Točení hlavy muze byt od krku?

Anonymní
30.12.22 09:41

Točení hlavy muze byt od krku?

Ahoj holky, spis si jdu tady tak potvrdit svoji domněnku a jestli nekdo mel neco podobneho….

V noci jsem se vzhudila k mimcu a nahla se nad psotylku a zatocila se mi hlava, zase jsem si lehla a furt stejny….nejak jsem ti zaspala…

Ted rano uz lepsi spis jen pri urcitem pohybu takovy tlak jakoze vzadu nad krkem…a lehci slabost jak kdyby po viroze…ale uz normalne funguju…bolej me zada i za krkem, posledji dva dny jsem i malo spala a dneska rano mi doslo ze jsem vcera vypila jen dva hrnky caje🙈troskunjsem tim ze se mi toci hlava vyjukala mamku….ale myslim ze to bude vsechno dohromady ale asi nema smysl nekam jezdit s tim ne? Nechci nekde zabirat misto na pohotovosti spis se tdy chci ujistit, ze moje domnenka je asi spravna…jinak mela jsem v zari ct mozku a neurolozka me prohlizela protoze jsem mela nehodu…a vse bylo ok, stejne tak krev…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
30.12.22 09:49

Ano, může to být od krční páteře mám s tím bohaté zkusenosti :oops: jrdune co z dlouhodobého hlediska pomáhá je cvičení. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
30.12.22 09:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, spis si jdu tady tak potvrdit svoji domněnku a jestli nekdo mel neco podobneho….

V noci jsem se vzhudila k mimcu a nahla se nad psotylku a zatocila se mi hlava, zase jsem si lehla a furt stejny….nejak jsem ti zaspala…

Ted rano uz lepsi spis jen pri urcitem pohybu takovy tlak jakoze vzadu nad krkem…a lehci slabost jak kdyby po viroze…ale uz normalne funguju…bolej me zada i za krkem, posledji dva dny jsem i malo spala a dneska rano mi doslo ze jsem vcera vypila jen dva hrnky caje🙈troskunjsem tim ze se mi toci hlava vyjukala mamku….ale myslim ze to bude vsechno dohromady ale asi nema smysl nekam jezdit s tim ne? Nechci nekde zabirat misto na pohotovosti spis se tdy chci ujistit, ze moje domnenka je asi spravna…jinak mela jsem v zari ct mozku a neurolozka me prohlizela protoze jsem mela nehodu…a vse bylo ok, stejne tak krev…

Buď ta krční páteř, nebo úzkost. Úzkost se projevuje fatkt stejně. Je to taková mrcha - z nevyspání, vyčerpání. Znám obojí, mám poškozenou krční páteř a s úzkostí bohaté zkušenosti. Už to ale dokážu odlišit, kdy se točí hlava nebo je závrať od toho nebo od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
30.12.22 10:03

Ano může..už mám měsíc nonstop motani hlavy. Někdy mám světlejší chvilky kdy je to dobré.. Pomáhá mi jen cvičení. Někdy se i v noci vzbudim s motakem tak se musím protáhnout a spím dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.22 10:03

No oni se mi to fakt seslo asi vsechno dohromady…jsem sama na mimco a do toho delam miliardu veci🙈(ridim stavbu domu) ta mi dava asi nejvic zabrat…

Spatne spim, malo jim a p tom cviceni jsem uz uvazovala…je mi tricet a rano me boli zada jak kdyby mi bylo 70let, pritom matrace mam kvalitni…ale malej se casto budi tak se vzdcky zkroutim k postylce a hladim ho a vetsinou tak usnu….po vecerech lezim na gauci a delam praci…achjo asi to budu muset rozvicit teda…

• Citovat
  • Upravit
43037
30.12.22 11:46

Jsem toho názoru, ze když se u někoho objeví nové neurologické příznaky, tak se má nechat neurologem vyšetřit. Nepanikarit, negooglit, nepozadovat MR, ale nechat se posoudit a poradit si. Nejspis fakt o nic nejde, ale zkusenost je takova, ze prvni sdělení pacienta nevystihuje realitu a je třeba podobně se vyptat, na to zde neni prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.22 12:43

@Pudloslava dekuju za nazor ja kdyby se to objevilo znovu tak se necham vysetrit…ale uz je mi dobre ☺️rano snidane, vic piju a uz se citim dobre ☺️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.22 18:27

Holky tak jsem pro jistotu ukecala znamou co je teda obvodacka aby se na me mrkla…dela i fizio takze me nejak prokrupala a teda uleva strasna…sice mam ted trosku pocit zimnice ale krk strasne povolil…dneska se poradne vyspim a snad to bude dobry☺️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex