Neotevřel mi marmeládu!

300
16.8.22 12:15

Neotevřel mi marmeládu!

Tak, ne nebojte, není to žádné téma k partnerské diskuzi :D Ale která se v tom vidí, nebo zažila/odpověděla něco v podobném duchu své polovičce? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
978
16.8.22 12:19

Třeba mně to vtipné nepřijde, doma se takto nebavíme a to nejsem svatá, a nějaké to slovíčko mi semtam ujede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
16.8.22 12:21
@mojara píše:
Třeba mně to vtipné nepřijde, doma se takto nebavíme a to nejsem svatá, a nějaké to slovíčko mi semtam ujede.

Vidíte to a třeba zrovna tady ujelo to ku*va, jako vám občas ujede cokoli :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.8.22 12:23
@Anička-S píše:
Vidíte to a třeba zrovna tady ujelo to ku*va, jako vám občas ujede cokoli :mrgreen: :kytka:

Mně to ještě za 24 let manželství směrem k manželovi neujelo a mu směrem ke mně taky ne, ale co já vím, třeba jsme divní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
16.8.22 12:25

Taky mi to nepřijde vtipné.1. neni normální používat takové výrazy v běžné komunikaci. A 2. nepřijde mi ani normální trvat na slovíčku prosím. Ano dalo by se to říct jinak, ale z textu to vyznělo celkem slušně. Není tam napsané:,, Dělej, otevři tu marmeládu."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
16.8.22 12:34

Neberte to zase tak doslovně! :mrgreen: mě se to třeba líbí :mrgreen:. Vtipné příhody. zakladatelka se ptala jestli jsme někdy něco podobného zažily. Já ano.
K babičce přišla návštěva a babičce zdůrazňovali, že chtějí malé slabé kafe. Naše babi to vzala doslovně. Udělala kafe do panáků :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
16.8.22 12:37

@Atisia A tohle mi třeba vtipné přijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Manželovi ne, ale v práci :oops:. Měli jsme mladýho skladníka, línej byl jak veš, levej jak šavle a drzej jak lázeňská veverka. Jednou už jsem toho měla dost, sepsala jsem závady ve skladu, který je potřeba odstranit a donesla jsem mu to s tím, aby to do konce pracovní doby vyřešil. Líně zvednul oči od kafíčka a povídá - co takhle kouzelný slovíčko? Mě ruply nervy a zařvala jsem - Táhni makat hajzle nebo tě tam vodnesu v zubech….. Pak jsem jako dáma distingovaně odešla….., :mrgreen:
Odpoledne bylo všechno hotovo, což bylo za dobu jeho existence u firmy asi poprvé. Dlouho u nás nepobyl…..

• Citovat
  • Upravit
300
@Atisia píše:
Neberte to zase tak doslovně! :mrgreen: mě se to třeba líbí :mrgreen:. Vtipné příhody. zakladatelka se ptala jestli jsme někdy něco podobného zažily. Já ano.
K babičce přišla návštěva a babičce zdůrazňovali, že chtějí malé slabé kafe. Naše babi to vzala doslovně. Udělala kafe do panáků :mrgreen:.

Tak je pecka! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Přesně tak, mě jednou bohužel ujelo, když se mě návštěva vážným tónem zeptala, hele, máte tady záchod, že jo? A já ne, my chodíme na balkon :mrgreen: :mrgreen: Stane se no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
16.8.22 12:38
@mojara píše:
Mně to ještě za 24 let manželství směrem k manželovi neujelo a mu směrem ke mně taky ne, ale co já vím, třeba jsme divní :mrgreen:

Ono hodně záleží no :D prarodiče jsou spolu přes 50 a už jim to spíš jede, než ujíždí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
16.8.22 12:39
@Janli píše:
Manželovi ne, ale v práci :oops:. Měli jsme mladýho skladníka, línej byl jak veš, levej jak šavle a drzej jak lázeňská veverka. Jednou už jsem toho měla dost, sepsala jsem závady ve skladu, který je potřeba odstranit a donesla jsem mu to s tím, aby to do konce pracovní doby vyřešil. Líně zvednul oči od kafíčka a povídá - co takhle kouzelný slovíčko? Mě ruply nervy a zařvala jsem - Táhni makat hajzle nebo tě tam vodnesu v zubech….. Pak jsem jako dáma distingovaně odešla….., :mrgreen:
Odpoledne bylo všechno hotovo, což bylo za dobu jeho existence u firmy asi poprvé. Dlouho u nás nepobyl…..

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Díky za výbuch smíchu v práci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14710
16.8.22 12:47

Mne to taky neprijde vtipne. Kdyz pominu, ze nechapu, proc si zenske nechavaji otevirat marmeladu a okurky od chlapu :D, tak takova komunikace u nas nikdy nebyla, za bezmala 20 let. Ani sproste slovo mi neujede smerem k manzelovi, ale rypani. A jemu smerem ke mne take ne.

Jinak ty zazitky, ktere sem pisete, mi prijdou vtipne. A @Janli se nedivim.

Příspěvek upraven 16.08.22 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
16.8.22 12:47

@Janli díky od srdce jsem se zasmála :palec:. Úplně tu situaci vidím :mrgreen: Že on to byl Ontar :pankac:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12589
16.8.22 12:51
@Anička-S píše:
Tak, ne nebojte, není to žádné téma k partnerské diskuzi :D Ale která se v tom vidí, nebo zažila/odpověděla něco v podobném duchu své polovičce? :)
@Anička-S píše:
Tak, ne nebojte, není to žádné téma k partnerské diskuzi :D Ale která se v tom vidí, nebo zažila/odpověděla něco v podobném duchu své polovičce? :)

Ja prosim..takze u me ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12589
16.8.22 12:54
@Janča6 píše:
Mne to taky neprijde vtipne. Kdyz pominu, ze nechapu, proc si zenske nechavaji otevirat marmeladu a okurky od chlapu :D, tak takova komunikace u nas nikdy nebyla, za bezmala 20 let. Ani sproste slovo mi neujede smerem k manzelovi, ale rypani. A jemu smerem ke mne take ne.

Jinak ty zazitky, ktere sem pisete, mi prijdou vtipne. A @Janli se nedivim.

Příspěvek upraven 16.08.22 v 12:48

Asi to tak maji, mama v manzelstvi, 50 letem, si nechava okurky atd.vzdy otvirat tatovi..asi ji to fakt nejde, kdyz mel tata v nemocnici tak to zkousela a nedala to, prijela segra a ta taky ne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí