Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak, ne nebojte, není to žádné téma k partnerské diskuzi
Ale která se v tom vidí, nebo zažila/odpověděla něco v podobném duchu své polovičce? ![]()
Třeba mně to vtipné nepřijde, doma se takto nebavíme a to nejsem svatá, a nějaké to slovíčko mi semtam ujede.
@mojara píše:
Třeba mně to vtipné nepřijde, doma se takto nebavíme a to nejsem svatá, a nějaké to slovíčko mi semtam ujede.
Vidíte to a třeba zrovna tady ujelo to ku*va, jako vám občas ujede cokoli
![]()
@Anička-S píše:
Vidíte to a třeba zrovna tady ujelo to ku*va, jako vám občas ujede cokoli![]()
Mně to ještě za 24 let manželství směrem k manželovi neujelo a mu směrem ke mně taky ne, ale co já vím, třeba jsme divní ![]()
Taky mi to nepřijde vtipné.1. neni normální používat takové výrazy v běžné komunikaci. A 2. nepřijde mi ani normální trvat na slovíčku prosím. Ano dalo by se to říct jinak, ale z textu to vyznělo celkem slušně. Není tam napsané:,, Dělej, otevři tu marmeládu."
Neberte to zase tak doslovně!
mě se to třeba líbí
. Vtipné příhody. zakladatelka se ptala jestli jsme někdy něco podobného zažily. Já ano.
K babičce přišla návštěva a babičce zdůrazňovali, že chtějí malé slabé kafe. Naše babi to vzala doslovně. Udělala kafe do panáků
.
Manželovi ne, ale v práci
. Měli jsme mladýho skladníka, línej byl jak veš, levej jak šavle a drzej jak lázeňská veverka. Jednou už jsem toho měla dost, sepsala jsem závady ve skladu, který je potřeba odstranit a donesla jsem mu to s tím, aby to do konce pracovní doby vyřešil. Líně zvednul oči od kafíčka a povídá - co takhle kouzelný slovíčko? Mě ruply nervy a zařvala jsem - Táhni makat hajzle nebo tě tam vodnesu v zubech….. Pak jsem jako dáma distingovaně odešla….., ![]()
Odpoledne bylo všechno hotovo, což bylo za dobu jeho existence u firmy asi poprvé. Dlouho u nás nepobyl…..
@Atisia píše:
Neberte to zase tak doslovně!mě se to třeba líbí
. Vtipné příhody. zakladatelka se ptala jestli jsme někdy něco podobného zažily. Já ano.
K babičce přišla návštěva a babičce zdůrazňovali, že chtějí malé slabé kafe. Naše babi to vzala doslovně. Udělala kafe do panáků.
Tak je pecka!
![]()
Přesně tak, mě jednou bohužel ujelo, když se mě návštěva vážným tónem zeptala, hele, máte tady záchod, že jo? A já ne, my chodíme na balkon
Stane se no ![]()
@mojara píše:
Mně to ještě za 24 let manželství směrem k manželovi neujelo a mu směrem ke mně taky ne, ale co já vím, třeba jsme divní
Ono hodně záleží no
prarodiče jsou spolu přes 50 a už jim to spíš jede, než ujíždí
![]()
@Janli píše:
Manželovi ne, ale v práci. Měli jsme mladýho skladníka, línej byl jak veš, levej jak šavle a drzej jak lázeňská veverka. Jednou už jsem toho měla dost, sepsala jsem závady ve skladu, který je potřeba odstranit a donesla jsem mu to s tím, aby to do konce pracovní doby vyřešil. Líně zvednul oči od kafíčka a povídá - co takhle kouzelný slovíčko? Mě ruply nervy a zařvala jsem - Táhni makat hajzle nebo tě tam vodnesu v zubech….. Pak jsem jako dáma distingovaně odešla…..,
Odpoledne bylo všechno hotovo, což bylo za dobu jeho existence u firmy asi poprvé. Dlouho u nás nepobyl…..
Díky za výbuch smíchu v práci!!!
Mne to taky neprijde vtipne. Kdyz pominu, ze nechapu, proc si zenske nechavaji otevirat marmeladu a okurky od chlapu
, tak takova komunikace u nas nikdy nebyla, za bezmala 20 let. Ani sproste slovo mi neujede smerem k manzelovi, ale rypani. A jemu smerem ke mne take ne.
Jinak ty zazitky, ktere sem pisete, mi prijdou vtipne. A @Janli se nedivim.
Příspěvek upraven 16.08.22 v 12:48
@Janli díky od srdce jsem se zasmála
. Úplně tu situaci vidím
Že on to byl Ontar
?
@Anička-S píše:
Tak, ne nebojte, není to žádné téma k partnerské diskuziAle která se v tom vidí, nebo zažila/odpověděla něco v podobném duchu své polovičce?
@Anička-S píše:
Tak, ne nebojte, není to žádné téma k partnerské diskuziAle která se v tom vidí, nebo zažila/odpověděla něco v podobném duchu své polovičce?
Ja prosim..takze u me ne..
@Janča6 píše:
Mne to taky neprijde vtipne. Kdyz pominu, ze nechapu, proc si zenske nechavaji otevirat marmeladu a okurky od chlapu, tak takova komunikace u nas nikdy nebyla, za bezmala 20 let. Ani sproste slovo mi neujede smerem k manzelovi, ale rypani. A jemu smerem ke mne take ne.
Jinak ty zazitky, ktere sem pisete, mi prijdou vtipne. A @Janli se nedivim.
Příspěvek upraven 16.08.22 v 12:48
Asi to tak maji, mama v manzelstvi, 50 letem, si nechava okurky atd.vzdy otvirat tatovi..asi ji to fakt nejde, kdyz mel tata v nemocnici tak to zkousela a nedala to, prijela segra a ta taky ne ![]()