Přechod k jinému lékaři kvůli vycházkám

3755
29.4.11 09:22

nemocenská

ahoj holky prosím vás je tu někdo kdo přešel k jinému lékaři kvůli vycházkám?byl v tom nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44
29.4.11 12:44

ahoj já na nemocenskou nastoupila v 6 měsíci těhu a měla jsem vycházky hned od 9-12h a od 15 - ??asi 19h, takže v pohodě. Zkus se domluvit z doktorem. Záleží to podle mne na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
29.4.11 15:36

ahoj já jsem na rízikovým kvůli práci protože ji už nemohu vykonávat a mám vycházky neomezené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
29.4.11 15:45

Ahoj, vycházky opravdu hodně záleží na doktorovi…jak je ochotný. Já když otěhotněla s první dcerou, tak jsem lékaře změnila, jelikož jsem věděla, že dosavadní mi neomezené vycházky nedá. A jelikož jsem věděla, že u nás v práci chodí těhotné na nemocenskou hned, co těhotenství zjistí (nedá se tam v těhotenství pracovat), tak bych se doma zbláznila. Jde o to, aby jsi měla jistotu, že ti nový dr. vycházky dá neomezeně…aby změna nebyla zbytečná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
29.4.11 17:31

děkuji holky no prý když už mi je doktorka dala tak i když přejdu tak mi je nemůže změnit že by prý potopil zu doktorku na sociálce :nevim: tak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
29.4.11 18:19
vercabob píše:
děkuji holky no prý když už mi je doktorka dala tak i když přejdu tak mi je nemůže změnit že by prý potopil zu doktorku na sociálce :nevim: tak nic

tak to mi hlava nebere :zed: :zed: :zed:
nepotopi doktorku tak radsi bude omezovat osobni svobodu pacientky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí