Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj kočko, my máme tuto a je super
chicco poly magic 2013 a používáme ji pro malou už od narození ![]()
@petulka33 koukala jsem na ní a nevypadá špatně. Dá se taky sklápět ten nánožník, že? Je opěrátko dost vysoké? Některé židličky ho mají nízké a není opora pro hlavičku
@Ariadne no malá má zatím 2,5 měsíce, tak tam má i s tou vložkou pro miminka místa habaděj
ten nánožník je polohovací taky a jestli chceš, můžu ti tu opěrku změřit, my teda tu židličku využíváme maximálně
vůbec toho nelituju, že jsme ji pořídili
@Ariadne vytáhla jsem metr a změřila to, tak ta opěrka má 50cm a když je tam ta vložka pro menší děti tak ta má 40 cm
je to z takového měkkého omyvatelného materiálu a ještě prodávají jinou a ta není 3v1, ale 2v1, pokud máš půlroční, tak to by ti mohlo stačit ![]()
@petulka33 moc děkuju, poměřím naší mladou. Jenže ona není ledajaké půlroční dítko. Má 10kg a 72cm ![]()
@Ariadne no teda tak to je velká slečna už
ta naše má 4kg a 58cm ![]()
Diskuzí nad židličkami je tu mraky, ale…
tuhle jsem tu ještě nenašla a přitom mi přijde od pohledu pěkná, ale nemám možnost ji nikde vidět naživo, tak prosím ty, které mají zkušenost, aby napsaly.
http://jidelni-zidlicky.heureka.cz/…013-col-168/
odkaz pro mrknutí.
Kdybyste ale i tak znaly jinou židličku, která půjde do pololehu, bude mít nastavitelný nánožník a vyšší opěradlo, tak sem s ní
Díky