Nemůžu usnout u někoho

Anonymní
8.8.23 15:10

Nemůžu usnout u někoho

Ahoj,

od malicka jsem porad u nekoho prespavala, strejda, babicky, kamosky az snad do svych 15.
Pak me to preslo, sem tam jsem spavala u nejlepsi kamosky a nejak jsme se prestaly bavit a ja spala furt jen doma.

Noo.. Momentalne mi je 21 a mam hrozny prohlem u nekoho druheho usnout, za tu dobu jsem se stykala asi s 4 klukama, ani u jednoho jsem neusla, celou noc poslouchala chrapani a stezovala si.
Kdyz jsme s holkama byly napr. nekde u kamaradu na baraku, byla jsem prvni, co odesla domu, treba klidne i nejak ve 4 rano a sla pesky i dve hodiny, jen abych tam nespala.

Momentalne jsem si nasla nekoho noveho, je to neco noveho, je nadherny, mily ale furt se musim kontrolovat, at vypadam dobre. Takze kdyz u neho spim, tak jedine zády a zas, nedokazu usnout. Byla jsem pres noc u nej asi jen 4×, tak me zajima, jestli si casem zvyknu? :zed:

• Kdyz spi kamosky u me, v pohode usnu. Kluci ke me spat nechodi.

Diky za nazory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1170
8.8.23 15:24

Já to tak mám taky. U mě je to blok, na VŠ jsme byli v jednom klášteře a někdo tam hrozně chrápal a já nemohla usnout, celou noc jsem byla vzhůru. Od té doby nemůžu usnout jinde než doma a u táty. Takže když je sraz kamarádů s přespáním, nepřespávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
8.8.23 15:26

A co ti vadi? Zvuky? Chrapani? Na to staci spunty do usi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.8.23 15:43

Mám to stejně. Ale už od mala. Když u nás někdo spí, jsem v pohodě, ale jakmile mám spát u někoho jiného, nemůžu usnout, spánek je přerušovaný a nekvalitní. Jsem zvyklá na svou postel, své prostředí. Radu nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.8.23 16:15

Mám to úplně stejně, ale už od dětství.. když u nás někdo spí, úplně v pohodě ale když mám někde spát já, prostě neusnu. :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11768
8.8.23 16:28

Mám to taky tak.
Nejhorší je první noc, pak už to je lepší.

Dokonce i doma jednou za čas nespím celou noc.
I když je z toho člověk unavený, tak to beru spíše pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí