Nemoc u 3měsíční holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.8.13 16:26

nemoc u 3mes. holky

Dobry den, chci se zeptat nebo ma někdo skusennost co mam delat, od včera kaslala, a dneska ma rymu, ale teploty zadne, co ji mam dat anebo mam jit zijhtra k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
25.8.13 16:30

Rýmu odsávej, můžeš v lékárně koupit něco do nosu - na tak malé dítě ti poradí. Zvlhčuj vzduch - třeba dát okolo postýlky mokré pleny, počítej, že může méně jíst, ale snaž se do ní třeba častěji dostat něco k pití, nebo pokud kojíš, tak bude chtít třeba častěji pít. Taky se může stát, že se jí bude lépe dýchat, pokud bude u tebe v náručí - pamatuji noci, které jsem proseděla na gauči s miminem v náručí, protože tak mohlo dýchat a v postýlce jinak plakalo. Určitě máš doma čípky na teplotu - kdyby ji měla, tak jí je dej. Pokud nezačne kašlat, tak bych s ní šla k dr až po 3 dnech, co by měla vyšší teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
25.8.13 16:39

Já bych s takhle malinkou šla k dr. zítra, poslechne ji, malé to neublíží a ty budeš vklidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.8.13 16:48

Přiznám že rýmu apod. léčím od začátku sama, pokud je to na déle nebo začíná kašlat apod. to jo, to pak jdu k dr.
v podstatě si tam akorát člověk stejně počká v čekárně plné lidí aby mu dr. řekl že klidový režim, odsávat a počkat až se z toho dostane. doktoři takto malým prckům stejně nechtějí dát nic silnějšího, já si tam vždycky počkala aby mi řekli že mám dávat při teplotě nurofen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.13 19:55

Tak uz se nam pridali teplotky, vidim to ze budem celou noc na rukou :( ale hlavne ze ji je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí