Nemizící uzlinka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
61
7.11.16 20:42

Nemizící uzlinka

Dobrý den, náš malý má na hlavičce na týlu asi od 3/4 roku malinkou bouličku - uzlinku. Když jsem jí ukazovala doktorce říkala ať to neřeším. Když jsme v jeho cca 27 měsících řešili alergie, byla tam nová mladá pí. doktorka, která má střídat tu naší původní a když jsem se před ní o uzlince zmínila říkala že je potřeba zjistit proč nemizí a připsala nám na zadanou na imunologii že prosí o vyšetření. Na imunologii ho pí doktorka prohmatala a říkala že žádné vyšetření dělat nebude že je to úplné normální a že na tom týlu jak je to na kosti tak to může být hmatatelné dlouhodobě, ale že je Málinka, pohyblivá a nijak zásadně se. Naše bývalá praktická s tím souhlasí, s tou novou jsem to ješě neřešila…dnes jsem na ní u česání zase narazila a tak jsem si říkala že se poradím jestli s tím máte někdo zkušenost. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1663
7.11.16 21:04

Ja mam teda uzlinu na krku odmalicka a taky to nikdo nikdy neresil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.11.16 21:11

Syn má také asi od 10m..jsou mu 4 roky..má pod uchem na každé straně..byli jsme na odběru krve, byli jsme na rtg a nic, je to prostě uzlina..muže tam být a nic to nebýt..a muže tam být už celý život.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
7.11.16 21:12

Jednou ročně chodíme na rtg zda se uzlina nezměnila v něco jiného a to je tak všechno asi no..prý už to nikdy nezmizí..jen se bude zmenšovat, a když je nemocný, nachlazený tak se zvětší a pak zase zmenší

• Citovat
  • Upravit
4099
7.11.16 21:12

Já mám od mala uzlinu za uchem, co si pamatuju tak všichni doktoři jen pohmatem vyšetřili a vždy OK. Tak myslím, že je u vás vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.16 22:21

Taky mame, taky jsem se na ni ptala a prej je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie