Dítě si ukouslo kousku tablety do bazénu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
25.8.13 15:36

dítě si ukouslo kousku tablety do bazénu

Ahoj, náš dvou a půl lety chlapeček si právě ukousl (nebo olízl těžko říct, každopádně mu páchne chlor z pusinky) jen malinkatý kousek tablety do bazénu (ty chlorové) :,(. Okamžitě sme do něj nalili mléko a vodu, vypil toho skoro půl litru. Máte někdo podobné zkušenosti? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
25.8.13 15:39

Cinkni na toxikologii
224 91 92 93

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacic
25.8.13 15:40

Zkušenost nemám, ale asi bych to konzultovala s doktorem nějakým, mně to teda přijde jako pěkný svinstvo

• Citovat
  • Upravit
9330
25.8.13 15:42

Zavolej si na dětské oddělení do nemocnice, tam ti poradí. Vnouček takhle asi před měsícem oblízl Savo a nevěděli jestli se napil. Ale nejsem si jistá, jestli je dobře dávat to zapíjet mlíkem, Oni v nemocnici když nevědí, tak dávají pro jistotu nějaké něředěné uhlí, nebo něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.8.13 15:43

@dorotkacz doktor,nic jiného mě nenapadá..chlor je svinstvo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.8.13 15:43

Zavolej na tu toxikologii, zeptají se tě, kolik je malému, kolik toho snědl a poradí první pomoc, popř. co dál. Já naposledy volala, když babička s Alzheimrem vypila jar. Neboj se a volej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.8.13 15:44

Jo, a já volala 155, nevěděla jsem, co dělat, tam mi stejně dali linku na tu toxikologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
25.8.13 15:45

Kamarádka si cuckla kamenožroutu z konvice, že který si dala čaj, skoro nic nevypila a byla měsíc v nemocnici se sondou do žaludku. Hned bych jela do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
25.8.13 15:47

@dorotkacz, v tomto případě bych asi nevolala, ale rovnou jela do nemocnice, chlor je pěkné svinstvo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.8.13 15:54

Super Lyrica, díky moc za číslo, právě jsem s paní mluvila. je důležité jaké je Ph přípravku „naštěstí“ aqua mar má 2,8 takže to může mít dráždicí učinek ale ne leptavý… pfuuuj to sem si oddychla. Prcek je sice v klidu ale stejnak sem měla strašný strach a do tělíčka mu nevidím. Každopádně je prý dobré zajít na ORL na kontrolu zda nedošlo k poleptání jícnu. To jen pro info kdyby se vám náhodou takhle děsná věc přihodila. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.8.13 15:56

@dorotkacz tak to je super. Jinak to číslo si dej do mobilu, určitě jsi ho nepotřebovala naposled ;) I když, raději, když není třeba, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.8.13 16:02

Už je mezi kontaktama :-). Každopádně na to ORL s níma raději skočím. Je blbý že je neděle u nás na pohotovosti jsou právě dost marný, takže sem se tam nechtěla uplně hrnout. tak snad to bude v pořádku.

Jak dopadla babička po jaru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
25.8.13 16:10

@dorotkacz jelikož jsme to zjistili asi delší dobu po požití(tak 1 hodinu-to jsme přesně nevěděli), tak prý už prošel žaludkem, kde je kvůli napěnění nejvíc škodlivej…dále jsme měli jen dát živočišné uhlí. Ale je pravda, že se po něm totálně p… :mrgreen: A to se mě ještě vyptávali, jestli to nemohla udělat v rámci sebevraždy, že by to musel nahlásit policii, tak jsem jim vysvětlovala, že má alzheimra a že si ho prostě jen spletla se šťávou :)
Tak ať jste v pořádku a na to ORL bych raději také zašla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
25.8.13 16:12

No kdybi se mi neco takoveho stalo, tak nejsem na netu, ale okamzite jedu na pohotovost. Ale cislo si pro jistotu ukladam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
25.8.13 16:21

@dorotkacz nemáš za co ;) Ještě že tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie