Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Máte někdo zkušenosti s operací bulky prsu v nemocnici Na Františku v Praze?
Dobrý den, čeká mě operace bulky na Františku, mohu se zeptat jak jste byla spokojená? Dekuji
@Pavli1480 abych pravdu řekla, měla jsem z toho rozporuplné pocity. Péče, personál bylo v pořádku. Jizva také moc pěkná, ale ve finále jsem tam měla nález, paní doktorka řekla, že to je v pohodě a až poté, co jsem se zajímala jinde mě bylo řečeno, že s tímto nálezem mám být v péči onkologie.
@Anonymní píše:
@Pavli1480 abych pravdu řekla, měla jsem z toho rozporuplné pocity. Péče, personál bylo v pořádku. Jizva také moc pěkná, ale ve finále jsem tam měla nález, paní doktorka řekla, že to je v pohodě a až poté, co jsem se zajímala jinde mě bylo řečeno, že s tímto nálezem mám být v péči onkologie.
No to mi ani neříkejte, že tam byl nález, promiňte ale před zákrokem nedělali biopsii? U mě biopsie byla negativní ale doporučili vyndat, protože nevědí, co by z toho mohlo být ![]()
@Pavli1480 biopsie byla negativní. Ale bylo mi řečeno, že biopsie je z jednoho místa a v bulce o kus dál být něco může. Ale neděste se, tak šance je malá. I po operaci to vypadalo OK, až histologie našla carcinom in situ.
Zase tedy bylo dobře, že jste na operaci šla a chytlo se to v začátku a je to venku, v hlavě se toho honí před zákrokem hodně. Děkuji za odpověď