Nemohu nosit podprsenku..

Anonymní
6.8.22 14:38

Nemohu nosit podprsenku..

Dobrý den, mám takový docela problém. Nedávno mi bylo 14 let a mamka mi stále nechce dovolit podprsenku. Nechtěla mi ji koupit tak jsem si ji koupila sama a když si toho všimla měla furt řeči a při praní mi ji zabavila, že na to mám času dost…. Prsa mám B a není mi to příjemný prostě ve škole, když všechny holky podprsenku mají a nechce mi dovolit ani sportovní. Mám si proste koupit přes její zákaz další a prát ji nějak sama? Nebo souhlasíte s mamkou? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4058
6.8.22 14:42
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takový docela problém. Nedávno mi bylo 14 let a mamka mi stále nechce dovolit podprsenku. Nechtěla mi ji koupit tak jsem si ji koupila sama a když si toho všimla měla furt řeči a při praní mi ji zabavila, že na to mám času dost…. Prsa mám B a není mi to příjemný prostě ve škole, když všechny holky podprsenku mají a nechce mi dovolit ani sportovní. Mám si proste koupit přes její zákaz další a prát ji nějak sama? Nebo souhlasíte s mamkou? :nevim:

Na co máš dost času? 8o
Ty už máš naopak na čase ji nosit. Řekni ji na ferovku, ze ti chlapi cucej na prsa, protože ti hopsaj a jsou ti vidět bradavky, to je pro uchyly to nej nej, prsa bez podprdy
Absolutně nechápu názor tvé matky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.22 15:01
@marcellia píše:
Na co máš dost času? 8o
Ty už máš naopak na čase ji nosit. Řekni ji na ferovku, ze ti chlapi cucej na prsa, protože ti hopsaj a jsou ti vidět bradavky, to je pro uchyly to nej nej, prsa bez podprdy
Absolutně nechápu názor tvé matky.. :think:

Ona sama ji údajně začala nosit prý v 17 letech. Já se jí to snažila vysvětlit a nic prostě, jako kdybych mluvila do zdi :zed:
Takže si koupím asi zase sama

• Citovat
  • Upravit
2597
6.8.22 15:15

Některé matky jsou na facku. Zažila jsem totéž. Ještě v 15 jsem měla zakázané si holit nohy, natož třísla či podpaží, ale povinně na koupák s našima jsem musela. Jsem černovlasá a chlupy byly všude. Zákaz vytrhat si obočí, které jsem měla jak Brežněv, zákaz jakéhokoliv líčení a nedej bože vzít si matčinu vložku při menstruaci, kupuj si svoje jsem vždycky slyšela, ale za co, už mi neřekla… Vrcholem byl zákaz deodorantu - co to asi s mladou holkou udělá? Bála jsem se jednu dobu chodit i do školy kvůli zápachu v podpaží. Musel zakročit taťka, že to už je prostě moc. Dodnes nechápu, proč měla takový přístup… :nevim:

Zkus si postěžovat taťkovi nebo babičce, aby ji domluvili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
6.8.22 15:30

Tak ji řekni že já už ve 12. 14tu léta holka v pubertě má nárok nosit podpěru. Pořád lepší pod tričkem podprdennez aby tě pak spolužáci nějak trápili. Vytahovali tričko, smáli se a tak. Ono na tělocviku je to nekomfortní. Určitě je lepší podprsenka než krabička cigaret. Až budeš mít MS tak ti jako zakáže vložky nebo co? :zed: nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
6.8.22 15:45
@Anonymní píše: Dobrý den, mám takový docela problém. Nedávno mi bylo 14 let a mamka mi stále nechce dovolit podprsenku. Nechtěla mi ji koupit … měla furt řeči a při praní mi ji zabavila.

Anonymní zakladatelko, Tvoje maminka je potrhlá a praštěná osoba. To co předvádí není normální. Měj ji ráda, ale nenechej se od ní v těchto věcech komandovat.

Klidně jí zabav všechny její podprsenky a schovej je u kamarádky. Pak uděláte výměnný obchod: ona Ti vrátí tu Tvoji a slíbí, že na Tvoje osobní prádlo už nikdy nesáhne.

Příspěvek upraven 06.08.22 v 15:52

• Citovat
  • Upravit
15422
6.8.22 15:47
@Gabulle píše:
Některé matky jsou na facku. Zažila jsem totéž. Ještě v 15 jsem měla zakázané si holit nohy, natož třísla či podpaží, ale povinně na koupák s našima jsem musela. Jsem černovlasá a chlupy byly všude. Zákaz vytrhat si obočí, které jsem měla jak Brežněv, zákaz jakéhokoliv líčení a nedej bože vzít si matčinu vložku při menstruaci, kupuj si svoje jsem vždycky slyšela, ale za co, už mi neřekla… Vrcholem byl zákaz deodorantu - co to asi s mladou holkou udělá? Bála jsem se jednu dobu chodit i do školy kvůli zápachu v podpaží. Musel zakročit taťka, že to už je prostě moc. Dodnes nechápu, proč měla takový přístup… :nevim:Zkus si postěžovat taťkovi nebo babičce, aby ji domluvili..

A kdyby ses jí, teď s odstupem let zeptala, co ji k tomu vedlo? Myslíš, že by ti to byla schopna nějak vysvětlit? Jako matka dcery si ti vůbec neumím představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
6.8.22 15:50

Nemáš oporu v někom jiném v rodině? Babička, teta? Že by potrhlé matce domluvily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
6.8.22 16:03
@ivašot. píše:
A kdyby ses jí, teď s odstupem let zeptala, co ji k tomu vedlo? Myslíš, že by ti to byla schopna nějak vysvětlit? Jako matka dcery si ti vůbec neumím představit

Kdysi jsem se na to ptala a řekla prostě jen: už nevím… My jsme měly celkově blbý vztah. Přisuzovala jsem to tomu, že otěhotněla v 15 a já ji v podstatě sebrala její mládí, tak mě za to trestala. Zlepšilo se to, až se mi narodil první syn. Kvůli dětem jsem to navenek hodila všechno za hlavu. Ale občas se to vydere ven, většinou po opětovném kritizování mé osoby či mého stylu výchovy, života… a to ji nechci několik dní radši ani vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
6.8.22 16:12
@Gabulle píše:
Kdysi jsem se na to ptala a řekla prostě jen: už nevím… My jsme měly celkově blbý vztah. Přisuzovala jsem to tomu, že otěhotněla v 15 a já ji v podstatě sebrala její mládí, tak mě za to trestala. Zlepšilo se to, až se mi narodil první syn. Kvůli dětem jsem to navenek hodila všechno za hlavu. Ale občas se to vydere ven, většinou po opětovném kritizování mé osoby či mého stylu výchovy, života… a to ji nechci několik dní radši ani vidět…

Taky mi to přišlo jak trest :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.8.22 16:35
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.22 17:06
@Atisia píše:
Tak ji řekni že já už ve 12. 14tu léta holka v pubertě má nárok nosit podpěru. Pořád lepší pod tričkem podprdennez aby tě pak spolužáci nějak trápili. Vytahovali tričko, smáli se a tak. Ono na tělocviku je to nekomfortní. Určitě je lepší podprsenka než krabička cigaret. Až budeš mít MS tak ti jako zakáže vložky nebo co? :zed: nechápu :think:
Mám MS a nesmím tampony. :potlesk: :,( :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
4058
6.8.22 17:55
@Anonymní píše:
Ona sama ji údajně začala nosit prý v 17 letech. Já se jí to snažila vysvětlit a nic prostě, jako kdybych mluvila do zdi :zed:
Takže si koupím asi zase sama

No tak to tě lituji. A babička nebo někdo, že by ji to vysvetlil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
6.8.22 17:56
@Tala20 píše:
Anonymní zakladatelko, Tvoje maminka je potrhlá a praštěná osoba. To co předvádí není normální. Měj ji ráda, ale nenechej se od ní v těchto věcech komandovat.

Klidně jí zabav všechny její podprsenky a schovej je u kamarádky. Pak uděláte výměnný obchod: ona Ti vrátí tu Tvoji a slíbí, že na Tvoje osobní prádlo už nikdy nesáhne.

Příspěvek upraven 06.08.22 v 15:52
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
6.8.22 18:00
@Anonymní píše:
Mám MS a nesmím tampony. :potlesk: :,( :nevim:
:zed:..tak ji to neříkej, že je používáš…tvá máma je docela mimon, nemůžu si pomoct. Mé dceři je 11,tohle si neumím představit, takhle ji omezovat. Udělám první poslední, aby se cítila v tomhle citlivým věku komfortně..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí