Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj všichni ☀️
potřebovala bych poradit. Syn půjde na podzim už do sportovního kočárku, i když ještě nesedí (je dlouhý a kovář lze dat úplně do lehu - britax motion 4+). Mám už poděděný zimní fusak od Emitexu a premyslim, co dal. Předpokládám, ze na podzim bude v overalu nebo podzimní kombinéze a v zimě +fusak, ale co na kočár? Pořídit nepadací deku (kocarkovina dvojvrtstvá a uvnitř vatelín) nebo nánožník? Co byste vzali vy?
Další otázka - pokud nánožník a víte, ze mám zimní fusak, tak jak hrubý? Jen kocarkovina + podšívka nebo i prošitý vafixem. Jde mi o to, abych jej měla na podzim, zimu i jaro (nejen kvůli zimě, ale na podzim i jaře kvůli větru).
Přemýšlela jsem ještě nad fusakem tenčím (na jaro a podzim), ale podle mého bude stačit prcka obléci a mít právě buď nánožník nebo deku.
Děkuji 🙏
Na podzim jsem si upletla nepadací deku.
V zimě fusak Emitex (nemám zimní, spíš jarní)plus nánožník. (Kombinéza, bunda, zateplený kalhoty.
Na zimni fusak uz jsem nic necpala, by se to dite upeklo. Na jaro a podzim jsem mela podzimni/jarni fusak.
Určitě ještě s nánožníkem, obzvlášť na sporťák.
Když fouká, je vlhko
No zrovna to řeším. Čtyřměsíční kluk se mi do korby nevejde už tak za mesic
. Včera jsem to koukala a rozhodla jsem se pro fusak a nepadaci deku - materiál zvenku softshell, zevnitř fleece. Podle potřeby to budu sundávat a nandavat. Teď to musím ušít akorát.
Já měl jen fusak, už nic přes to
letos už dcera chodí, tak bude mít kombinezu a nepadaci deku, ale už nebudu dávat fusak. To je asi zbytečné mít obojí, leda nějaký nanoznik, pokud ti jde o nepromoknuti a vítr ![]()
Naši měli kombinézy a přes kočárek se osvědčila teplá deka menších rozměrů, na kterou jsem do dvou rohů přišila tkaničky a za ty jsme ji vázeli na kočár, aby nelezla. Když je teplá kombinéza a teplé ponožky nebo capáčky, tak fusak není potřeba. Když prší, tak dáš stejně ještě pláštěnku. Kluci fusak vlastně vůbec neměli.
Zimní fusak už mám poděděný a vypada velmi teple (emitex), takže ten bych zřejmě používala. Jde mi teď spis o ten podzim, kdy může hodně foukat a byt tzv. vlezlo. Proto chci přes kočár buď nánožník nebo deku, aby vítr nebyl tak nepříjemný.
Zatím se více přikláním k nánožníku nez dece nebo ničemu, ale budu rada za více názorů😊.