Nemohu nic sníst - těhotenská nevolnost

Anonymní
17.5.15 10:27

nemohu nic sníst

Dobrý den, maminky omlouvám se za anonym ale je to těhotenství moc čerstvé. Mám problém že už 2 den je mi strašně špatně že at se najím nebo napiju hned běžím zvracet takže vlastně celý 2 dny jsem nic nesnědla mám křeče v břiše z hladu a přeto nic do sebe nedostanu :( děsí mě abych neublížila miminku a navíc nevím kolik dní to takhle může pokračovat. Myslíte že bych to měla řešit s doktorem nebo to je normální? Co vám třeba pomohlo jíst aby to nešlo ven? A jak dlouho to může ještě trvat jsem zhruba 9tt. Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.5.15 10:32

Ano měla bys to řešit s doktorem. Existují léky, v nejhorším případě i hospitalizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
17.5.15 10:35

Mě nepomohly ani čípky, ani zázvorové lízátky.
Musela jsem vydržet… cokoliv jsem snědla nebo vypila, šlo ven. Jediné jídlo, které jsem udržela, bylo ráno 1/2 rohlíku, pak už šlo vše ven.
Nicméně po zkušenostech z 1.těhu jsem při druhém jedla, ikdyž jsem pak vše vyzvracela, abych měla v sobě aspoň nějaké jídlo.

Co mi trochu pomohlo, bylo pití piva (schváleno i gynekologem). A občas i Rennie (ale ne vždy).

Během pár dnů jsem měla dole 5kg, dcera vážila 3,95 /děti si z maminky vezmou, co potřebují/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.5.15 10:54

Zkus najit cokoli, co udrzis, neres, jestli je to nezdrave.
Ja nikdy nezvracela, ale na nevolnosti mi zabiral dobre vychlazeny staropramen lemon, celkve pomahaji citrusy, treba mandarinky, limetky, ledova kola, presnidavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
17.5.15 10:55

Problém je jestli neudržíš ani žádné pití. Hrozí Ti dehydratace a to je potřeba určitě řešit s doktorem. Snaž se zatím alespoň po lžičkách nějakou studenou tekutinu do sebe dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
17.5.15 11:32

Miminku neublížíš, to si vezme co potřebuje z tvého těla. Ublížit to aktuálně může hlavně tobě. Takže mazat k dr. a kdyžtak do nemocnice na zavodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.5.15 11:50

Asi bych zítra šla k dr. Existují na to čípky. Miminku by to vadit nemělo, jde spíš o tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.5.15 12:33
@Anonymní píše:
Dobrý den, maminky omlouvám se za anonym ale je to těhotenství moc čerstvé. Mám problém že už 2 den je mi strašně špatně že at se najím nebo napiju hned běžím zvracet takže vlastně celý 2 dny jsem nic nesnědla mám křeče v břiše z hladu a přeto nic do sebe nedostanu :( děsí mě abych neublížila miminku a navíc nevím kolik dní to takhle může pokračovat. Myslíte že bych to měla řešit s doktorem nebo to je normální? Co vám třeba pomohlo jíst aby to nešlo ven? A jak dlouho to může ještě trvat jsem zhruba 9tt. Děkuji za rady

A jak by to asi mělo ublížit tomu centimetrovému embryu? 8o
Bez jídla se ty sama obejdeš, zkoušej cucat ledové kostky, pij po doušcích coca colu. Zkus sníst něco po lžičkách-jogurt. Ten jediný jsem asi kdysi nezvracela.
Zítra si zajdi k doktorovi pro čípky a budeš muset vydržet.
Důležité je ted´jen příjmat tekutiny. Nic víc. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
17.5.15 12:47

Já jsem žila na kole a nealko pivu- pivo normálně nepiju. Ještě zkus třeba vodovou zmrzlinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí