Neplánované těhotenství a narkoza

Anonymní
9.7.14 19:21

neplánované těhotenstvi a narkoza

Maminky chci se zeptat před 4mi týdny jsem byla na menším zákroku na operaci a byla jsem uspaná v celkové narkoze, nevěděla jsem že jsem těhotná.
selhala mi určitě antikoncepce.
dnes tj 4 týden po operaci se mi zatočila hlava tak jsem si udělala test, včera jsem si říkala že je to tím horkem a dusnem…a jsem těhotná jenže netuším v kolikátém jsem týdnu, když jsem brala antikoncepci do dnešního dne. brala jsem ji pravidelně nevynechala jsem.tak nevim zda jsem otěhotněla před operaci nebo po operaci když mi ted vyšel test. a vubec netušim kolik týdnu jsem těhotná???nevím
Miminko ikdyž je neplánované si necháme, snad bude na ultrazvuku všechno v pořádku, myslíte že by narkoza miminku mohla nějak uškodit? v nemocnici s emě vždy ptaly zda nejsem těhotná a já vždy řekla že ne že beru antikoncepci.pak mi braly krev a moč na předoperační vyšetření a v tom asi těhotenská krevní test zahrnutý není??? v předoperačních oběrech ale to bylo 14 dnu před operací.
chci se zeptat byl někdo v celkové narkoze v začátku těhotenství???
a otěhotněl někdo přez antikoncepci???a neměl těhotenské příznaky???a když jste zaregistrovaly že jste těhotné???v kolikátém týdnu???při antikoncepci.
já si myslím že bych těhotenství poznala mám dvě děti a vždy jsem to poznala i bez testu ale to bylo jiné to jsem nebrala antikoncepci a děti byly plánované tak jsem jen očekávala nějaké příznaky a pokaždé to bylo jiné…
na gyndu jsem obědnaná až za týden, tak jsem sama zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
9.7.14 19:24

O narkoze ti nepovim ale pres antiko je tu tehotna asi kazda treti. Ja uz bych ty farma firma zazalovala, tolik neplanovanych feti kvuli antiko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.7.14 19:27

:roll: já nevím, ale Emimino by se mělo přejmenovat..na něco jako Antikoncepční těhule???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
9.7.14 19:27

@Krkael vid
Ja snad začnu brát antiko abych konečně otěhotněla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
9.7.14 19:28

Podle mě jsi příznaky měla vsugerované, protože to bylo plánované. jinak si myslím že jsi otěhotněla v tomto cyklu a takže až po operaci. ale to si jen myslím, potvrdí ti to jen doktor. jinak antikoncepci oslabuje antibiotika a je možné, že i něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.7.14 19:29

Motáš tady hrušky s jabkama. Každá má projevy těhotenství jinak a jiné, ceůkové narkozy se prvádí po celé těhotenství, když je to nevyhnutelné, těhotní tu přes HA každá 3 tí.
Na vše ti odpoví tvůj lékař, až pozná stáří plodu. To by jsi, jako dvojnásobná matka snad už měla vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
9.7.14 19:29

Test byl pozitivní silně? to jen nějaká dedukce, že by to bylo jen pár dní..pokud vystřelily čáry okamžitě, tak samo z toho neusoudíme v kolikáttém týdnu by si mohla být :mrgreen:..a mencky probíhaly v normě..nebo poslední nějak jinak?
Tož týden k dr. bych nevydržela čekat, bych někam nalítla hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.7.14 19:30
@Petra Z píše:
@Krkael vid
Ja snad začnu brát antiko abych konečně otěhotněla :nevim:

A ja snad vysadim kdyz druhy nechcem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.7.14 19:31

By mě fakt zajímalo kolik z těch, co tu píší, že otěhotněly přes HA jí fakt brala a pravidelně…to mi ale nikdo nepoví co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
9.7.14 19:32

@Krkael no to bys mela holka :think:
I kdyz :mrgreen: ja ted mam před Ivf na měsíc antikoncepci vlastně :lol: takze otehotnim a Ivf nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.14 19:32

Tak ja jsem si jista že jsem nevynechala ani jeden prášek.
dodám, dvě předchozí děti jsme se snažily dost dlouho nebylo to hned a ted napotřetí tohle.
předtím jsem brala antikoncepci v kuse 6 let a neselhala mi a to jsem si vždy říkala jak někdo muže otěhotnět když bere antikoncepci.
tak hold namísto dvou dětí budeme mít tři. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
9.7.14 19:33
@dendule4 píše:
By mě fakt zajímalo kolik z těch, co tu píší, že otěhotněly přes HA jí fakt brala a pravidelně…to mi ale nikdo nepoví co?

No vsechny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
9.7.14 19:33
@Petra Z píše:
@Krkael no to bys mela holka :think:
I kdyz :mrgreen: ja ted mam před Ivf na měsíc antikoncepci vlastně :lol: takze otehotnim a Ivf nebude :lol:

Asi bych mela no :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
9.7.14 19:35

Zkušenosti nemám, z tvého příspěvku cítím že jsi naprosto vystresovaná, zkuz se uklidnit, teď s tím nic nenaděláš, už se stalo, zjisti si co ti v nemocnici dali za léky, třeba si vyžádej dekurz operace, tam by mělo být napsáno co ti při operaci všechno a v jakém množství dávali a to si myslím že je důležité. Ono jsi klidně mohla otěhotnět až po operaci, stačí když by ti dali nějaký lék který antiko ovlivní a sníží její účinost. Držím palce ať je vše v pořádku
A taky to může být i falešně pozitivní tt :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.14 19:35

@Deníííí ms jsem měla normálně jak mám mít v té 7mi dení pauze při antikoncepci právě. čarky na testu jsou obě silné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky