Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
nemáte náhodou někdo tuhle postel? Potřebovala bych znát celkovou šířku včetně čela.
@ivisek85 nemam primo tuto, ale mam podobnou. Zalezi jestli chces 180×200 nebo min
@ivisek85 aha tak to ri neporadim, ja mam 160×200, ae u vetsiny posteli pisou celkovou sirku i s celem, zkus se podivat na internet
@ducki já jí našla jen na jedněch stránkách a podle obrázků se mi zdá, že to čelo moc nepřesahuje, ale potřebuju jistotu, aby se mi pak vešla.
Ahoj, já mám něco podobného, čelo na každé straně trochu přesahovalo, tak jsme ho na jedné straně u zdi maličko seřízli a bylo to
![]()
@ivisek85 ma lamelovy rost? Ma matrace na miru? Maji matrace pratelny potah? Je pod posteli mozna cirkulace vzduchu?
@ivisek85 @lovesmile Normální postel by měla mít jednu matraci a ne dvě vedle sebe, měla by mít pod sebou prostor aby matrace mohla zespoda větrat, takže by měla stát na čtyřech nohách, měla by mít jednu pelest vepředu a druhou vzadu a měla by být z odolného materiálu a ne potažena nějakou látkou do které se bude akorát zažírat špína. Ta postel na obrázku bude za rok o zdraví - semeniště roztočů.
http://www.bouwenwonen.net/…10506-13.jpg
Třeba tato je normální.
@Lynette píše:
@ivisek85 @lovesmile Normální postel by měla mít jednu matraci a ne dvě vedle sebe, měla by mít pod sebou prostor aby matrace mohla zespoda větrat, takže by měla stát na čtyřech nohách, měla by mít jednu pelest vepředu a druhou vzadu a měla by být z odolného materiálu a ne potažena nějakou látkou do které se bude akorát zažírat špína. Ta postel na obrázku bude za rok o zdraví - semeniště roztočů.
Tak to potom jo. Já jen, že tyhle postele má snad polovina národa. ![]()