Nemocenská - jak se proplácí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nemocenská jak se proplácí
Ahoj holky a děvčata mám na Vás prosbu jak se nyní platí nemocenská vím,že první 3 týdny zaměstnavatel a pak sociálka,ale platí se i víkendy pokud dělám od pondělí do pátku,mám zlomenou ruku a chtěla bych se už nechat uschopnit pokud to půjde jen nevím jestli se to končí pátkem nebo nedělí ohledně proplacení.Děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
nemocenská se proplácí jen pondělí až pátek bez víkendů takže je jedno zda si to necháš uschopnění pátkem či nedělí vyjde to na stejno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
POKUD SI DOBŘE PAMATUJI TAK TO CO PROPLÁCÍ ZAMĚSTNAVATEL TAK SE VÍKENDY NEPLATÍ, TO CO SOCIÁLKA TAK ANO
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo sociálka proplácí i víkendy to jsem myslela,že to budou ti škrti co nedají nic navíc.No jde mi o to,že to bude 26dní co mám v plánu si to ukončit potřebují mě v práci,ale ted je moje práce už rozdělená tak chci jít od pondělí pokud mě doktor pustí a holky mi v práci říkali ať si to nechám do neděle,že se platí už i víkendy což se mi nezdá nikdy to tak snad nebylo a teď při těch úsporách státu se mi to nějak nezdá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaměstnavatel víkendy neplatí, sociálka pak ano. Končila jsem teď PN před mateřskou, tak je to čerstvé info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha děkuji tak to jsem ráda nechám si to do neděle.A v pondělí jdu na to doufám,že doktora ukecám,ikdyž pokud budu trvat na ukončení stejně mi musí vyhovět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milunaeviku Akorát si nejsem jistá, že pokud budeš chtít jít do práce od pondělí, tak ti to nechá doktor až do neděle, může to klidně ukončit pátkem a nic s tím nenaděláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
nechci zakládat novou diskuzi tak obnovuji.
Jsem na nemocenské a stěžovat si na to, že za prosinec ještě nemám ani korunu je zbytečné:-) Ale zajímá mě jaký je zhruba tak rozdíl mezi nemocenskou, kterou mi vyplatil zaměstnavatel a kterou mi vyplatí sociálka, myslím tím za den.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaměstnavatel podle vyplatního termínu sociálka kdy se jí za chce aspoň já to tak měla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaculina2 Mě chodila nemocenská od sociálky kolem toho 27. v měsíci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaculina2 mno jo taky ještě nemám nemocenskou..jsi pražská? prý je tam nějakej bordel na pražský soc…Sociláka na to má 30 dní od doručení lístku na peníze..zaměstnavatel termín uvedený v pracovní smlouvě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to asi špatně napsala:-) myslela jsem jaká je zhruba rozdílná částka za den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaculina2 já měla od zaměstnavatele 485 kč na pracovní den a od OSSZ pak 470 na každý den.
Příspěvek upraven 22.09.15 v 21:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janička_opička Ne já jsem z berouna, ale zřejmě je bordel všude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dle vlastní zkušenosti doporučuji volat na sociálku a ptát se na to, kdy pošlou peníze. Mně dneska přišly peníze za prosinec. Sama se divim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit