Nepečené cukroví do školky

575
17.12.13 08:23

Nepečené cukroví do školky

Ahoj. Máme dnes ve školce vánoční pečení s dětmi. Máme si udělat doma těsto na nepečené cukrový a donést do školky a tam budeme s dětmi tvořit.
Nějak, ale nevím co :?. Nejjednodušší budou asi kuličky, ale předpokládám, že to bude dělat většina.
Nemáte někdo nějaký nápad co by šlo udělat. Musím, ale všechny suroviny donést z domu a ve školce budu mít poze stůl :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
17.12.13 08:26

@vicca viděla jsem recept na nepečené hříbečky. 2 různá těsta, udělá se světlá nožička a tmavý klobouček. Dělala to kamarádky maminka, vždycky mi hrozně chutnaly. Je potřeba jen těsto a stůl.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
17.12.13 08:28

Udělala bych rozdrcené piškoty s máslem :nevim: (dělá se z toho nepečená roláda)

• Citovat
  • Upravit
2215
17.12.13 08:30

Udělala bych normální rafaelo kuličky, ale tvořila bych sněhuláčky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.13 08:31

@vicca u nás se dělá toto: 2 piškoty, plátek banánu - to se napíchne na špejli a omáchá v čokoládě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
17.12.13 08:32

Taky bych udelala jen piskoty s maslem, maximalne do finale pridat marmeladu, kokos.
Nedavala bych zadny syrove vejce, alkohol a ani orisky, bohuzel je u deti docela rozsirena alerfie na orechy.

• Citovat
  • Upravit
575
17.12.13 08:36

Piškoty s máslem? to mám jako rozdrtit piškoty, přidat máslo a udělat těsto? A co potom s tím? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.12.13 08:37
@martina.se píše:
@vicca u nás se dělá toto: 2 piškoty, plátek banánu - to se napíchne na špejli a omáchá v čokoládě :think:

Nebudu mít možnost namáčet v čokoládě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
17.12.13 08:38
@vicca píše:
Piškoty s máslem? to mám jako rozdrtit piškoty, přidat máslo a udělat těsto? A co potom s tím? :D

buď nepečenou roládu nebo včelí úly :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
@vicca píše:
Nebudu mít možnost namáčet v čokoládě :,(
áha.. škoda toho :think: no, ony se prodávají i polevy, ty rozehřeješ teplou vodou - možná by to šlo :think: ale škoda, tohle je rychlé, jednoduché a děcka to zvládnou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
@Billi píše:
@vicca viděla jsem recept na nepečené hříbečky. 2 různá těsta, udělá se světlá nožička a tmavý klobouček. Dělala to kamarádky maminka, vždycky mi hrozně chutnaly. Je potřeba jen těsto a stůl.

To by se dětem asi líbilo, ale v těstu je bílek. a to bych měla asi strach. My to cukrový tam potom necháme a děti budou ujídat až do pátku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
17.12.13 08:41
@sophinka1 píše:
buď nepečenou roládu nebo včelí úly :nevim:
:potlesk: to by možná šlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
17.12.13 08:41

@vicca nepečená roláda krém -10 dkg kokos,8 dkg moučkový cukr, 10 dkg máslo
těsto - 6 dkg máslo, 25 dkg piškoty,2 lžíce kakaa, 12 dkg moučkový cukr, mléko dle potřeby
vyválíš na to pak i ten krém a zabalíš do rolády

• Citovat
  • Upravit
7797
17.12.13 08:42

Taky mě napadly rafaelo kuličky, ale pro celou školku by to vyšlo dost draho, když vezmu kolik stojí salko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
17.12.13 08:43
@Anael píše:
Taky mě napadly rafaelo kuličky, ale pro celou školku by to vyšlo dost draho, když vezmu kolik stojí salko :lol:

Což to, ale jak by byly zalepený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport