Neplánované těhotenství po 40

Anonymní
14.8.17 11:42

Neplánované těhotenství po 40

Ahoj, je mi 41 a myslím že na otěhotnění už je mizivá šance. Tak si říkám jestli v tomto věku se to někomu podařilo přozozeně? Případně od jakého věku už se šance ronvá nule(myslím před přechodem…)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.8.17 11:49
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 41 a myslím že na otěhotnění už je mizivá šance. Tak si říkám jestli v tomto věku se to někomu podařilo přozozeně? Případně od jakého věku už se šance ronvá nule(myslím před přechodem…)

Máma mojí kamarádky otěhotněla přirozeně a neplánovaně, když jí bylo 40. Přijde mi to ale už trochu pozdě.

• Citovat
  • Upravit
8056
14.8.17 11:50

Rodila jsem druhé dítě ve 37 a byla jsem v porodnici skoro nejmladší. Běžně i ženy o 6 let starší. Takže asi jak u koho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.17 11:52

Jsem neplánovaně těhotná ve 40. Z jednoho styku v měsíci. Po porodu rozhodně plánuju tělisko.

• Citovat
  • Upravit
738
14.8.17 11:54

Ahoj, kolegyně z práce neplánovaně otěhotněla ve 42 letech. S manželem léta nespala, pak se jim podařilo vztah napravit a paní asi zapomněla, jak se dělají děti :oops: miminko si nechala, má ročního zdravého chlapečka přirozeným porodem, druhé dítě. Vím, že gynekoložka jí říkala, že se to už rovná zázraku, i fakt, že těhotenství bylo bez problému. Nemožné to tudíž není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
14.8.17 11:56

Mám teď v okolí 2 holky po 40. - pro jednu je to třetí dítě s novým partnerem, pro druhou čtvrté dítě s tím samým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
14.8.17 12:09

Tak ja otehotnela v 41 prirozene hned prvni mesic. Kdyz jsem resila sve obavy z veku s doktorkou, doslova mi rekla, ze s mym zivotnim stylem se nemusim bat, ze je to hodne o tom. Tehotenstvi probehlo zcela bez problemu (sportovala jsem az do konce), porod take bez problemu behem 2hodin, dcerka je zdrava (tuktuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
14.8.17 12:13

Před přechodem se šance nikdy nerovná nule. Jinak znám paní, která přirozeně otěhotněla těsně před 50…myslela si, že je v přechodu a ono se z toho po pár měsících vyklubalo mimino. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.8.17 12:16

Znám jednu, co po čtyřicítce otěhotněla hned 2×. Jednou ve 43, podruhé téměř v 46 letech. Ani jedno si ale nenechala. Jak to bylo s tím prvním nevím, ale druhé jí bylo důrazně doporučeno přerušit ze zdravotních důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.8.17 12:17

Znám jednu, co po čtyřicítce otěhotněla hned 2×. Jednou ve 43, podruhé téměř v 46 letech. Ani jedno si ale nenechala. Jak to bylo s tím prvním nevím, ale druhé jí bylo důrazně doporučeno přerušit ze zdravotních důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 12:21

Se hlásím. Rodila jsem pár dní po 45 narozeninách, a to jsem měla tělísko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.17 12:25

V rodině máme případ, kdy příbuzná měla první dítě na 4. pokud IVF, další dítě zkoušela 2× IVF a nepovedlo se a pak otěhotněla v 41 letech nečekaně přirozeně a těhotenství i porod bez problémů, dítě zdravé.

• Citovat
  • Upravit
5178
14.8.17 12:34

Moje babička otěhotněla v 45 při jediném přerušovaném sexu v daném měsíci… pak si myslela že je v přechodu a pátém měsíci přišli na to, že to přechod asi úplně nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.17 12:37

Mně je 43 a aktuálně jsem za poslední rok a půl počtvrté těhotná naprosto přirozenou cestou. To, že potrácím, je bohužel způsobeno dlouho neléčenou zanedbanou infekcí, ničím jiným.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.17 12:41

Moje máma ve 46 neplánovaně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení