Neplánovaně těhotná ve 44

kešu13
3.2.25 11:00

V

Příspěvek upraven 03.02.25 v 11:18

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
34473
3.2.25 11:03

Odvážnému štěstí přeje, já bych si v tomto věku a v téhle situaci dítě v žádném případě nenechala.

• načítám...
645
3.2.25 11:05

Šla bych na potrat, z důvody vyššího rizika VV, ale i nechuti řešit v 51 prvňáčka, a hlavně v 45 mimino. Vsechny ty hrůzy typu, nespi, ockovani, uceni, hledat skolku, no dekuju pekne. A jako bonus pohledy lidi, ze jsem nějaká zoufalka, co si v 45 zašla na IVF. Myslim cizi, rodina logicky vi, ze uz deti mas.No a ze strany druhe, nechtela bych, aby moje dite melo matku v důchodu a řešilo mou smrt v nízkém věku :mrgreen:

• načítám...
6914
3.2.25 11:12

Dítě bych si nenechala. „Jsme odloučeni, neplánujeme se k sobě vrátit, ale šu_káme spolu..“ Kdyby to byla taková láska, nejste na tom takhle. Kdyby se mi to stalo v manželství, tak o dítěti popřemýšlím, takhle ne. A při dalších skopičinách bych se chránila.

• načítám...
27698
3.2.25 11:15

Upřímně za sebe já už bych to znova nedala, záleží jak moc se na to cítíš a jestli dítě uživíš i bez chlapa

• načítám...
2769
3.2.25 11:16

Z lásky říkáš?

• načítám...
sahrazad1
3.2.25 11:19

Švagrová měla v tomto věku dceru. Ona nelituje. Ale ty váháš. Bud te semele potrat, nebo taky ne. Co na to ten chlap, vi to? Měl by to vědět … třeba se rozhoupe ke společnému bydlení. Okolí neřeš, řeš sebe a dítě.

• Upravit
9148
3.2.25 11:26

Ty bláho. Mně je 47. Nedávno jsem nechávala ukončit těhotenství v 17,týdnu, z plodovky zjistili Downa. Co já bych dala za další šanci, že budu ještě teď mít zdravý dítě…

• načítám...
2997
3.2.25 11:30

V tomto věku ani náhodou.

• načítám...
Anonymní
3.2.25 11:34

Je mi taky 44 a dítě bych si nechala. Ale jsem lvice a vím, že bych to zvládla i bez chlapa, už jsem si to vyzkoušela ve 40 letech.

• Upravit
1381
3.2.25 11:39
@Tarjei píše: Více

Přesně kdyz v té kůži člověk není to je hned potrat ale ja jsem mela druhe v 38 letech a byla bych za nej šťastna i ve 44 letech..ja jsem tedy byla zajištěna a finance nemusela resit ale i tak.. ted mam v 44 letech prvňáčka a neskutečně si to užívám..kamarád ma zase v 55 letech druháčka ve střídavce a je z nej uuuplne počtvrreckovany a šťastný..

• načítám...
6914
3.2.25 11:44
@Al35 píše: Více

Jasně, ale mít prvňáčka ve 44 a v 51 je rozdíl. A zmiňovaný pán má zřejmě mladší manželku. Ale co, s chutí do toho.
Já jsem teda pro své děti hlavně chtěla stabilní rodinu. Tátu, ne nějakého „odloučeného“ týpka. To je pro mne osobně důležitější argument než věk.

• načítám...
Mandarinka104
3.2.25 12:03

To je náhodou moc pěkná zpráva, jde vidět, že máš zřejmě ve svém věku dobrou zásobu vajíček a navíc kvalitní vajíčka, no co by zato některé ženy daly :P Myslím si, že když se to povedlo přirozeně v rámci přírodního výběru, tak to bude kvalitně založené a bát se nemusíš. Zrovna tady běží diskuze, jak se ženám povedlo otěhotnět i v pozdějším věku, 46-48 let. Někdo prostě má to štěstí, že se neplánovaně podaří a jiný má to neštěstí, že se plánovaně nepodaří :nevim: Blahopřeji a užívej si těhotenství :mavam:

• Upravit
645
3.2.25 12:50

@Mandarinka104 ti je teda blbost, každé těhotenství se povede v rámci přírodního výběru a i tak některé do pár týdnů skončí nebo má dítě vady. Otehotneni ve 44 podle me ukazuje leda na to, ze je jeste plodná, rozhodne ne na kvalitu vajíček :mrgreen: Ta s věkem značně klesá. Plati, ze mezi třicítkou a čtyřicítkou se výrazně zhoršuje kvalita oocytů, protože vaječník postupně ztrácí svou přirozenou schopnost selekce a umožňuje dozrávat i geneticky nekvalitním vajíčkům, která v mladším věku přirozeně zanikají.

• načítám...
Mandarinka104
3.2.25 13:17

@hopsahejsa to je úplný nesmysl, co píšeš :mrgreen: příště mi nepiš takové nesmysly a napiš je zakladatelce, když máš potřebu tady psát negativní věci místo pozitivních, tak mě z toho vynechej, opravdu nechápu, neznáš takové to, když neumíš říct nic pěkného, tak raději mlč? asi neznáš, ale někteří se sem holt chodí negativně vyřádit :D a kvůli takovým lidem jako ty se pak někteří chudáci raději odhlásí a zruší si profil, to jste borci teda :pankac:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100