Pocit menšího bříška v 37tt

124
29.4.11 07:28

Pocit menšího bříška v 37tt

Ahoj holky :mavam: Jsem přesně 36+6tt a už tak 3-4 dny mám pocit menšího bříška. Nemám dojem, že by mi kleslo nebo tak podobně, ale jako by bylo opravdu menší, tak nějak skladnější. Lépe se mi pohybuje, vstává, leží, sedí, méně mě všude tlačí, nikde nebolí a nepíchá…
Ještě pár dní předtím jsem se cítila jak cisterna a teď jsem jako by taková lehčí. Je to možný, zná to některá? Vždycky jsem myslela, že je tomu spíš naopak 8-o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4026
29.4.11 07:41

Ahoj, já se takhle cítila, když mi kleslo bříško (prvně taky ve 37tt). Teď jsem ve 40 tt (39+4) a bříško mi kleslo ještě 2×, ale pořád ještě roste. Už ne nahoru, ale spíš jakoby dopředu. Takže sedím s nohama roztaženýma, co to jde, aby se tam bříško vešlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
29.4.11 07:58
maty1983 píše:
Ahoj, já se takhle cítila, když mi kleslo bříško (prvně taky ve 37tt). Teď jsem ve 40 tt (39+4) a bříško mi kleslo ještě 2×, ale pořád ještě roste. Už ne nahoru, ale spíš jakoby dopředu. Takže sedím s nohama roztaženýma, co to jde, aby se tam bříško vešlo. :lol:

možná hloupá otázka, ale jak jsi zjistila, že ti bříško kleslo? :?: :think: já to nepociťuju, nezdá se mi, je nízko tak, jak bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.4.11 08:07

Ahoj, tak ja mam uplne ten samy pocit :lol: Ale kleslo mi brisko :lol: Taky jsem si rikala, jestli se nezmensilo :mrgreen: Ale prestala me i uplne palit zaha, lepe se mi dycha, pohybuje… A mezi delohu a zebra dam dlan, coz jsem pred tim nedala - pred tim jsem si na bricho proste polozila ruku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
29.4.11 08:10
Bernardynka píše:
Ahoj, tak ja mam uplne ten samy pocit :lol: Ale kleslo mi brisko :lol: Taky jsem si rikala, jestli se nezmensilo :mrgreen: Ale prestala me i uplne palit zaha, lepe se mi dycha, pohybuje… A mezi delohu a zebra dam dlan, coz jsem pred tim nedala - pred tim jsem si na bricho proste polozila ruku :lol: :lol: :lol:

Pravda! :-o Žáha mě taky pálí o poznání míň, předtím jem kvůli tomu úplně běsnila a teď je to ok, jen slabě. Tak asi taky klesáme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
29.4.11 08:10

Nemůže to být tím, že se mimčo pomalu připravuje na porod a víc sestoupilo? pak už tolik netlačí na orgány. Teda kromě močovýho měchýře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
29.4.11 08:16
Kvido píše:
Nemůže to být tím, že se mimčo pomalu připravuje na porod a víc sestoupilo? pak už tolik netlačí na orgány. Teda kromě močovýho měchýře. :mrgreen:

No jasně že to tím asi bude:-) Zajímalo mě jen, jestli to maminky nějak pociťují, něco to ještě doprovází a tak podobně. Břicho klesá každý, mě to zatím nepřijde, i když to tak určitě je, jen mě překvapuje to, že se cítím menší. Což je ale příjemný:jazyk: A naše malá je snad celý den v pohybu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
29.4.11 08:29

Já jsem za celé tehu nijak nepozorovala, takové ty obtíže jak popisuješ, ani potom to uvonění. A břicho mi taky nijak nekleslo ani těsně před porodem, nebo jsem to nezpozorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.4.11 09:04

Ale ja se taky manzela ptala, jestli se mi nezmensilo bricho :lol: :lol: :lol: Prislo mi najednou fakt mensi taky :mrgreen: Tak si poklepal na celo, ze jako ne, ze se porad zvetsuje :-D No a az pak mi to doslo, ze uz me par dni nepali zaha, nefunim jak lokomotiva… :lol: :lol: :lol: Ale za to je tedka super chodit na malou - zacnu a najednou hne prcek hlavou a nic :lol: :lol: :lol: nebo jdu, protoze si myslim, ze potrebuju, sednu si a taky nic :cert: :lol: :lol: :lol: A jak si tam hraje s rucickama, tak to je taky moc prijemny :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.4.11 09:36

Nám říkala PA, že od 34 týdne už děloha nemuže rust nahoru, protože se tam nevejde, takže se začne vylenova dopředu - tím bříško roste do špičky a uleví v prostoru u žeber a podobně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
29.4.11 09:38

xantipha:
malej se celou noc mlel a mě to bylo divný, protože v noci o něm jinak nevím. Když jsem se ráno podívala do zrcadla, tak se mi zdálo, že mám větší mezeru mezi prsama a břichem (manžel se mi totiž pořád smál, že si nosím prsa na břichu a teď byly ve vzduchu). A pak mi to nezávisle na sobě řeklo několik lidí. Když kleslo po 2., tak jsem to poznala tak, že jsem si nedokázala sednout jinak, než s roztaženýma nohama a když kleslo po 3., tak jsem to poznala, že se malej mlel dole hlavičkou na kosti a nožičky cítím dlaň nad pupíkem.

Jinak jak píše Bernardýnka, dá se nahmatat vršek dělohy a podle toho se to dá poznat taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anna 21
25.9.13 19:04

uplně nízko bříško už 3 tyden

Ahoj holky mam otazku je normalni abych uz 3tydny mela takto dole bříško??a je čim dal tím níž dnes jsem ve 37TT, vcera sem byla u dr a rikal ze na porod jeste nevypadam dost mi zatlacil vsi silou dolu na bricho a ja mse maem bolesti pocurala a od vcera sem mela bolesti diky tomu jak zatlacil (mam tam jizvu po prvnim cisari) dnes nastesti uz je mi lip.

• Citovat
  • Upravit
2170
25.9.13 19:10
@Anna 21 píše:
Ahoj holky mam otazku je normalni abych uz 3tydny mela takto dole bříško??a je čim dal tím níž dnes jsem ve 37TT, vcera sem byla u dr a rikal ze na porod jeste nevypadam dost mi zatlacil vsi silou dolu na bricho a ja mse maem bolesti pocurala a od vcera sem mela bolesti diky tomu jak zatlacil (mam tam jizvu po prvnim cisari) dnes nastesti uz je mi lip.

Kdo ti zatlačil? 8o Už se blížíš do finále, to je asi normální že máš níž bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anna 21
26.9.13 08:23

Dr mi zatlacil vsi silou na moji jizvu po prvnim cisari a jako ze to dost bolelo :(

• Citovat
  • Upravit
2170
26.9.13 11:49
@Anna 21 píše:
Dr mi zatlacil vsi silou na moji jizvu po prvnim cisari a jako ze to dost bolelo :(

Vůbec nechápu proč to dělal. Nikdy jsem nic takového neslyšela. Tak vydrž do termínu a kdyby ne tak po 37 týdnu už je mimi považováno za donošené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí