Jaké máte zkušenosti s nemocí Hebra?

4875
19.6.14 21:14

Nemoc Hebra

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, setkala jste se některá s nemocí Hebra? A jaké s ní máte zkušenosti? Moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
19.6.14 21:23

Erythema exsudativum multiforme hebrae? Osobni zkusenost ale nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
19.6.14 21:24

@BellinkaX ano přesně ta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
19.6.14 21:27

Kdo ma, a jaky prubeh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
19.6.14 22:00

Moje dcera, v úterý nás pustili z nemocnice, tak je v tuhle chvíli bez osypání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.3.15 18:28

Erythema multiformae Hebrae…touto nemocí trpím já osobně vždy kolem ledna-února. Je to spojené s vznikem oparu na rtu, který se dlouho nehojí. Těsně před jeho vyhojením vyskočí vyrážka na obličeji, očních víčkách a horních částí dlaní. Je to svědivé onemocnění, pomáhá aplikace krému Elocom. V loni jsem s tím byla měsíc na neschopence. Není to ic příjemného a vypadám s tím dost odpudivě. Na kožním mi řekli- předcházet oparům a stresu, což při práci u policie dost dobře nejde :-) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
1.3.15 21:01

@dayaa dcera ji měla v červnu, budu doufat, že se nevrátí. Neni to tak dlouho, měla v pusince afty a udělal se ji na rtu opar, to jsem se fakt bála, aby se neosypala
Zeptám se ten krém je jen na předpis nebo se dá koupit volně? Dr malé napsala locoid, ale zabíral jen na ty nejsvětlejší skvrny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.3.15 21:00

Locoid jsem měla taky ale nezabral mi, Alocom mi napsala kožní lékařka na recept a musím říct, že je výborný, není ani drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.6.15 06:53

Erythema exsudativum multiforme hebrae

Nevíte někdo Prosím jestli tato nemoc škodi v tehu? Jsem asi 8.tt a jsem z toho docela na nervy. K doktorce se chystám, ale není jednoduche se k ni rychle dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek