Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den prosím je tu. Někdo kdo m podvázání vaječníků a přesto otěhotněla dekuji
@MIMIKUL píše:
Dobrý den prosím je tu. Někdo kdo m podvázání vaječníků a přesto otěhotněla dekuji
Mamatest dělá docela duchy. Ale podvaz může sklouznout. Teď se dělá spíš přepálení na víc místech.
Máš zpoždění?
Je tu někdo kdo je podvázání a přesto otěhotněla
Na testu teda nic moc nevidím. Ale může být těhotenství i při odstranění vejcovodů, takže možné to je. Zkus znovu test a když bude pozitivní tak okamžitě na gyndu.
@MIMIKUL tak se mi to povedlo zvětšit. Normálně brnkni na gyndu a řekni, že máš slabě pozitivní test a oni tě pozvou na krev. Raději určitě zkontrolovat. Jestli jsi měla MS může být těhotenství klidně mimoděložní. Aspoň budeš vědět. Určitě tu návštěvu neoddalovat.
@anavi13 určitě Zajdu jen sem se chtěla zeptat jestli někdo už měl tu skusenost a stalo se že otěhotněla i přesto
@MIMIKUL zkušenost nemám
jdu na sterilizaci při sc za čtrnáct dní, tak mi to akorát vysvětloval primář a jsem PA. Ale z práce teda nikoho neznám. To je opravdu velká náhoda, když se to stane.
Vždyť tam nic není. Týden bych klidně počkala tím nic nezkazí a za týden už by musel být proužek tmavší.
Já teda vidím negativní test, plus byla menstruace - za mě těhotná nejsi.
@MIMIKUL
Hele když jsi po sterilizaci a byla menstruace, jak tě napadlo si dělat test? ![]()