Nemoc či alergie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
18.12.22 22:06

Nemoc či alergie

Prosím o radu syn 11 let měl zvýšenou teplotu a kašel, týden doma. A osmý den ho začla svedet kůže těcky cervené po přejetí hrubé na nártech v tříslech a v podpaždí. Je ekzematik ale nevím zda je to nemoc či alerg.na prášek nebo něco co myslíte mám jet k dr.na kožní či k obvodní. Dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
245
18.12.22 22:32

My jsme se osypali po nemoci Dr nám řekla že je to sedmá nemoc. Jenže nam bylo 5 🌙 netuším jestli by to mohlo být stejné u 11 ti letych

Raději bych určitě zašla k obvodní 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.12.22 08:49

@AleNka1997 Ty máš panečku pamatováka. :palec: Já si z toho věku nic nepamatuji.
@Alalu61 Když je syn ekzematik, vypadá to podobně jako ta vyrážka? Dcerce se teď při nemoci taky hodně zhoršila její obvyklá místečka. Zkus mu dát něco na alergii a jinak asi kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.12.22 10:38

@Petule030 no pamatovaka nevím 🤣 nám je teprve teď rok 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.12.22 11:04

@AleNka1997 :mrgreen: Tak teď nevím, jestli jsi odpověděla naschvál zase pluralem, nebo jsi nepochopila narážku na to množné číslo. Že je i tobě rok… V každém případě reakce pobavila. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
19.12.22 11:19

@Petule030
Jasný, už chápu tvůj komentář 😀
Jinak, mezi maminkami si takhle v množném čísle píšeme normálně 🤣 netušila jsem, že to někdo pobere jinak, hlavně si to člověk ani neuvědomí 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí