Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, zajímalo by mě, bez jakého kuchyňského pomocníka by jste se neobešly? Mixér, šlehač, domácí pekárna…? Chci vybavit kuchyň, seznam toho co potřebuji je poměrně rozsálý, ale zajímalo by mne, jak to máte vy? Popřípadě jakou značku doporučujete a tak
.
Mycka
pak mozna neco co ma nejaky krajec treba na zeleninu a hnete to testo
@Tez90 ani jedno..
vlastně jo, bez rychlovarné konvice.. Jinak mám tedy roboty, používám sporadicky
max tak na sekání např ořechů.. ![]()
Rychlovarná konvice, mikrovlnka, robot Kenwood, kávovar… teď budu ještě kupovat sušičku na ovoce. ![]()
Bez rychlovarné konvice a mikrovlnky… když tedy varnou desku a dřez vezmu jako automatickou součást.
Ahoj, tady se ráda přižívím, jestli můžu
Zvažujeme koupi http://kuchynske-roboty.heureka.cz/bosch-mum-4880/ Nemáte někdo?
@Tez90 Máme tento systém http://mixery.heureka.cz/kenwood-hb-891/, ale nedostačuje, doporučuji za sebe komplet robota (strouhání na jemno, hrubo, krouhání, šlehání, hnětení) + k tomu zvlášt´dobrý tyčový mixér
Sporak a mycka, nic jineho v kuchyni nepotrebuju, ja jsem beznadejny pripad
@merde píše:
Sporak a mycka, nic jineho v kuchyni nepotrebuju, ja jsem beznadejny pripad
Já ani tu myčku moc nepoužívám ![]()
Ono záleží jak moc tě to baví, jestli budeš péct a vymýšlet nebo vařit aby jsi nakrmila rodinu
můj sen je holokuchyň.
Mám robota, používám ho na strouhání rohlíků na strouhanku a brambor na bramborák. takže ani ne jednou za měsíc. Tyč. mixér jsem použila parkrát na příkrmy, teď jednou za půl roku na svíčkovou. Když už, chtěla bych ten robot co míchá těsta… něco jako ruční šlehač s mísou. Ale ty cenny…
využívám hodně ruční šlehač. ten mám i s otočnou mísou. peču hodně. Kdybych nepekla, nepotřebuju. pekárnu jsem nevyužitou prodala. Elektrická pánev leží ladem. jiné přístroje nemám. jo ještě jsem získala párkorohlíkovač
Ale to tak pro zábavu že si dáme jednou za čas.
Takže… neobešla bych se bez mikrovlnky, ruč. šlehače, rychlovarné konvice a papiňáku ![]()
Myčka, mikrovlnka a robot - ten využívám hodně, na zadělání těsta, krémů, šlehání, strouhání čehokoli, mletí masa, výroba strouhanky.
Tyčový mixer s prislusenstvim - tzn. i se šlehašem. Kvalitni silnostenný hrnec. A premyslim, ze si poridim sous vide lázen.