou hned o nějakém vědí. ![]()
Pokus se podívat na WWW.HAFICI.CZ, možná budeš úspěšná. Popř. se podívej do útulků, i tam mají štěňátka. Přeji štěstí ![]()
@Terulisekk V tom mém odkazu jsou právě vyselektovaná štěňátka skoro ze všech útulků, takže nemusíš procházet jednotlivé stránky se stovkami psů.
@girlie sage Viď? Občas fakt skvosty, ani nevím, proč to sleduji, asi nějaký způsob sebetrýznění. Mám doma bíglici a dalšího bych nezvládla… ![]()
Zkus www.avizo.cz..
nam po 12 letech taky umřel pes..
a tam se nam podařilo najit
příští týden si pro něho jedeme
@Litta jo musela jsem odejít, ale budu si tu stránku pamatovat až jednou příjdu o svoji prďolínu
Děkuji všem!!:-).. Ona teta chtěla štěňátko od naší fenečky, ale bohužel ta se připustit nenechá (alespoň máme po starostech) ale teta nemůžu zůstat dlouho sama, už takhle se jí stýská a tak jí chcem sehnat co nejdříve nějaký štěňátko..Jdu to všechno zkouknout, snad vyberu!!děkuji ![]()
@Terulisekk Tak se pak pochlubte, až se podaří najít ideálního čumáčka. ![]()
@girlie sage Naší je teď 11 a loni v létě jí chvíli bylo fakt hodně špatně, měla menší mrtvici a já když ji viděla, tak jsem se zařekla, že dalšího psa vidět trpět teda nechci. Teď na ní vůbec není nic znát, mladá (krásná
) veterinářka nám ji z toho dostala naprosto bez následků, dokonce psice tak jako omládla.
Ale vím, že po ní si taky brzy pořídím nového. Prostě to tak je.
Ale koukám po leopardím psu, prý má dokonalou povahu a moc se mi líbí, jak je každý úplně jiný.
http://cdn-www.dailypuppy.com/…-05_w450.jpg
@Litta Ta je nádherná
vypadá jako štěně
Mojí bude letos dvanáct. Má chudák rozpadlý rameno, ale zatím se s pomocí dlouhodobých prášků drží a je bez bolestí
@girlie sage To taky JE štěně, je to ten leopardí pes na ukázku, ne moje bíglice, asi jsem to podala trochu zmateně.
Zlaťák krásnej, přítel má starou labradorku a ta už jen tak smutňoučce kouká.
Bude to smutné… ![]()
@Litta nádhernej pes.. opravdu vyjímečnej..taky se bude asi špatně shánět..