NemocniceZlín - dětské

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6327
21.5.17 08:11

nemocnice zlin detske

Děvčata lezi nejake dite ve zline v nemocnici? jste spokojene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
21.5.17 08:48

My tam meli dite naposled 4r. zpet, dcera tam byla na nosnich mandlich. I kdyz zijeme v jinem kraji uz. Jeli jsme tam.
Nemuzeme si stezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.17 12:48

Leželi jsme na dětském oddělení i na dětské jip. Jednou v 15 měsících týden na kapačkách na 7, podruhé s dvouletým a šestiletým dítětem na trhání mandlí také na 7 a naposledy s 2,5 letým dítětem na pozorování na jip. Vždy spokojenost, dobrá péče i chování lékařů a personálu. Prostředí by mohlo být modernější, ale jinak si nemám na co stěžovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.17 12:49

Jen dodávám rok 2016 a 2017.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.17 19:54

Já ležela se synem v zlínské nemocnici několikrát. V prvé řadě mi vadilo, že není možnost návštěv přímo na oddělení, druhák příšerné sedačky, na kterých maminky museli spát a přes den tyto sedačky musely být složené, takže se s dítětem nikde nemohla natáhnout. Ale co mě nejvíc dostalo a vedlo to až k podepsání reversu bylo to, že se syn léčil se zánětem středního ucha (jako už asi po patnácté), měl ATB. Šli jsme na kontrolu na obvodní ORL a ta nás odeslala do nemocnice z důvodu toho, že měla podezření, že má syn něco v jícnu (tudíž to nesouviselo se zánětem v uších). Bylo potřeba to vyšetřit a to lze jen za hospitalizace. No nadšená jsem nebyla, ale ok. Je to potřeba. Po příchodu do nemocnice se rozhodli ho s daným problémem sledovat a začali řešit hlavně jeho zánět v uchu. Což se mi nelíbilo. Na druhý den mi při vizitě doktorka oznámila, že podezření na poškození jícnu se nepotvrdilo a že půjdeme na kontrolu uší a budou dávat ATB injekčně a do těch bolavých uší chtějí zavést ventilační trubičky (v té době by byli už druhé v pořadí). Na což jsem jim řekla, že VT ano, ale rozhodně ne, do rozléčeného a bolavého ucha a že ATB máme v sirupu a reaguje na ně dobře. Paní doktorka, že injekčně to bude lepší a budeme tam hospitalizování týden. Syn velmi špatně snáší pobyty v nemocnici. No řešila jsem to na všechny světové strany (různí lékaři přes telefon a rodina), nechtěla jsem mu přitěžovat více než je nutné a kdyby nebylo podezření na ten jícen, tak by to nikoho nenapadlo ho hospitalizovat kvůli zánětu středního ucha. Nakonec jsem podepsala revers za příšerného šklebu lékaře a jeho nátlaku, podepsala jsem, že bude blbý, hluchý, mrtvý apod. No připadala jsem si hrozně, ale stála jsem si za tím. Masírovali mě od rána do odpoledne. Od té doby jsme tam nikdy nebyli a v případě nutné hospitalizace se jim budu snažit vyhnout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA