Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, mala ma hlen. kasel a ted se ji rozjela i trochu ryma, zatim davam jen Mucosolvan a odsávám jak blázen, dnes je moc krásně strašně mě to láká jít na procházku, myslíte, že je to dobrý nápád? :/ Třeba jen na chvíli, ale bojim se abych jí to tim nerozjela ještě víc.. ![]()
Kolik jí je? Pokud nemá teplotu, tak bych na chvilku šla. Čerstvý vzduch jí na rýmu neublíží
Žádný běhání, jen v klidu procházka
Myslím že jí ten vzduch může jen prospět. Pokud nebude lítat jak splašená, ale půjde opravdu o procházku. To už záleží na věku a rozumu ![]()
Pokud nemá teplotu a není vyloženě unavená, že by polehávala, tak bych klidně šla. Syn má 2 roky, teď má rýmu jako blázen, a ven ho na chvíli beru ![]()
19 měsíců, právě, že ona je jak splašená, ale vzala bych jí určitě jen do kočáru, jen tak provětrat hlavu..Nějaký rady na to jak je zahleněná? Snaží se to vykašlat, má mokrý hadry na topení, hrnec u postýlky, cibuli taky dáváme, dnes jsem jí udělala i česnečku co svět neviděl a baští jí, tak snad bude brzy fit..Ted mě ještě napadl zázvor, to může, že?
V kocaru urcite bez, bude se ji lip dychat, nase dr to vylozene doporucuje.
@slavuska1 píše:
V kočáru bych vlvec nepřmýšlela a šla
tak česky: v kočáru bych vůbec nepřemýšlela a šla
Ja bych na chvilku sla, kolikrat taky nemam navybranou a musim jit trema s nemocnyma detma do kramu, kdyz nemam hlidani, sice je to malokdy ale i tak, jist musime a dneska je nadherne, tak si myslim ze to prckovi jen prospeje ![]()
A vyprdla bych se na Mucosolvan. Tyhle odkaslavaci sirupy je zbytecne davat (sdeleno mi uz několika doktory, aneb medicinska veda zase pokrocila
).
Akorát to drazdi ke kasli.
Ja uz to nedavam a maly je z kasle venku uplne stejne, jako byl se sirupy, a navíc ho to přes den nerve na kusy, ten kasel.
Zbytecna chemie a peníze nechane v lekarne.
@nakukovatelka Takže myslíš jen odsávat??Vůbec nic nedat? Tak ona nemá horečku, blbě jí není, normálně si hraje ale když už zakašla tak to stojí za to ![]()
Taky žádný sirupy nedáváme, ono to trvá tak jako tak týden, ať už do ní chemii rveš a nebo ne. Nic nepomůže ze dne na den. Dávám máx Stoptusin na noc a to už musí být, když se mi fakt v noci budí tak mu to dám, aby se vyspal. Ale přes den nedávám nic. Jen odsávat odsávat a odsávat a občas nosík propláchnout mořskou vodou. Jinak ven a v kočáru bych vůbec neváhala a šla dokud je tam sluníčko. Bude se jí určitě hned líp dýchat.