Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Petro.Polohy nevím,ale třeba by ti pomohlo na zpevnění dělohy cvičení podle Mojžišové,které je ve Studiu pro ženy.Vodičkova ulice.Verča
Také mám dělohu v retroverzi, ale to by nemělo pro početí vadit, protože ke spojení vajíčka a spermie dochází ve vejcovodech a až poté 3-4 dny putuje do dělohy, kde se u:,–(í. Přeji hodně štěstí. Olga
Taky ji mám v divné poloze, nepříliš zakloněnou ale tak nějak vpáčenou …
Při zakloněné poloze dělohy dozadu se doporučuje sex zezadu (jako pejsci), pak zůstat ležet na břiše a něco si dát pod zadeček. Taky to tak praktikuju.
Přeji hodně úspěchů, poptej se ještě svýho gynekologa.
Dandy ![]()
Díky, holky, jste zlaté!!!!!!!!Budeme se snažit, snad to vyjde. Petra
Ahojky mam obrácenou dělohu takže jsem se dočetla že je ta poloha ze zadu nej ???
Ahojte mam jen dotaz je to pravda že těsně po menstruaci je pravděpodobnost k zapadnutí????
Jitkass píše:
Ahojky mam obrácenou dělohu takže jsem se dočetla že je ta poloha ze zadu nej ???
Též mám dělohu obráceně, než má být. A 2× jsem otěhotněla při poloze „ze zadu“. Radil mi to jak gynekolog, tak to píšou v chytrých knížkách…
w.
jo??takže vlastně se musi udělat ze zadu jo?,a to asi každy den zkoušet že??
Anonymní píše:Jitkass píše:
Ahojky mam obrácenou dělohu takže jsem se dočetla že je ta poloha ze zadu nej ???Též mám dělohu obráceně, než má být. A 2× jsem otěhotněla při poloze „ze zadu“. Radil mi to jak gynekolog, tak to píšou v chytrých knížkách…
w.
jo a takže to mam asi každy den zkoušetM???
Pokud mi muze nektera s holek pomoci a poradit napiste mi. Zatim cau.
juve píše:
a s čím Juve?
Ahojky ted jsem se dostala do eMimina. Uz 2roky se snazim otehotnet a stale nic,prodelala jsem i hormnalni kury a stale nic. S manzelem jsme spolu 4roky a milujeme se 5× do tydne. 3tydny me bolely prsa a bylo mi spatne od zaludku a vcera v noci jsem zacala silne krvacet,takze jsem sla k doktorovi a po vsech testech mi pani doktorka oznamila ze to byl maly potratek. Takze jsem z toho trochu smutna,ale budu to zkouset dokud to nevyjde.
Linda1 píše:juve píše:a s čím Juve?
extuje neco co by mi pomohlo otehotnet uz 2roky to s manzelem zkousime a stale nic-vice jsem napsala do diskuse
Jitkass píše:
jo??takže vlastně se musi udělat ze zadu jo?,a to asi každy den zkoušet že??
Jasne zkousej to treba kazdy den-vzdyt poloha ze zadu neni spatna.
Cau
Ahojte všichni, mám dotaz. Lékař mi zjistil, že mám zakloněnou dělohu. Poraďte polohy při sexu,aby byla větší pravděpodobnost otěnhotnění. Díky Petra