Psychicky nezvládám nemoci svého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.12.21 19:38

@JanaDaR Vůbec jsem o tom neslyšela a ani raději nechci. Už tak si všechno hledám na internetu a jsem z toho pak špatná. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.21 19:41

@Masina Přesně to nám hrozí také, teď v pondělí jdeme na ORL a bude se to řešit. Rýma se táhne už dlouhé 4mesice a pořád nemá konce. :zed: Takže se také bojím te operace vůbec. A a i mi napište nic o vykrvaceni protože to nespím už vůbec :roll:
A naprosto vám rozumím. Čekáme teď druhé miminko a když si představím že to budu mít dvakrát tak mi je z toho zle :poblion: :D

• Citovat
  • Upravit
4731
11.12.21 19:52

Jako me pomaha byt na to pripravena, vybavenou lekarnu, co dojde doplnit hned…laringitida je vlastne dost bezna, mam doma fenistilove kapky, sirup od doktorky od prvne, co to dcera mela a prvni, druhy den nemoci spim s ni…deti byvaji nemocne…snazim se, vitaminy, imunoglukan, otuzovani, ovoce zelenina, ale vyhnout se tomu neda..clovek se boji, ale musi zustat pri smyslech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
11.12.21 19:56
@Anonymní píše:
@JanaDaR Vůbec jsem o tom neslyšela a ani raději nechci. Už tak si všechno hledám na internetu a jsem z toho pak špatná. :zed:

Pokud má dítě povinná očkování, v podstatě to nehrozí. Proti nejčastějšímu původci epiglotitis se vakcinuje.

• Citovat
  • Upravit
1205
11.12.21 20:40
@Anonymní píše:
@Masina Přesně to nám hrozí také, teď v pondělí jdeme na ORL a bude se to řešit. Rýma se táhne už dlouhé 4mesice a pořád nemá konce. :zed: Takže se také bojím te operace vůbec. A a i mi napište nic o vykrvaceni protože to nespím už vůbec :roll:
A naprosto vám rozumím. Čekáme teď druhé miminko a když si představím že to budu mít dvakrát tak mi je z toho zle :poblion: :D

Většinou vyšiluju zbytečně. A tak to bylo i v případě té naší nešťastné mandle. Jestli vás to čeká také, tak moc doporučuju odstranění mandle plazmou. Syn to měl fakt bez bolesti, bez stresu, byla jsem celou dobu s ním (kromě samotné operace), rekonvalescence bezproblemová. Jen já mám prostě ze všeho nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.21 00:00

@Masina Tak to je super :andel: moc děkuji za radu a určitě se na to zeptám :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.21 23:08

Bude to ok, nemoci přejdu a bude dobře. Věřte, že je hrozný, když máte dítě postižené, tam to nepřejde, bohužel mluvím ze zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
1692
13.12.21 23:29

Pokud jinak na panické ataky netrpíš, tak to myslím trochu přejde, až proběhnou další lehké nemoci. Dcera v půl roce bojovala na JIPce o život, začalo to průjmem a horečkou a já pak samozřejmě při každé další zvýšené teplotě nebo řidší stolici čekala, že z toho bude zase průšvih. Ale jak od té doby překonala několik lehčích viróz, přece jen se to zlepšilo. Samozřejmě při teplotě nespím a furt dokola jí měřím, jestli léky zabírají atd., ale už nejsem hysterická a nečekám hned to nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí