Cyklus po utrogestanu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.5.23 10:15

Cyklus po utrogestanu

Ahoj, jsem po nevydařeném KET, 9.5. jsem vysadila utrogestan a budu se objednávat na další KET, ale váhám, který den počítat jako 1DC. Připadám si jako malá holka, která nepozná, jestli má menstruaci 8o. Včera po poledni přišly bolesti a lehké krvácení jasnou krví, dnes to pokračuje stejně, na wc vždy zakrvácím víc. Minulý cyklus to probíhalo podobně, třetí den jsem začala krvácet už hodně. Když jsem se objednávala na tento KET, bylo mi řečeno, že mám jako 1DC počítat ten se silným krvácením, ale když jsem přišla 11DC na kontrolní ultrazvuk, sliznice už měla 11mm a folikul 22mm, takže mi hned píchli Ovitrelle. Není možné, že jsem ve skutečnosti byla už 13DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
576
31.5.23 06:17

Pocitala bych prvni den krvaceni uz jako ms, pokud je ta krev jasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
5.6.23 19:43

Ahoj, já to měla dost podobně. Menstruace přišla celkem slabá a rozjela se až 3. den a potom skončila. Také jsem po nevydařeném Ketu a chtěla jsem jít hned tento měsíc na další. Objednala jsem se tedy na kontrolu a 7. den cyklu bylo už po ovulaci! Teď 10. a 11. den cyklu navíc mírně krvácim. Neuvěřitelné co ten Utrogestan s mým tělem dokáže. Jindy mívám cyklus jako hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.23 09:31

@Jane1010 Nakonec jsem to brala jako první den a na kontrole 11DC měl folikul 18,7. KET teď byl 18DC (ten předtím 16DC), tak doufám, že tentokrát se to implantační okno trefilo líp. Na jednu stranu mám po dvou měsících s progesteronem dojem, že je menstruace snesitelnější (mám endometriózu), na druhou stranu je ta ovulace taková divoká, vždycky jsem jí na sobě cítila 14-15 DC a teď to lítá. Stejně mi pořád připadá, že je to o náhodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
6.6.23 10:03

@BestieJedna Taky mám endometriózu. Já bohužel musela měsíc vynechat, protože ten cyklus je fakt neuvěřitelně rozhozený. Kdybych to měla jako ty, určitě půjdu. Držím palce aby vyšlo. Kolik máš ještě mrazáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.23 10:30

@Jane1010 Už nic. Ze 4 zralých folikulů byla 4 embrya, která došla do 5 dnů. ET nic, 1. KET taky nic a teď mám 2. KET - ta 2 bohužel zamrazili spolu, protože 1 bylo trochu pomalejší, ale jinak ok, tak jsme zavedli dvě, vyhazovat jsem ho nechtěla. Jinak po ET jsem si taky dala měsíc pauzu, byla jsem ze všeho jako balón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
6.6.23 10:44

@BestieJedna Tak to moc drzim palce. Ja chci v červenci taky na dve. Blastocysty nemají nejlepší kvalitu a uz mam dost roku. Neni tedy na co cekat. Kdy planujes testovat? To je tvoje 1ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.23 10:49

@Jane1010 Ano, je to 1. IVF. Test jsem si zatím nekoupila, tak nevím, kdy se k tomu dostanu. Dnes je to 8. den, tak asi ještě chvíli vydržím. Pokud ale tohle nevyjde, při dalším IVF nechám udělat PGD, abych měla jistotu, že se přenáší kvalitní embrya. V listopadu mi bude 39, taky nemám moc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
6.6.23 11:17

@BestieJedna Taky bych brala PGD, už jsem to s doktorkou konzultovala. Mám zatím za sebou 5 transferu. Dite se povedlo na 3.ket ve 32 letech. Ted mi bude 36 a zatim se nedari. To jsi dobrá, že jsi ještě netestovala. Já vždy testovala brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.23 10:08

@Jane1010 Nakonec jsem test koupila včera, ale testovat chci až zítra, to bude 10. den, tak jsem na to zvědavá. Zatím na testu nebylo nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
7.6.23 13:58

@BestieJedna a mas nejake priznaky? Snad to tentokrat vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.23 10:56

@Jane1010 Tak ranní test negativní. Nevím, moc už tomu nevěřím :(. Pár dní mě píchá kolem čípku jako před MS, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
8.6.23 14:01

@BestieJedna ahojky, to me moc mrzi. :,( Ani duch? Planujes dalsi ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.23 14:23

@Jane1010 Ani duch, budu testovat ještě v sobotu, v pondělí mám jít na krev. Chtěla bych hned navázat dalším ivfa pojistit si kvalitu výběrem spermií a genetickým testováním. Když se bude dělat genetika, tak stejně transfer vyjde někdy na září.

Chci si nechat nabrat nový hormonální profil, ale nevím, jestli se dá udělat už teď, nebo by byl nějak ovlivněný tím progesteronem a musí se počkat na další MS. První stimulaci jsem měla v únoru, tak bych myslím v červenci mohla mít další. V únoru mi ale profil nedělali, vycházeli z přes rok starého :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
8.6.23 15:39

@BestieJedna v predchozim centru jsem chodila na krev uz 10.den a kdyz bylo hcg 0, vysazovala jsem leky. Jsou to vzdy hrozne nervy. Vis jakou jsi mela kvalitu embryi?

V tomto novem centru mi ani hormonalni profil nedelali. Taky bych chtela genetiku, ale nevim, zda se podari vyridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí