Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
O narkoze ti nepovim ale pres antiko je tu tehotna asi kazda treti. Ja uz bych ty farma firma zazalovala, tolik neplanovanych feti kvuli antiko ![]()
já nevím, ale Emimino by se mělo přejmenovat..na něco jako Antikoncepční těhule???
@Krkael vid
Ja snad začnu brát antiko abych konečně otěhotněla ![]()
Podle mě jsi příznaky měla vsugerované, protože to bylo plánované. jinak si myslím že jsi otěhotněla v tomto cyklu a takže až po operaci. ale to si jen myslím, potvrdí ti to jen doktor. jinak antikoncepci oslabuje antibiotika a je možné, že i něco jiného.
Motáš tady hrušky s jabkama. Každá má projevy těhotenství jinak a jiné, ceůkové narkozy se prvádí po celé těhotenství, když je to nevyhnutelné, těhotní tu přes HA každá 3 tí.
Na vše ti odpoví tvůj lékař, až pozná stáří plodu. To by jsi, jako dvojnásobná matka snad už měla vědět…
Test byl pozitivní silně? to jen nějaká dedukce, že by to bylo jen pár dní..pokud vystřelily čáry okamžitě, tak samo z toho neusoudíme v kolikáttém týdnu by si mohla být
..a mencky probíhaly v normě..nebo poslední nějak jinak?
Tož týden k dr. bych nevydržela čekat, bych někam nalítla hned ![]()
@Petra Z píše:
@Krkael vid
Ja snad začnu brát antiko abych konečně otěhotněla
A ja snad vysadim kdyz druhy nechcem ![]()
By mě fakt zajímalo kolik z těch, co tu píší, že otěhotněly přes HA jí fakt brala a pravidelně…to mi ale nikdo nepoví co?
@Krkael no to bys mela holka ![]()
I kdyz
ja ted mam před Ivf na měsíc antikoncepci vlastně
takze otehotnim a Ivf nebude ![]()
Tak ja jsem si jista že jsem nevynechala ani jeden prášek.
dodám, dvě předchozí děti jsme se snažily dost dlouho nebylo to hned a ted napotřetí tohle.
předtím jsem brala antikoncepci v kuse 6 let a neselhala mi a to jsem si vždy říkala jak někdo muže otěhotnět když bere antikoncepci.
tak hold namísto dvou dětí budeme mít tři. ![]()
@dendule4 píše:
By mě fakt zajímalo kolik z těch, co tu píší, že otěhotněly přes HA jí fakt brala a pravidelně…to mi ale nikdo nepoví co?
No vsechny!
@Petra Z píše:
@Krkael no to bys mela holka
I kdyzja ted mam před Ivf na měsíc antikoncepci vlastně
takze otehotnim a Ivf nebude
Asi bych mela no ![]()
Zkušenosti nemám, z tvého příspěvku cítím že jsi naprosto vystresovaná, zkuz se uklidnit, teď s tím nic nenaděláš, už se stalo, zjisti si co ti v nemocnici dali za léky, třeba si vyžádej dekurz operace, tam by mělo být napsáno co ti při operaci všechno a v jakém množství dávali a to si myslím že je důležité. Ono jsi klidně mohla otěhotnět až po operaci, stačí když by ti dali nějaký lék který antiko ovlivní a sníží její účinost. Držím palce ať je vše v pořádku
A taky to může být i falešně pozitivní tt
![]()
@Deníííí ms jsem měla normálně jak mám mít v té 7mi dení pauze při antikoncepci právě. čarky na testu jsou obě silné.
Maminky chci se zeptat před 4mi týdny jsem byla na menším zákroku na operaci a byla jsem uspaná v celkové narkoze, nevěděla jsem že jsem těhotná.
selhala mi určitě antikoncepce.
dnes tj 4 týden po operaci se mi zatočila hlava tak jsem si udělala test, včera jsem si říkala že je to tím horkem a dusnem…a jsem těhotná jenže netuším v kolikátém jsem týdnu, když jsem brala antikoncepci do dnešního dne. brala jsem ji pravidelně nevynechala jsem.tak nevim zda jsem otěhotněla před operaci nebo po operaci když mi ted vyšel test. a vubec netušim kolik týdnu jsem těhotná???nevím
Miminko ikdyž je neplánované si necháme, snad bude na ultrazvuku všechno v pořádku, myslíte že by narkoza miminku mohla nějak uškodit? v nemocnici s emě vždy ptaly zda nejsem těhotná a já vždy řekla že ne že beru antikoncepci.pak mi braly krev a moč na předoperační vyšetření a v tom asi těhotenská krevní test zahrnutý není??? v předoperačních oběrech ale to bylo 14 dnu před operací.
chci se zeptat byl někdo v celkové narkoze v začátku těhotenství???
a otěhotněl někdo přez antikoncepci???a neměl těhotenské příznaky???a když jste zaregistrovaly že jste těhotné???v kolikátém týdnu???při antikoncepci.
já si myslím že bych těhotenství poznala mám dvě děti a vždy jsem to poznala i bez testu ale to bylo jiné to jsem nebrala antikoncepci a děti byly plánované tak jsem jen očekávala nějaké příznaky a pokaždé to bylo jiné…
na gyndu jsem obědnaná až za týden, tak jsem sama zvědavá.