Nemoc 4 mesicni dite

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
316
3.3.23 22:00

Nemoc 4 mesicni dite

Ahoj,
Nas 4.mesicni syn ma nejakou vvirozu.

Asi pred mesicem mel trochu sopel a kasel, do 5 dnu to bylo pryc.

No a ted vecer, horka hlava, horke telo… Namereno v zadecku 38,6 (pred odectem 0,5), plny nos.
Neplace, ale je rudy v tvari. Co by jste delali? Dostal cipek, sirup nemam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64921
3.3.23 22:02
@Magic Unicorn píše:
Ahoj,
Nas 4.mesicni syn ma nejakou vvirozu.

Asi pred mesicem mel trochu sopel a kasel, do 5 dnu to bylo pryc.

No a ted vecer, horka hlava, horke telo… Namereno v zadecku 38,6 (pred odectem 0,5), plny nos.
Neplace, ale je rudy v tvari. Co by jste delali? Dostal cipek, sirup nemam..

Ted bych nedelala nic. Ma jen 38,1 jestli to dobre chaou, to neni nic dramaticekho. V noci stejne urcite ji, tak ho zkontrolujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
3.3.23 22:15

Praveze ani ne. Spi do pol 5,niekedy do pol 6. Ja ho skontrolujem, jestli se vzbudim.

Dekuji, taky doufam, ze se s tim poperr sam. Obcas se i usmeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
3.3.23 22:18

To samé. Dala bych čípek a šla spát. Vystříkala bych a odsála teda ještě ten nos. Mně by to nedalo a v noci bych si radši nastavila budík, abych ho zkontrolovala a dala napít.

• Citovat
  • Upravit
4466
3.3.23 22:20

Pokud má teplotu zničehonic, tak stejně by ani zítra doktorka nic nezjistila. Nech tomu ten víkend. Samozřejmě, kdyby se ti něco nezdálo, tak pohotovost.
Jinak když byla malá nemocná, tak jsem jí čipky srážela teplotu a většinu noci spala na mě tělo na tělo. Měla jsem ji aspoň pod dohledem a lépe se jí i srážela teplota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
3.3.23 22:33

@vokishka @Kolicek95 @Paní.Norrisová

Dakujem devcata. Budik nastaveny, dam mu pocas noci pit a odsajem nosik.
Snad to rychle prejde ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7254
3.3.23 23:11
@Magic Unicorn píše:
Praveze ani ne. Spi do pol 5,niekedy do pol 6. Ja ho skontrolujem,jestli se vzbudim.Dekuji, taky doufam, ze se s tim poperr sam. Obcas se i usmeje
???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.3.23 00:13

Nevim, no, mimino s teplotou/horeckou jsem mela vzdycky u sebe v posteli, idealne na prsu.
Nechat ho spat nekde v pokojicku celou noc si neumim predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
4.3.23 06:20

@KKK85 co? Ved pisem, ze som nastavila budik. Inak by som prespala noc a maly tiez.

Ten teda spal, o tretej bol bez horecky, teraz zvysena na 38,3.

@Lucie_Sx píše:
Nevim, no, mimino s teplotou/horeckou jsem mela vzdycky u sebe v posteli, idealne na prsu.
Nechat ho spat nekde v pokojicku celou noc si neumim predstavit.

V tom pokojicku sme s nim. Postylka je hned u me hlavy. Ja si zase netroufam spat s nim v jedne posteli. V postylce ma monitor dechu a jsem si jistejsi.

Jak se to dela, to spani spolu? Nam ani to kojeni v leze moc nejde, furt mu to tece… A mne je to hrozne nepohodlne, nevim se do toho vpravit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7254
4.3.23 08:49

@Magic Unicorn 38,3 po odečtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
4.3.23 12:10

@KKK85 vsechny teploty pisu pred odectem. Mela by to tedy byt lehce zvysena teplota, ale ma hrozne horkou tu hlavicku a ten teplomer nam meri nejak zvlastne. Jednou vic a jednou min… Ta mereni jsou hned za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
4.3.23 12:21

Ty teploměry jsou někdy hrozný. Já to dělám tak, že změřím teplotu sobě normálním, pak digitálním, udělám si představu, jak je přesný a pak měřím dětem. Ten náš měří o necelý stupeň méně, takže já osobně s tím naším teploměrem neodečítám. To mi připomíná, že jsem chtěla pořídit podle recenzí nějaký fakt přesný :think:.
Přeji brzké uzdravení. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
34322
4.3.23 13:06
@Magic Unicorn píše:Jak se to dela, to spani spolu? Nam ani to kojeni v leze moc nejde, furt mu to tece… A mne je to hrozne nepohodlne, nevim se do toho vpravit..

To chce vychytat, zkouset. Nebo aby ti to nekdo ukazal, tech sikovnych poloh vleze je vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
4.3.23 17:34

Nakonec sel muz pro ten sirup a maly je na tom mnohem lepe… Uplne horel a ten teplomer nameri 3× jinou teplotu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí