Nepadací bačkůrky, capáčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
695
26.11.21 14:46

Nepadací bačkůrky, capáčky

Sháním cokoliv, co nesundá z nohy naše malá zlobilka. Má 6 měsíců a jakékoli ponožky, capáčky či bačkůrky okamžitě letí dolů. Nasazuji ponožky dnes už po sto pátý. Doporučte mi prosím něco osvědčeného, ať zas zbytečně nekoupím něco, co sundá za minutu. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37119
26.11.21 15:02

Punčocháče :D nepotěšim, ale syn má dva a půl roku a za tu dobu sem neobjevila nic, co by nesundal, leda mu to přilepit na nohu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16054
26.11.21 15:07

No punčocháče, co jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
26.11.21 15:15

Existuje držák ponožek, taky jsme měli a celkem to fungovalo, zvlášť u těch menších dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
26.11.21 15:34

Ve vašem případě punčocháče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
26.11.21 16:27

Holky nám teda punčocháče strasne z chodidel sjíždějí, pak mu od prstu dolu visí celá slapka :zed: :lol: dyl vydrží punčocháče a na to ponozky.

Pak mám jedny obyc kožené capacky z nejakeho menšího obchodu s kozesinovym zbožím a ty tedy drží super, ale zase jsou už polorozpadle a osmatlane od častého nošení a neměla jsem čas je spravit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
26.11.21 16:37

Punčocháče nesnáším, ale asi je budu muset pořídit :roll: Mám už druhé dítě, ale staršímu stačili ty kožené capiky a byl klid. Tahle naše rebelka zvládne sundat cokoliv. Vrchol všeho byl, když jsem ji vytahovala z kočárku a ona neměla ani kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
26.11.21 16:40

@Semtex ty držáky ponožek jdou i na punčocháče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16054
26.11.21 16:41

@Dinomama Zkuste ještě ty Sock Ons (držátka ponožek), švagrová si to před lety chválila hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
26.11.21 16:44
@Dinomama píše:
Punčocháče nesnáším, ale asi je budu muset pořídit :roll: Mám už druhé dítě, ale staršímu stačili ty kožené capiky a byl klid. Tahle naše rebelka zvládne sundat cokoliv. Vrchol všeho byl, když jsem ji vytahovala z kočárku a ona neměla ani kalhoty.

Nejlepší je overal včetně ťapek, synové si taky vše sundali, ponožky vydržely tak minutu, většinou sundali i kalhoty a i ty puncochace, ale ty jsem zapla pod body, tak to nešlo dolů tak snadno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
26.11.21 16:53

@Kriss Tina
To je dobrý nápad ty punčochy pod body :palec: Overaly má na spaní a jedna velká katastrofa. Prostrčí nožku mezi druky a tím to celý rozepne. Když má na zip, tak zas kope nožkami tak, až si je vykope ven z nohavic a pak jí to tam nejde logicky strčit zpátky a vzteká se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
26.11.21 17:13

@Dinomama sice už jsem trapná, ale ty návleky na ponožky jdou i na ty overaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41698
26.11.21 17:46

Dupačky nebo overal. A pletené ponožky/botičky s provléklou stužkou, kterou zavážeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.11.21 20:18

Dávala jsem dětem polodupacky až do doby než si začaly stoupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat