Nenahlášené dítě navíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
26.7.23 11:12
@blumen píše:
Jakoze prejet hranice s ditetem bez jakehokoli dokladu? Kdyby museli na pohotovost, tak se ukazuje karricka pojistovny i doklad totoznosti ditete, zkusenost.

Ale já neříkám, že ty doklady nemají mít, jen že hotely je většinou nevyžadují. Reagovala jsem na: to po vas nikde nechteli pas/obcanku ditete? Myslim na checkinu? 8o Oni si tam prectou sami kolik mu..My teda minimalne v zahranici pokazdy musime ukazat pasy i deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
26.7.23 11:25

Osobně vůbec nerozumím co řešíte, prostě tam napište, je to za pár minut hotovo a nemusíte řešit případné nepříjemnosti na místě. Že si v ČR zamlouváte ubytovaní pro dva, i když víte, že dítě pojede, v tom taky marně hledám smysl.
Jako poskytovatel ubytování bych z toho taky scénu neztropila a nechala to být, ale myslela bych si svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
26.7.23 13:12
@Euforia píše:
@Rachel_cz to po vas nikde nechteli pas/obcanku ditete? Myslim na checkinu? 8o Oni si tam prectou sami kolik mu..My teda minimalne v zahranici pokazdy musime ukazat pasy i deti

Ne, stačil jim jeden doklad, buď manželův nebo můj. V ČR i v zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
26.7.23 13:17
@Sadman píše:
Kdo dobrovolne hlida dvoulete dite, ctrnact dni? Se nedivim, ze hlidani „vybouchlo“. Proc jste si decko delali, kdyz ho hned odkladate? Dobre vam tak. A do ubytovani napis maily.

A co je na tom zvláštního? My tak dali malého ve dvou letech na hlídání k babičce a dědovi (jeden tyden byl u mycj rodičů, druhy u manželovo) a letěli jsme na dovolenou. Nepřijde mi na tom nic pohoršujícího ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
26.7.23 17:27

Já bych nemohla nechat děti 14 dnů prarodičům. Je to dlouho pro tak malé dítě. Vzala bych sebou, nebo byla doma.
Jinak dejte vědět ubytovacímu zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76782
26.7.23 21:53
@Kryptozoo píše:
Osobně vůbec nerozumím co řešíte, prostě tam napište, je to za pár minut hotovo a nemusíte řešit případné nepříjemnosti na místě. Že si v ČR zamlouváte ubytovaní pro dva, i když víte, že dítě pojede, v tom taky marně hledám smysl.
Jako poskytovatel ubytování bych z toho taky scénu neztropila a nechala to být, ale myslela bych si svoje.
:roll: však to píše - měli zabukované hotely pro dva a vybouchlo jim hlídání, tak musí jet i s děckem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.7.23 21:59
@Kryptozoo píše:
Jako poskytovatel ubytování bych z toho taky scénu neztropila a nechala to být, ale myslela bych si svoje.

Ja treba pres booking zadavam cilene pokoj pro dva, ac s nami jede batole, protoze mi jinak filtr nenabidne dvouluzkove pokoje a batole je zvykle spat v posteli s nami. Vzdy ale do poznamky pro ubytovani uvadim, ze s nami prijede batole, ktere bude spat v posteli s nami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76782
26.7.23 22:02

Já jsem na batole vždy vozila do hotelů vlastní cestovní postýlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
26.7.23 22:12

U nekterych hotelu v Parizi i jinde ve Francii (nevim, kam presne jedete) budete horko tezko hledat, kam postylku postavit, i kdyz si privezete svoji. Teda kam ji postavit, abyste v noci treba mohli jit na WC. Takze se radeji predem domluvit s hotelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.7.23 00:58
@Ernais píše:
Ja treba pres booking zadavam cilene pokoj pro dva, ac s nami jede batole, protoze mi jinak filtr nenabidne dvouluzkove pokoje a batole je zvykle spat v posteli s nami. Vzdy ale do poznamky pro ubytovani uvadim, ze s nami prijede batole, ktere bude spat v posteli s nami.

Presne tak.
Batole spici s nami nikdo nikdy nikde neresil, az jsem to pak zminovala jen tak mezi reci, protoze nejake vetsi domlouvani se vzdy ukazalo jako uplne zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
27.7.23 07:47

@stinga Jo, to jsem pochopila, proto píšu, ať daj do ubytování vědět.
V úvodním příspěvku píše, že dítě cíleně nenahlašují, ani když vědí, že pojedou s ním.
@Ernais Beru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.23 21:31

Tak jen abych to tu nějak ukončila - nakonec se nikam nejelo…nakonec jsem skončila va dny pred odjezdem těhotná v nemocnici s nízko položenou placentou. :,(
Díky za všechny reakce ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí