Cyklus po utrogestanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.6.23 19:56

@Jane1010 Kvalitu mi konkretne nerikali, jen ze dobry. Genetiku nam jako paru delali, nta byla v poradku. Jeste nabizeli PGD, tu necham udelat ted, vzhledem k veku uz to bude na pojistovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.23 08:00

@Jane1010 Tak pondělní krev samozřejmě nedopadla. Příští cyklus bych chtěla začít další stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.9.23 12:01

Utrogestan cyklus prosím o radu

Dobrý den,
mám na Vás dotaz:

Gynekoložka mi předepsala Utrogestan - užívat od 10. do 25. dne cyklu.
Já jsem začala minuly měsíc užívat 10. den cyklu do 25. dne. Za 2 dny po skončení jsem začala krvácet - tedy 27. den. Normálně by měla přijít menstruace až za další 2 dny - tedy 29. den.
Otázka je zda další měsíc pro vypočítání desátého dne cyklu (abych začala opět užívat Utrogestan) mám považovat za první den cyklu ten 27. den kdy jsem začala krvácet?

Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.23 12:14
@Lenkaa87 píše:
Dobrý den,
mám na Vás dotaz:

Gynekoložka mi předepsala Utrogestan - užívat od 10. do 25. dne cyklu.
Já jsem začala minuly měsíc užívat 10. den cyklu do 25. dne. Za 2 dny po skončení jsem začala krvácet - tedy 27. den. Normálně by měla přijít menstruace až za další 2 dny - tedy 29. den.
Otázka je zda další měsíc pro vypočítání desátého dne cyklu (abych začala opět užívat Utrogestan) mám považovat za první den cyklu ten 27. den kdy jsem začala krvácet?

Dekuji moc

Ano, jako první den cyklu se bere první den krvácení bez ohledu na minulé cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí