Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Masina Přesně to nám hrozí také, teď v pondělí jdeme na ORL a bude se to řešit. Rýma se táhne už dlouhé 4mesice a pořád nemá konce.
Takže se také bojím te operace vůbec. A a i mi napište nic o vykrvaceni protože to nespím už vůbec ![]()
A naprosto vám rozumím. Čekáme teď druhé miminko a když si představím že to budu mít dvakrát tak mi je z toho zle
![]()
Jako me pomaha byt na to pripravena, vybavenou lekarnu, co dojde doplnit hned…laringitida je vlastne dost bezna, mam doma fenistilove kapky, sirup od doktorky od prvne, co to dcera mela a prvni, druhy den nemoci spim s ni…deti byvaji nemocne…snazim se, vitaminy, imunoglukan, otuzovani, ovoce zelenina, ale vyhnout se tomu neda..clovek se boji, ale musi zustat pri smyslech..
@Anonymní píše:
@JanaDaR Vůbec jsem o tom neslyšela a ani raději nechci. Už tak si všechno hledám na internetu a jsem z toho pak špatná.
Pokud má dítě povinná očkování, v podstatě to nehrozí. Proti nejčastějšímu původci epiglotitis se vakcinuje.
@Anonymní píše:
@Masina Přesně to nám hrozí také, teď v pondělí jdeme na ORL a bude se to řešit. Rýma se táhne už dlouhé 4mesice a pořád nemá konce.Takže se také bojím te operace vůbec. A a i mi napište nic o vykrvaceni protože to nespím už vůbec
A naprosto vám rozumím. Čekáme teď druhé miminko a když si představím že to budu mít dvakrát tak mi je z toho zle![]()
Většinou vyšiluju zbytečně. A tak to bylo i v případě té naší nešťastné mandle. Jestli vás to čeká také, tak moc doporučuju odstranění mandle plazmou. Syn to měl fakt bez bolesti, bez stresu, byla jsem celou dobu s ním (kromě samotné operace), rekonvalescence bezproblemová. Jen já mám prostě ze všeho nervy…
Bude to ok, nemoci přejdu a bude dobře. Věřte, že je hrozný, když máte dítě postižené, tam to nepřejde, bohužel mluvím ze zkušenosti.
Pokud jinak na panické ataky netrpíš, tak to myslím trochu přejde, až proběhnou další lehké nemoci. Dcera v půl roce bojovala na JIPce o život, začalo to průjmem a horečkou a já pak samozřejmě při každé další zvýšené teplotě nebo řidší stolici čekala, že z toho bude zase průšvih. Ale jak od té doby překonala několik lehčích viróz, přece jen se to zlepšilo. Samozřejmě při teplotě nespím a furt dokola jí měřím, jestli léky zabírají atd., ale už nejsem hysterická a nečekám hned to nejhorší.
@JanaDaR Vůbec jsem o tom neslyšela a ani raději nechci. Už tak si všechno hledám na internetu a jsem z toho pak špatná.