Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj. Máme dnes ve školce vánoční pečení s dětmi. Máme si udělat doma těsto na nepečené cukrový a donést do školky a tam budeme s dětmi tvořit.
Nějak, ale nevím co
. Nejjednodušší budou asi kuličky, ale předpokládám, že to bude dělat většina.
Nemáte někdo nějaký nápad co by šlo udělat. Musím, ale všechny suroviny donést z domu a ve školce budu mít poze stůl
.
@vicca viděla jsem recept na nepečené hříbečky. 2 různá těsta, udělá se světlá nožička a tmavý klobouček. Dělala to kamarádky maminka, vždycky mi hrozně chutnaly. Je potřeba jen těsto a stůl.
Udělala bych rozdrcené piškoty s máslem
(dělá se z toho nepečená roláda)
Udělala bych normální rafaelo kuličky, ale tvořila bych sněhuláčky ![]()
@vicca u nás se dělá toto: 2 piškoty, plátek banánu - to se napíchne na špejli a omáchá v čokoládě ![]()
Taky bych udelala jen piskoty s maslem, maximalne do finale pridat marmeladu, kokos.
Nedavala bych zadny syrove vejce, alkohol a ani orisky, bohuzel je u deti docela rozsirena alerfie na orechy.
Piškoty s máslem? to mám jako rozdrtit piškoty, přidat máslo a udělat těsto? A co potom s tím? ![]()
@martina.se píše:
@vicca u nás se dělá toto: 2 piškoty, plátek banánu - to se napíchne na špejli a omáchá v čokoládě
Nebudu mít možnost namáčet v čokoládě ![]()
@vicca píše:
Piškoty s máslem? to mám jako rozdrtit piškoty, přidat máslo a udělat těsto? A co potom s tím?
buď nepečenou roládu nebo včelí úly ![]()
@vicca píše:áha.. škoda toho
Nebudu mít možnost namáčet v čokoládě
@Billi píše:
@vicca viděla jsem recept na nepečené hříbečky. 2 různá těsta, udělá se světlá nožička a tmavý klobouček. Dělala to kamarádky maminka, vždycky mi hrozně chutnaly. Je potřeba jen těsto a stůl.
To by se dětem asi líbilo, ale v těstu je bílek. a to bych měla asi strach. My to cukrový tam potom necháme a děti budou ujídat až do pátku ![]()
@sophinka1 píše:
buď nepečenou roládu nebo včelí úly
@vicca nepečená roláda krém -10 dkg kokos,8 dkg moučkový cukr, 10 dkg máslo
těsto - 6 dkg máslo, 25 dkg piškoty,2 lžíce kakaa, 12 dkg moučkový cukr, mléko dle potřeby
vyválíš na to pak i ten krém a zabalíš do rolády
Taky mě napadly rafaelo kuličky, ale pro celou školku by to vyšlo dost draho, když vezmu kolik stojí salko ![]()
@Anael píše:
Taky mě napadly rafaelo kuličky, ale pro celou školku by to vyšlo dost draho, když vezmu kolik stojí salko
Což to, ale jak by byly zalepený ![]()