Nemocenská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nemocenská
Dobrý den,ráda bych věděla,dokdy by mi měla přijít nemocenská dávka na účet,zatím k 29.8.mi za červenec nic nepřišlo.Obávám se,že zaměstnavatel neposlal lístek na peníze na ČSSZ.Lístek posílám poštou do Prahy,kde jsem pracovala.Co v takovém případě dělat,když se lístek nenajde?Děkuji. Marcela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zvedni telefon a zavolej si na sociálku, tam se optej kde je problém. Buď je to tak jak říkáš nebo má sociálka zase zpoždění ve výpaltách. Pokud nedodal zaměstnavatel lístek na peníze tak si skoč k doktorce pro novej a odnes/pošli ho na sociál sama, to máš nejjistější. Já to tam dělala taky, protože mám šéfa děsnýho lempla. ![]()
Jo a pro zaměstnavatele si ten lístek než ho pošleš okopíruj a odevzdej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, jak říká Petrucha. Zavolej i tam. Oni ti všechno řeknou. Já PN dostala normálně kolem 22.8., tak jak jsem zvyklá a taky patřím pod Prahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když marodila,tak mi nemocenská začala chodit až po 2,5 měsících.. vyřizovala to Sociálka Praha 8 - ty toho maj nejvíc a tak jim vše dlouho trvá..
Teď už naštěstí patřím pod socku na Kladně..
Ale jak píší holky - nejjednodušší je zavolat si budto účetní do práce jestli lístek poslala..a nebo přímo na sociálku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já to měla z kraje stejný,peníze pořád nechodily a tak jsem volala na ossz kde je problém,řekli že učetní ještě neposlala lístek na peníze.Od té doby si to posílám na ossz sama většinou to pošlu k poslednímu a k 9. mám peníze na účtu
.Bylo mi řečeno že i když máme ossz každý v jiném okrese peníze vyplácí jen Praha,tam je hlavní centrála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivo já jsem taky pod Prahou 8 a bylo to v pohodě
Zavolala jsem tam v době, kdy jsem myslela, že už bych měla dostat peníze a do tří dnů jsem je měla. Opravdu je důležité tam zavolat popohnat je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně taky začaly chodit peníze z PN až po 2 měsících…
Ale nikam jsem nevolala, možná bych to popohnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, prosím vás jaké je číslo na tu socku? Vím, že to tu někde bylo a teď jej nemůžu najít. Už mi dluží peníze za víc jak dva měsíce, tak mám radost, žijem z půjček a čekám na to jak na smilování
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit