Nemoci dětí…

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.10.24 17:24

Nemoci dětí…

Ahojky všem chtěla bych se zeptat jestli se to už někomu taky stalo…Dcera 5 let má už šest dní vysokou teplotu ale vždycky jen jednou denně skoro ve stejnou dobu mezi 14-15hod podám jí nurofen zabere do hodinky a zase dobrý ale trvá to takhle tak dlouho že mi to přišlo divné a ještě teda 3 týdny kašel bez bolesti v krku po návštěvě doktora mi dal jen jiné kapky na kašel a nic dalšího se nedělo tak mám jen strach abychom něco nezanedbali 🙆‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14641
7.10.24 17:29

Jak vysokou ma tu teplotu? A bez Nurofenu to nechces zkusit? Lekar zjistoval CRP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16149
7.10.24 17:30
@Zelvička24 píše: Více

Co znamená vysoká teplota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.24 17:33

Teplotu má 38,6-39,1 crp nám nedělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16149
7.10.24 17:34

A zkusila jsi nic nedat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.24 17:35

Už jsme doma druhý týden první byl jen kašel a po týdnu se přidala tahle záhadná teplota jednou za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14641
7.10.24 17:37

Ja bych to fakt zkusila bez Nurofenu. Ta teplota neni az tak strasna a pokud z ni nejak nekolabuje, tak bych zkusila, jak se bude vyvijet bez antipyretik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
7.10.24 17:39

Zánět dutin? Vzala bych ji k doktorovi, at ji poradne vysetri. Nemusi to nic byt a muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.24 17:41

No zkusit to můžu jestli se stím tělo samo popere ale jsem si říkala kdy to už přejde že tolik dní za sebou a pořád je to stejný jestli se neděje něco horšího nerada bych to zanedbala🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
7.10.24 17:44

@Zelvička24 Takto „vysokou“ teplotu bych hlavně nesrážela. Naopak si tím můžete tu nemoc prodlužovat. Horečka je mechanismus těla, kterým bojuje s viry a bakteriemi.

Pokud jste byli u lékaře, CRP je v pořádku, tak bych se osobně vykašlala i na ty kapky proti kašli, pokud teda dítě dobře spí a usíná, jinak samozřejmě na noc ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.24 17:46

Rýmu nemáme a dávám jí mořskou sůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.24 17:48

@Zmatka u doktora jsem byla ale crp testy ji nedělal jen se podíval do krku a řekl že to je normální že to může ještě chvíli trvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
7.10.24 17:51

Pokud nemá horečky a vyloženě ji nic nebolí, nechala bych ji bez sirupu.
Holt teď něco ve vzduchu pěkně škaredého lítá.
Jak už zaznělo - pokud se kašlem nenadavuje, nedusi.. nechala bych kapky kapkama a ať se zkusí tělíčko poprat i samo 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
7.10.24 17:58

@Zelvička24 Tak pokud je to něco, co přetrvává a uvažovalo by se o ATB, tak CRP a stěry udělat bude muset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.24 18:42

Uvidím dám tomu do středy a budu mu zase volat co dál moc děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat