Nemoci kvůli kojení?

1653
11.1.12 20:41

Nemoci kvuli kojeni?!

Holky, potrebuju radu..
Proste od te doby co kojim ,citim se jako hypochondr, to je kazdy tyden neco, bud teplota, nachlazeni, ryma atd.. Ted zase pro zmenu to vystridali boletsi hlavy, jde ten tlak od krcni patere az nahoru, rano se probouzim jako po prochlastane noci ,mam tezke bolave oci a vsechno mam jako v mlze, dneska jsem byla na EEG hlavy, ale vysledky budou az v unoru, bojim se aby to nebylo nic vazneho :( Treba to je migrena!? 8o
Vysledky budou az za dlouho, proto me zajima, jestli se nektere z Vas taky stalo to , ze se s Vama zamavalo kojeni? Nebo proste po porodu mam oslabenou imunitu, vubec nevim co si mam myslet.. Predem dekuju za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
11.1.12 20:48

Ja teda byla porodu uplne nemozna,vse me bolelo.Byla jsem silene unavena a do toho jsem dostala mastitidu se 40 horeckama.Srovnala jsem se az nekdy v roce male.To muzu s jistotou rict,ze jsem se srovnala,jakoze jsem nebyla toliko unavena a dokonce jsem se zacala zase malovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.1.12 20:49

no já myslím, že to není ani tak kojením, jako spíš únavou, chronickým nevyspáním, namáháním páteře, ajk taháš mimi, mizerným počasím…taky jsem teď totálně převálcovaná a to už spíme relativně dobře, takže bych měla být plná energie :nevim: Měla jsem období, kdy se mi dvacetkrát za den zatočila hlava, tlak mi haproval, ale naštěstí to zase samo přešlo. A taky mám ráno nepohyblivé prstní klouby na levé ruce a netuším, proč… Držím palce, ať máš vyšetření v pořádku a ať je brzo líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.1.12 20:50
sara1000 píše:
Ja teda byla porodu uplne nemozna,vse me bolelo.Byla jsem silene unavena a do toho jsem dostala mastitidu se 40 horeckama.Srovnala jsem se az nekdy v roce male.To muzu s jistotou rict,ze jsem se srovnala,jakoze jsem nebyla toliko unavena a dokonce jsem se zacala zase malovat :mrgreen:

aha, takze jak vidim, tak nejsem sama :? tak hlavne , ze uz jsi v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.1.12 20:52
Etcetera78 píše:
no já myslím, že to není ani tak kojením, jako spíš únavou, chronickým nevyspáním, namáháním páteře, ajk taháš mimi, mizerným počasím…taky jsem teď totálně převálcovaná a to už spíme relativně dobře, takže bych měla být plná energie :nevim: Měla jsem období, kdy se mi dvacetkrát za den zatočila hlava, tlak mi haproval, ale naštěstí to zase samo přešlo. A taky mám ráno nepohyblivé prstní klouby na levé ruce a netuším, proč… Držím palce, ať máš vyšetření v pořádku a ať je brzo líp :hug:

Dekuju :hug:
Prave , ze vyspana jsem dost, mala je zlata spinka celou noc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.1.12 20:54

ahoj já mám to samé, docházím k neurologovi, teď jsem byla na CT mozku a rtg hrudníku. K tomu se chystám na vyšetření střev…jsem totálně rozhozená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
11.1.12 21:00

Jo a mela jsem zanet slach na obouch zapestich.Bylo to tim,ze jsem najednou ze dne na den delala kazdodenni stejny pohyb rukama,ktery pro me nebyl prirozeny do te doby.Snadf me chapes,jako ze jsem porad nosila malou,prenasela a houpala na rukach.To bylo take bolestive.
Kazdy se pta,jaky byl porod,ale ja dodnes rikam,ze nejhorsi bylo to po nem :).
Jinak dcerka byla take zlate spaci miminko do pul roku,pak to zaclo :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.1.12 21:01
Boudice23 píše:
ahoj já mám to samé, docházím k neurologovi, teď jsem byla na CT mozku a rtg hrudníku. K tomu se chystám na vyšetření střev…jsem totálně rozhozená :nevim:

Jezisi 8o co neurolog a CT? je to v poradku? Takze po porodu se to takto vlece? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
11.1.12 21:02

Me kojeni hodne rozhodilo stitnou zlazu - lecim se s autoimunitnim zanetem stitne zlazy a po porodu mi to pekne lita, nejdriv byla funkce zrychlena a ted zpomalena - takze desna unava a zimomrivost (nekdy v rijnu na prochazce s kocarkem, byl krasny den, potakaval jsem lidi i v kratkych rukavech a ja byla nabalena v elastacich, pres to dziny, tlusta bunda, rukavice a ruce v rukavniku na rukojeti kocarku … a klepala jsem se zimou a snila o teple posteli)
Drzim palce, at to neni nic vazneho a brzy se z toho dostanes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.1.12 21:03

Sara1000 presne moje rec… tehotenstvi a porod je jeste prochazka :mrgreen: nejhorsi ceka az potom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.1.12 21:06
kitri píše:
Boudice23 píše:
ahoj já mám to samé, docházím k neurologovi, teď jsem byla na CT mozku a rtg hrudníku. K tomu se chystám na vyšetření střev…jsem totálně rozhozená :nevim:
Jezisi 8o co neurolog a CT? je to v poradku? Takze po porodu se to takto vlece? :roll:

Jetšě nevím. Mám vypálené CD z obou vyšetření a teď s tím musím zase na neuro :cert:
Mně teda přijde, že se toho po porodu vyrojilo moc. I podezření na revmatoidní artritidu…to se naštěstí nepotvrdilo…holt hormony pracujou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.1.12 21:07

monika215 jak se projevovuje zanet stitne zlazy, je to jenom unava a zimomrivost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
11.1.12 21:09

Boudice23 tak doufam,ze to vse bude v poradku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
11.1.12 21:09

A kdyz tu takhle resime nemoci,tak ja si z tehotenstvi odnesla deformaci zaludku,takze ted nezrizene hubnu a uz to musime resit mnozstvim leku a pravdepodobne me ceka operace.Co nadelate :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.1.12 21:16

On porod může být spouštěč lecjakých nemocí…já jsem celé šestinedělí měla brutální střevní problémy, nebyla jsem schopna nic sníst ani pořádně vypít, hned křeče v břiše, protože jsem kojila, nic moc jsem na to nemohla…no už jsem si vygooglila, že mám asi zánět žaludku a Crohnovu nemoc, pak mě naštěstí náš rodinný felčar dal do kupy, udělal stěru i bral krev a všechno negativní, takže závěr zněl „reakce na porod a stres“ :nevim: Je fakt, že jsem tou dobou jezdila kažý den za malou do nemocnice, takže o nějakém odpočívání nebyla řeč a stresu bylo taky dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí