Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je to spíš o tom, jak to bude snášet. Chroustám železo většinu svého života, takže ráno je to automaticky první, co udělám, že ho slupnu, ještě než vstanu z postele. Zato, když ho občas mám brát i večer, tak to je problém. Beru ho, když si zrovna vzpomenu, po jídle, při jídle, před jídlem, v noci anebo vůbec ![]()
S běžným jidlem to nevadí, podle mě, ale je to železo, takže by tam měl být odstup od mléčných výrobků, aby se vstrebalo a to aspoň hodku.
Nevím teda, jestli i pro děti, ale zrovna tohle dokáže dělat docela travici potíže a vím, že na trhu jsou kvalitnější, akorát dražší preparáty. Kdyztak se porad v nějaké dobré lékárně
@Villanelle mě to nařídila Dr pro syna
Už to měl cca 3 měsíce zpět ale bral to tři dny a bylo mu zlé, takže jsem
l vysadila. A dávala z lékárny vitamíny.
Bohužel chyba
Dnes horší výsledky dvakrát minimálně řekla.
Takže odběr stolice a nasazené opět léky tyto
A pokud za 20 dni na odběru nebude lepší výsledek
Tak Hematologie, tak se docela desim. V Rodině máme Anémii, tak doufám že nic horšího to není.
A taky jeho strava, vůbec nic nechce jen své vybrané jídlo. Takže musím najet na lepší stravu. Žádné ty jeho smažené věci, coly atd…KFC ![]()
Ahoj prosím vás chci se zeptat bohužel lékařka už není v ordinaci. Ráno jsem byla pro tyto léky 14 letému dítěti. Jelikož, je stále bledý atd…zjištěno Anémie teď se mu to zhoršilo.
Po pauze má opět tyto léky v jiné dávce.
Vím, že ráno to má brát 30 min před jídlem
Ale zajímá mě večer
Když například v 18:30 večeři, tak by měl mít léky například v 18;00
A předtím, jak dlouho být bez jídla?
Musí tam být nějaká pauza? Mezi jídlem a lékem? Děkuji předem za odpověď