Nemocenská za prosinec 2025
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zdravím, chci se zeptat. Přítelkyně je na nemocenské a za prosinec 2025 jí byla vyplacena nemocenská jen od 1.12 do 23.12.
Tak se chci zeptat, jestli ještě někdo to má takto. Neschopenka jí stále pokračuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kukec píše: Více
doktorka tam už potom asi nebyla. Zbytek prosince dostane potom s lednem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka A nevíte jestli se dá nějak domluvit, aby nám ještě ten zbytek měsíce nějak doplatili v tomto měsíci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
at manželka zkusí zavolat obvodní, jestli by neposlala lístek na peníze ted a potom znovu na konci měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si, že to potvrdí při kontrole. Mně to tak také dělají.
Někdy dostanu z nemocenské peníze 3× za ten měsíc (souvisí to i s tím, jak si neschopenku předávají mezi sebou - byla jsem v nemocnici) anebo pak klidně dostanu peníze naráz za 6 týdnů.
- Citovat
- Upravit
Zdravím. Chtěl bych se zeptat zda někomu došla neschopenka už za prosinec. Jelikož mi jí doktorka ukončila ke dni 31.12.2025.A věřím tomu, že úřady toho mají hodně po novém roce. Ale tak zajímá mě to.
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radim38 zdravím, mně zatim ne a docela me to štve, kazdy mesic nejpozději 10. na účtě. Volala jsem si a všechny podklady maji, tak doufám, ze brzy dojde. Taky lekar i v práci odevzdávali podklady 31.12.2025. Sleduji v aplikaci online, jestli se to nejak pohlo, ale pres tyden tam mam, ze se to vyřizuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit