Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky prosím vás je tu někdo kdo přešel k jinému lékaři kvůli vycházkám?byl v tom nějaký problém?
ahoj já na nemocenskou nastoupila v 6 měsíci těhu a měla jsem vycházky hned od 9-12h a od 15 - ??asi 19h, takže v pohodě. Zkus se domluvit z doktorem. Záleží to podle mne na něm.
ahoj já jsem na rízikovým kvůli práci protože ji už nemohu vykonávat a mám vycházky neomezené…
Ahoj, vycházky opravdu hodně záleží na doktorovi…jak je ochotný. Já když otěhotněla s první dcerou, tak jsem lékaře změnila, jelikož jsem věděla, že dosavadní mi neomezené vycházky nedá. A jelikož jsem věděla, že u nás v práci chodí těhotné na nemocenskou hned, co těhotenství zjistí (nedá se tam v těhotenství pracovat), tak bych se doma zbláznila. Jde o to, aby jsi měla jistotu, že ti nový dr. vycházky dá neomezeně…aby změna nebyla zbytečná ![]()
děkuji holky no prý když už mi je doktorka dala tak i když přejdu tak mi je nemůže změnit že by prý potopil zu doktorku na sociálce
tak nic
vercabob píše:
děkuji holky no prý když už mi je doktorka dala tak i když přejdu tak mi je nemůže změnit že by prý potopil zu doktorku na sociálcetak nic
tak to mi hlava nebere
![]()
nepotopi doktorku tak radsi bude omezovat osobni svobodu pacientky