Spolupráce s Partners

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1897
2.6.12 15:37

Spolupráce s partners

Máte někdo zkušenost? Nabízí cca půl roku dělat poradce a pak manažera. Dá se tím uživit?
chtějí zkoušku u ČNB za 10tis. Kč jako u pojištovny, akorát to obsahuje větší množství informací
Děkuji všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
2.6.12 15:40

Není to totéž, co OVB?

• Citovat
  • Upravit
1897
2.6.12 15:41

Taky je to fin. poradenství, analýzy a tak. OVB neznám. trochu to partners ano, ale stejně bych se musela vše učit od začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
2.6.12 16:40

Kamarádka to kdysi dělala u OVB brigádně a měla větší plat než já na plný úvazek jako zdravotní sestra / víkendy, svátky, noční, stres, hoňka, …/ :cert: . Takže asi tak, ale je to asi 6 let nazpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
2.6.12 17:04

@Hanusek Já pro ně chvíli dělala, vůbec to není tak, že budeš půl roku poradce a pak manager :mrgreen: musíš si schánět klienty a podle uzavřených smluv, či hypoték atd. ti naskakují provize a body, které musíš měsíčně splnit, nesplníš li tak tě vždycky z pozice sesaděj, musíš si taky každý měsíc zaplatit školení, které je na víkend, platíš si hotel, stravu… Je to hodně čas. náročný a hlavně si musíš umět sehnat klienty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
2.6.12 18:15

Kamarádka se do toho pustila, přestože ji na srazu ZŠ spolužák do detailu rozebral, jakou chybu dělá. Kamarádka se odradit nenechala, i když vypadala, že to pochopila. Udělala zkoušky, už uzavřela několik smluv, nakoupila si kvůli téhle práci oblečení, protože se nehodí dělat poradkyni v džínách, že jo, prý má vyděláno dvacet tisíc, ale zatím, nedostala ani korunu. Takže na tom zatím jenom tratí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
2.6.12 19:42

No já žasnu, jak krásně dokáží „popsat“ úspěchy ještě ani ne začínajícího budoucího manažera. mě se ty lichomejtky zdály nějaké … proto se ptám. přeci kdyby to bylo tak snadný, tak by tam šel každý
co píše Harper, mi nějak ůuniklo" z toho jeho vyprávění. asi se zapomněl zmínit.

ale jo, znělo to hezky, jak budu v balíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
3.6.12 11:19

@Hanusek To je jasný, že ti budou říkat jen klady a na ty zápory jaksi opomenou…Ale věřím tomu, že někdo to dotáhne docela vysoko, ale chce to hodně usílí, samo nic nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
3.6.12 11:55

To je mi jasný, že bez práce nejsou koláče. to by mě ani asi nebavilo. potřebuji v práci něco dělat, líná nejsem. ale když se zeptám konkrétně, co teda budu dělat, dostane se mi odpovědi, to zvládnete, jste šikovná, to vidím. já vám se vším pomůžu…
a jiné nabídky se jaksi nekonají. rodičovák se blíží ke konci, potřebuju jistotu, že nastoupím a budu pracovat a budu mít peníze
jenže opět chtějí ten certifikát za 10 tis. jinak bych to klidně prubla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
3.6.12 12:01

Vím o pár známých (chlapech), kteří tohle dělali. Vychvalovali si,že mají pracovní dobu podle sebe, volno,kdy potřebují, plno peněz (chtěli nalákat mého manžela).
Všichni nejpozději po roce přestali - zjistili,že se musí sami starat o to,jestli mají klienty, z domu jsou převážně odpoledne a navečer (což se samo nelíbílo jejich manželkám a dětem), ale ani jim........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
3.6.12 12:10

Kamarád se tím živí už několik let a celkem slušně. Ano, nejsou to pečení holubi, co sami do huby létají, ale všechno má svůj rub a líc a pokud chce člověk něčeho dosáhnout, mít dobrý plat, musí se tomu věnovat a dát tomu čas, úsilí.. Zadarmo ty peníze nejsou, ale čím víc a lépe se tomu věnuješ, tím víc jich máš. Je to časově náročné, ale jsi do velké míry pánem svého času, jak si to naplánuješ, tak to máš.. Což třeba kamarádovi vyhovuje, někdy pracuje do večera, jindy si udělá volno na rodinu.
Jo a ještě mám pocit, že se Partners svým poradcům celkem věnují, že jim poskytují školení, poradenství, aby i oni poskytovali kvalitní a aktuální poradenství. Šťastnou volbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
3.6.12 22:47

Hlavně to chce umět obstarat si klienty a „vnucovat se“ Já vím, že bych toto neuměla, tak bych se neuživila, ale kdo to umí, věřím, že to jde slušně…
Chce to mít prostě na to povahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.12 13:19

Ano, je to především o tom vnucování se a nahánění nových klientů. Dělal jsem to při studiu VŠ. Neříkám, že není možné se tímto uživit, to zcela určitě je a mnohým se to velmi daří (větší části však ne). Ale upřímně, kdybych při nástupu věděl o co přesně jde, nikdy bych do toho nešel. Jenže oni ti manažeři všem zájemcům o práci v podobných společnostech neskutečně mažou med kolem pusy. Negativa se opravdu zmiňují jen minimálně. Není se čemu divit vzhledem k fungování všech těchto společností (Partners, Fincentrum, OVB, ZFP Akademie atd.) na princimu MLM, kdy mají různé body z Vámi uzavřených pojistek, stavebek apod. „manažeři“ - tedy ti, co Vás do firmy přitáhli.

Další tak trochu etický problém je nevýhodnost některých produktů, na kterých tento byznys stojí a které musíte prodávat jak housky na krámě, abyste splnili dané limity či spíše, abyste se uživili. Konkrétně investiční životní pojištění. I když Vám budou tvrdit, jak je to boží záležitost, tak tomu tak zdaleka není a radím nyní, když jsem poučen a vzdělán, každému se tohoto produktu vyvarovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
4.6.12 18:00

Děkuji vám všem :kytka:

Práci hledám, kde můžu. Cítím se jak veš, která škemrá o práci. Jakoby to ze mě cítili právě tito „manažeři“ . též mě lanaří jeden týpek na Amway a nemohu se ho zbavit. už jsem mu několikrát řekla, že se nezaregistruji a stále mě uhání, vychvaluje to apod. a pozor, on pracuje v zaměstnání pro radost. jenže ta registrace je podmíněná nákupem téměř za 6 tis. produktů, které neznám. balíček těstovin 500 g tam vyjde na 100 Kč. že jsou prací prášky koncetrované, tomu rozumím. atd atd atd. tak mu to samozřejmě přeji, protože takovou práci hledám taky, kam bych chodila s radostí.

Jsem matka samoživitelka, bez podpory rodiny, dítě se mi ze školky samo nevyzvedne, úsopory žádné nemám. Brala bych opravdu cokoli, co mě a syna uživí. Nejsem hloupá ani líná, jsem vystudovaná VŠ, mezinárodní certifikát počítačů,…
jen ta práce se jaksi nekoná.

Dneska jsem v autobuse vyslechla rozhovor dvou dospělých chlapů, kolem 45 let. Jednoho vyhodili z práce (prý voják) tak hledá něco jiného, má VŠ? řidičák na co to jen jde, nebojí se cestovat, chlap, co by nadzvedl osobák. o práci nemůže zavadit. Ten druhý jezdil s kamionem do zahraničí, a chce dělat autobusáka, tak zatím neví, jak dopadne. Nemám obavu, že tihleti dva, mají caparty, co musí vyzvednout ze školky nebo že by se jim nechtělo dělat. a mudrovali tam, jak se musí podbízet, že je těžký najít alespoň slušnou nabídku,natož práci. tím se nechci omlouvat, že práci nemůžu najít, ale kde to sakra jsme? jsem z toho na prášky, žiju z rodičováku a mám to jen tak tak, nedovedu si představit, dostat od ÚP 2000. to mě asi odvezou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.6.12 18:49

Hanusko,chápu,že bys chtěla stabilní, dobře finančně ohodnocenou práci. Já ji budu hledat za nedlouho, taky mi už volal známý,co dělá u Partners,ať jdu k nim.
My si brali hypotéku u jiné společnosti, právě z Partners nám ji předělávali (snad dobře) a poté nám volal poradce té původní společnosti,že po nás bude chtít zaplatit ušlé provize.
Funguje to tak,že pokud klient vypoví do 2let smlouvu, o provize přijdeš!!!!!!
U Partners to údajně funguje tak,že každý dává nějaká malá procenta z příjmu do společné kasy a z ní se pak vyplácejí zpětně ty provize při zrušení nějaké smlouvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat