Němčina (do auta?)

26583
26.6.18 03:35

Nemcina (do auta?)

Ahoj,

Nemate nahodou nejaky tip na audio lekce nemeckeho jazyka??? Ne pro zacatecniky, spis pro nekoho, kdo nemecky umel dobre, nepouzival a hodne zapomnel :( Neco, co muzu poslouchat v aute a trochu si to pripomenout. Na youtube je toho hodne, je fakt tezke si vybrat, tak mozna neci zkusenost pomuze, diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
26.6.18 08:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
26.6.18 09:50
@Lenka_Hal píše:
Ahoj,Nemate nahodou nejaky tip na audio lekce nemeckeho jazyka??? Ne pro zacatecniky, spis pro nekoho, kdo nemecky umel dobre, nepouzival a hodne zapomnel :( Neco, co muzu poslouchat v aute a trochu si to pripomenout. Na youtube je toho hodne, je fakt tezke si vybrat, tak mozna neci zkusenost pomuze, diky :kytka:

Pokud jsi uměla dobře,tak doporučuju spíš jen poslouchat německé/rakouské rádio.tim se „oprasuje“ celkem dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
26.6.18 11:11
@luca241 píše:
Pokud jsi uměla dobře,tak doporučuju spíš jen poslouchat německé/rakouské rádio.tim se „oprasuje“ celkem dobře.

To tady bohuzel nemam moznost, ziju v USA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
26.6.18 11:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
26.6.18 12:36
@Lenka_Hal píše:
To tady bohuzel nemam moznost, ziju v USA…

Aha :D .tak to nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 16:30

Spousta stanic je mozne poslouchat online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
26.6.18 18:05

@BloomingGorgeous Moje predstava byla neco, co muzu hodit na USB a pustit prave v aute, doma toho prostoru moc nemam, zato v aute se „flakam“… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 10:14
@Lenka_Hal píše:
@BloomingGorgeous Moje predstava byla neco, co muzu hodit na USB a pustit prave v aute, doma toho prostoru moc nemam, zato v aute se „flakam“… :)

To je skvely napad, ja se kdysi ucila v aute spanelstinu. Stacilo to porad poslouchat dokola, asi dve cd a slo to do hlavy samo, aspon ruzne fraze a prizvuk.

Co si stahnout nejaky podcast?
https://www.vice.com/de/topic/stuff

Neco podobneho, proste mluvene slovo.

Spoustu veci si clovek osvezi a utkvi mu v pameti bez vetsiho usili, i kdyz to posloucha jen napul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.6.18 12:21

Jinak mám ještě ráda disneyovské nebo podobné kreslené pohádky jako mluvené slovo na youtube. Třeba Hledá se Nemo nebo Lociku znám v češtině tak dobře, že tomu v němčině bez problémů rozumím.

https://www.youtube.com/watch?… nebo když napíšeš hörbuch für kinder

Taky jsem si to stáhla z youtubu a pouštíme si to s dětmi v autě, když jedeme někam daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.6.18 12:22

A dětské písničky jsou taky super - https://www.youtube.com/…er/playlists

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie