Nemožnost došlápnutí 14m

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
pozorovatelna11
1.9.24 13:14

Nemožnost došlápnutí 14m

Chci se jen zeptat, zda se někomu nestalo. Syn se vzbudil z odpo spanku úplně v pohodě, lital, pak chvili sedel/drepel nejsem si Uz jista.. pak se mu začala podlamovat nozka.. nemohl se na ni postavit jelikož ho to hned “zradilo” a spadl na zadek. Trvalo to asi 5 minut. S dr konzultovano.. manzel mi řekl ze v pohodě ze si ji jen presedel nebo dostal mravence… stalo se to 1× před čtyřmi dny od te doby nic.. zažil taky někdo? Mam strach ze se to bude opakovat co by to mohlo byt

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11781
1.9.24 13:27

Že si přesedel nohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
1.9.24 13:34

Prostě si přeseděl nohu, copak tobě se to nikdy nestalo? 🤷

Měla bys ho méně pozorovat, tady ta přehnaná úzkost je jenom na škodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10826
1.9.24 13:53

Presedel si nohu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8622
1.9.24 13:54

Ty ses nikdy nepresedela? Velmi nepříjemné, ale zcela běžné. Až kdyby se to opakovalo často a bez toho presezeni, tak bych to řešila, ale takto ne. Já jsem si dnes v noci takto totálně zmrtvila ruku. Měla jsem ji za hlavou, asi se odkrvila…vzbudila jsem se a vůbec jsem ji necítila, nešlo s ní hýbat, úplně mrtvá a těžká hmota…druhou rukou jsem si ji musela dát dolů k tělu a jak se do ní postupně zas vrátilo obvykle množství krve, tak pak bylo vše ok. Zajímalo by mě jeslti má mozek nějaký mechanismus, že se vzbudí, aby to napravil, nebo co by se stalo, kdybych se nevzbudila, předpokládám, že má tělo nějaké mechanismy, aby si nenechalo ve spánku odumrit část těla.. každopádně jedno presezeni fakt netřeba řešit, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11781
1.9.24 17:09

@Midaku tam jde spíš o útisk nervů. Těžko říct jestli by tě něco vzbudilo…možná bolest.. :nevim: já si taky ve spaní často prelezim ruku. Moje běžná pozice spánku je na boku s rukou pod hlavou, jinak moc spát..nebo spíš usnout neumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí