Nemoc a operace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
30.12.22 12:09

Nemoc a operace

Jsem zoufalá, poslední tři dny se mi blbě dýchalo( mám astma) nasadila jsem si více dýchádek z plicního, bohužel jsem se dnes probudila brutálně zahleněná a s kašlem a rýmou…za 8 dni mám operaci… nevím co dělat.. jsem z toho v háji totálně.
Prosím nemáte nějaké tipy léku co vám rychle zabraly? Beru sinupret, grepofit, mořská voda do nosu, + dychatka. Dělám si zabaly, zazvorovy caj… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33397
30.12.22 12:33
@Zuzu15 píše:
Jsem zoufalá, poslední tři dny se mi blbě dýchalo( mám astma) nasadila jsem si více dýchádek z plicního, bohužel jsem se dnes probudila brutálně zahleněná a s kašlem a rýmou…za 8 dni mám operaci… nevím co dělat.. jsem z toho v háji totálně.
Prosím nemáte nějaké tipy léku co vám rychle zabraly? Beru sinupret, grepofit, mořská voda do nosu, + dychatka. Dělám si zabaly, zazvorovy caj… :,( :,( :,(

Mně jednou doktorka napsala nějaký silný antibiotika, byly jen na dva dny. Taky jsem měla pár dní před operací. Zabralo to. Zkus si v pondělí zajít k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7948
30.12.22 12:37
@arinecka píše:
Mně jednou doktorka napsala nějaký silný antibiotika, byly jen na dva dny. Taky jsem měla pár dní před operací. Zabralo to. Zkus si v pondělí zajít k doktorovi.

no antibiotika jsou jen na bakteriální infekce. Takže pokud je to virové, tak nepomohou. Samozřejmě lze zajít k lékaři, ale rýma a kašel bývá většinou virového původu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76281
30.12.22 12:39
@Lucka1111 píše:
no antibiotika jsou jen na bakteriální infekce. Takže pokud je to virové, tak nepomohou. Samozřejmě lze zajít k lékaři, ale rýma a kašel bývá většinou virového původu.

tak ale, když ji čeká operace, mohla by to zkusit, ne?
i když - otázka je, jestli projde přes předoperační vyšetření @Zuzu15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
30.12.22 14:40
@Zuzu15 píše:
Prosím nemáte nějaké tipy léku co vám rychle zabraly? Beru sinupret, grepofit, mořská voda do nosu, + dychatka. Dělám si zabaly, zazvorovy caj… :,( :,( :,(

Astmatika jsem takto vzdy vzpamatovavala inhalatorem… 2× denne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.22 14:49
@Zuzu15 píše:

Kdysi jsem resila „podobny problem“ mela jsem ji na gynekol. zakrok..rekonizaci hodne urgent, po konizaci zustali stejne zmeny na hrdle jeste kdesi v zahybu..zacalo mi menses a jeste k tomu jsem se malem nehla kvuli zadum, chtela jsem to prelozit. Gynekolog v nemocnici po precteni zpravy..ze ani nahodou..dal mi leky na ukonc menses, cosi ns zada a na zakrok i s kratsi narkozou jsem bez pardonu musela jit :nevim:, nastesti to dopadlo dobre, dalsi histolog. Takze zakladateljo, jeytli mas tu operaci urgentni tak ti to nebudou chtit asi posunout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex