2 dny vynechaná antibiotika

99
6.11.16 20:14

2 dny vynechaná antibiotika

Zdravím, prosim Vás…kluk 3roky bral atb od středy do středy, pak nám je dr. prodloužila na 10dní. Poslední sem mu dala v sobotu ráno…jenže teď sem ještě 3tbl našla pod polštářem(dávka na 1den).Mám mu to ještě nadávkovat a nebo už to mám nechat být, když jsou to defacto 2dy už bez nich.To už asi nemá cenu, že. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101710
6.11.16 20:15

@janca2002 Tak 10 dní to, pokud umím počítat, bylo, takže bych ten zbytek už neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.11.16 20:19

ATBpod polštářem? Hmm… Už bych vyhodila a nepokračovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.11.16 20:30
@janca2002 píše:
Zdravím, prosim Vás…kluk 3roky bral atb od středy do středy, pak nám je dr. prodloužila na 10dní. Poslední sem mu dala v sobotu ráno…jenže teď sem ještě 3tbl našla pod polštářem(dávka na 1den).Mám mu to ještě nadávkovat a nebo už to mám nechat být, když jsou to defacto 2dy už bez nich.To už asi nemá cenu, že. Díky
:think: jak jsi mohla zatoulat tři tablety pod polštář? 8o
jak doma máte uložené léky? To je velmi nebezpečné povalovat tablety tak aby zapadly pod polštář
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
6.11.16 20:36
@jdukolem píše: :think: jak jsi mohla zatoulat tři tablety pod polštář? 8o
jak doma máte uložené léky? To je velmi nebezpečné povalovat tablety tak aby zapadly pod polštář

spíš myslím, že kluk je tam schoval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.11.16 20:39
@ka2ka píše:
spíš myslím, že kluk je tam schoval :think:

počkej tak pokud jsem to pochopila tak dítěti jsou tři roky? Jak si může dítě schovat cokoliv z léčiv? Přece počkám až spolkne a ukáže pusu ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
6.11.16 20:42
@jdukolem píše:
počkej tak pokud jsem to pochopila tak dítěti jsou tři roky? Jak si může dítě schovat cokoliv z léčiv? Přece počkám až spolkne a ukáže pusu ne? :think:

tak já bych taky čekala a chtěla ukázat pusu, ale tak třeba nepočkala a pusu vidět nechtěla :nevim: jinak mě nenapadá proč by měli prášky pod polštářem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.11.16 20:44
@ka2ka píše:
tak já bych taky čekala a chtěla ukázat pusu, ale tak třeba nepočkala a pusu vidět nechtěla :nevim: jinak mě nenapadá proč by měli prášky pod polštářem

3×? :think:
no třeba nám to vysvětlí.. proto jsem se ptala, protože nechápu.. my máme léčiva zamknutá do ted a to je mladšímu už sedm a velmi dobře rozumí tomu, co to jsou léky a jak se s nimi zachází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
6.11.16 20:46
@jdukolem píše:
3×? :think:
no třeba nám to vysvětlí.. proto jsem se ptala, protože nechápu.. my máme léčiva zamknutá do ted a to je mladšímu už sedm a velmi dobře rozumí tomu, co to jsou léky a jak se s nimi zachází

tak my je máme ve skříni kam syn nedosáhne a navíc ví že na prášky se nesahá a to jsou mu tři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.11.16 22:28
@ka2ka píše:
tak my je máme ve skříni kam syn nedosáhne a navíc ví že na prášky se nesahá a to jsou mu tři

no právě
fakt by mě zajímalo, jakým mechanismem se komukoliv dostanou tři tablety pod polštář :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.11.16 08:00

Milé dámy, ptala sem se jestli podat nebo ne, ale, abych Vás uklidnila…léky máme také uložené, tak, aby na ně děti nemohli. Jelikož vždy jedna dávka vyšla v noci, což jistě chápete, tak sem si vždy, to malé platíčko před spaním dala pod polštář ve své posteli, abych pro něj v noci nemusela přes půl baráku.-)Ráno, když měl druhou dávku, tak sem opět atb vzala do kuchyně do skříňky…bohužel, až na ten jeden den. Nevím, jestli vám to bude takhle stačit.-)))Ale jinak děkuji.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí