Nemá někdo tuhle postel?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
11.2.15 17:02

@lovesmile To jo, ale jsou nevzhledné a vymyslel je nějaký blb. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.2.15 17:07
@ivisek85 píše:
@Cuddy @Lynette já chtěla poradit jen se šířkou :mavam:

:roll: Promiň ale ta postel je vážně blbá a to z hygienického důvodu i z estetického důvodu. To není můj subjektivní názor. Je to fuj výrobek a ty svou koupí akorát podporuješ ty fuj výrobce, kteří se nestydí toto nabízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
11.2.15 17:09

@Lynette zase chapu, ze nekdo proste ten ulozny prostor jinak neziska. I kdyz ortoped by samozrejme zaplakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
11.2.15 17:10

@Lynette No jo, jenže mně se líbí :( Mám ložnici, ze který chci postel vyhodit, takže si nemůžu koupit dřevěnou, protože se netrefím do stejnýho dekoru, kovová se mi nelíbí. Navíc uvítám úložné prostory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
11.2.15 17:21
@ivisek85 píše:
@Lynette No jo, jenže mně se líbí :( Mám ložnici, ze který chci postel vyhodit, takže si nemůžu koupit dřevěnou, protože se netrefím do stejnýho dekoru, kovová se mi nelíbí. Navíc uvítám úložné prostory…

ivisku, my měli něco podobnýho, čelo přesahovalo jen o milimetry, možná cenťák na každý straně, ale ani jsme ho nenamontovali. Je pravda, že je to šunt, no, na každonoční spaní to opravdu není dobrý tip, pokud nemusíš. my to kupovali proto, že občas byli akce za skutečně směšnou cenu a do té doby jsme spali na starých matracích z gauče položených na banánových krabicích - takže to byl přechod k lepšímu :)

Příspěvek upraven 11.02.15 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.2.15 17:26
@Lynette píše: :roll: Promiň ale ta postel je vážně blbá a to z hygienického důvodu i z estetického důvodu. To není můj subjektivní názor. Je to fuj výrobek a ty svou koupí akorát podporuješ ty fuj výrobce, kteří se nestydí toto nabízet.

Hlavně Teda to spaní na tom je des a hrůza. meli jsme podobou krásku na chatě a už nikdy více ani zadarmo. :zed:

Zakladatelko zvaz to pořádně aby ses za pár měsíců nemlatila hlavou o zed protoze te bude všechno bolet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
11.2.15 17:30

@adelina3 Fakt? My máme podobnou v dětským pokojíčku a spí se na ní skvěle. Je pravda, že jsem na ní spala párkrát. Jako dítě jsem měla podobnou, ten nejobyčejnější typ, a taky dobrý. No…mám nasazenýho brouka v hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.2.15 17:36

@ivisek85

Ano fakt :hug: koupila bych jinou však na postel můžete dát povlečení které bude ladit k vybavení. Pod většinu posteli se dají dat krabice jako úložný prostor a dřevěnou posteli nemůžeš nic zkazit..tedy alespoň ja si to myslím,
Samozřejme to je ale tvoje věc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
11.2.15 17:38

@adelina3 jen je to misto nejakych 5 tis tak 30tis a vic… :nevim: ne vzdy to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
11.2.15 17:45

Díky za názory, nechám si to ještě projít hlavou, tolik negativních recenzí mě překvapilo :( Každopádně cena hraje taky roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.2.15 17:55

@Cuddy
To neee…však ram postele třeba ikea se dá koupit ma bazosi třeba do 2-3tis…většinou už s rošty..a matrace trochu lepší do5ti tisíc.
Lepší je třeba ještě počkat a něco našetřit než si huntovat zada a tělo a pak ve stáří se nehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
11.2.15 18:05

@adelina3 rost bys po nekom mit nemela, nema moc dlouhou zivotnost. Dvojmatrace, aby byla lepsi, tak urcite do 5 tis nebude. Dale jsi navrhovala supliky pod postel, pokud nemyslis nejake silenosti z ikea, tak jejich cena bude vetsi, nez cena zakladatelciny cele postele. A ram ikea na bazosi? Ikea postel jsem mela jednou, nebyla to kvalita, ktera by se dala vicekrat rozlozit a zase slozit, vrzala po par mesicich. Bohuzel toto zdrave reseni je drahe, ne ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.2.15 18:20

@Cuddy Já mám rám z Ikei, je kovový černý - hodí se do každého interiéru, ke každému povlečení, rošt taky tam, ale matraci jsem kupovala jinde a kvalitní. Postel vypadá i po letech jako nová, prach setřu vlhkým hadříkem ato e veškerá údržba. Rozvrzaná není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
11.2.15 18:38

@Cuddy Máme postel z ikea asi 6 rok a všechno je v pohodě. Nic nevrže a porad vypadá pěkně. Matrace měníme ted za taštičkove…taky po 6letech tamta byla z ikei a to doopravdy už nikdy více
A pod postelí mame krabice..stejnak tam vidět není a lezu tam jednou za čas takže to je v podstatě taky fuk.

Pro mně by byla toto lepší varianta než postel kterou navrhla zakladatelka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný