Nemoc a úklid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
10.10.19 17:13

Nemoc a úklid

Ahoj ženy :mavam: Je to vic jak mesic, co doma marodim, uz se z toho dostavam a zacinam si uvědomovat, že to mám doma jak po vybuchu atomovky :mrgreen: Rekla jsem si, že tu udělám generalni uklid, skoncilo to jen „oliskáním“ koupelny :mrgreen: Jak se k uklidu motivujete vy? Dokážete si to něčím zpříjemnit? Ja bych zase šla nejraději spát :mrgreen:
P. S: Bydlim sama, nikdo mi nepomůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2414
10.10.19 17:18

Co kamaradka? popripade najmout na odpoledne nejakou pani, ja si vzdy na plny pecky pustim pisnicky a jeste si u toho tancuju, proste nesnasim bordel a mam zajetej nejakej svuj system, kterej denne dodrzuju…jinak brzke uzdraveni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
10.10.19 17:21

@Peggy54 Taky jsem měla systém, uklízení me bavilo. Ale muselo to jit na 5 týdnů stranou a jak se to nakupilo, mam k tomu docela odpor :mrgreen: Hlavně ta hromada prádla jak na vyprání, tak na žehlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
10.10.19 17:21

A děkuji za přání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.10.19 17:28

@Elza56 nemas zac, me to prave docela dost bavi, jediny v cem sem lajdak, ze proste nechavam spinavy nadobi od vecere a sklenicky na rano, po veceri si zalezu k ntb, jem pred koupanim objedu koupelnu a nazdar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
10.10.19 17:31

@Elza56 jéje, pokud jsi nemocná a ještě tak dlouho a není ti dobře, tak bych si možná aspoň pro tuto příležitost někoho najala. Nemáš tu možnost?

• Citovat
  • Upravit
TRG
5355
10.10.19 17:40

Ukliď jako první ty největší / nejobjemnější věci. Bude to rychle vypadat o dost uklizeněji. To je jedna z věcí, co motivuje mě, když musím někde začít s větším úklidem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
10.10.19 17:41

Je to jednoduchý, nesnáším špínu.
U nás je sobotní dopoledne uklidový den. Rodina mě za to nejspíš nesnáší, ale prostě v sobotu dopoledne se uklidí a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
10.10.19 17:46

Minulej tejden jsem taky byla prichcipla, a o víkendu jsem se rozhodla uklidit, měla jsem na to chuť..ale ta energie mi chyběla. Trvalo mi to dvakrát dýl než normálně. Tak je to pochopitelný. Bydlis sama, nikomu bordel nevadí, tak to odlož, až budeš úplně fit :kytka: já na to akorát jdu, dneska se mi nechce, ale nechce se mi to uklízet až zítra a na víkend chci mít klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
10.10.19 17:49

@Elza56 hlavně se nesnaž dát to teď do pořádku všechno najednou. Šetři se, po měsíc trvající nemoci by ses zase odrovnala.
Zaplatit si paní na úklid opravdu dává v tvém případě smysl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
10.10.19 18:01

Já s tím ted zápasům, jsem už v šestém měsíci a stále je mi špatně od žaludku a jsem totálně bez energie. Úklid nezvládám zorganizovat, pomoc téměř žádná, snažím se zapojovat všechny v rámci jejich možnosti, ale za moc to nestojí.
Z téměř vždy uklizeneho bytu to sklouzlo k strasnymu bordelu. Paní na úklid jsem nesehnal, u nás jsou všechny ty agentury vytížené. Nikoho na inzerát si prostě do bytu nechci pustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.10.19 18:04

@g.sandova to ja bych se na inzerat nebala, k babicce chodila jedna vysokoslocka dvakrat mesicne, dala si normalne v marketu inzerat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
10.10.19 18:25

Paní na uklid do mého maleho bytu mi prijde jako rozežranoat, ackoli uz jsem nad tim vazne uvazovala :mrgreen:
Budu muset zacit, jinak mi to po pár dalších dnech neda spat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný